- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.141
paşabahçe showroom mu açmışpaşabahçedeyim canım
ya burcum capacity e gittim dün paşabahçe showroom mağaza açmış varya yaklaşık birbuçuk saatte gezdim inanılmaz büyük ve innanılmaz güzel şeyer var
dayanamadım dün mumluk aldım odama istanbul kız kulesi tasarımlı harika şeyler var şimdi bakıyorum da birşeyler buldum onları listeme ekliyorum alıcam
iyiyim nuranım sen nasılsın?
resimi varsa koysana topiğe görelim bakalım bu arada güle güle kullan canım yine dayanamadın dimi senin bu k.kartların bitmez duygum bitmez valla:)
bencede kaydirigubbakcemile5
çeyiz bakiyorum kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin balıkım naber :1hug:
melikeeeeeeeemmmmmmmmm olumunekankayizsmile
naber şekerim nerdesin sen napıyosun ne var ne yok anlat bakim
iyiyim melikecim sen nasılsın
paşabahçedeyim canım
ya burcum capacity e gittim dün paşabahçe showroom mağaza açmış varya yaklaşık birbuçuk saatte gezdim inanılmaz büyük ve innanılmaz güzel şeyer var
dayanamadım dün mumluk aldım odama istanbul kız kulesi tasarımlı harika şeyler var şimdi bakıyorum da birşeyler buldum onları listeme ekliyorum alıcam
evet nulişim gez gez bitiremedim varyapaşabahçe showroom mu açmış
keşke burayada açsa yaadelikafadulden
ben aynıyım ofisde işler var yapasım yok
burda geziniyorum zemuszemus
nolsun canım ya kendimi oyalıyorum iştesıkıcı bir gün artık herşeyden sıkılmış durumdayım falan filan aynı tas aynı hamam
sende ne var ne yok tatlımmmmm olumunekankayizsmile
nerelere bakıyonnn söle bende liste yapayım kuzu yerimseniben
benimkinin osmanlı tuğra takıntısı var çok sever o yüzden onun için bu seti almayı düşünüyorum
Paşabahçe el yapımı 106 TL
süper bi model çok hoşuma gitti ama bana biraz tuzlu canım sanki kafamçokkarıştı
evet nulişim gez gez bitiremedim varya
oraya girip bi maaşımı yemem gerekicek sanırsam :1rolleyes:
el yapımı ama melikem o yüzden ve platin
değmez mi sence :1rolleyes:
benimkinin osmanlı tuğra takıntısı var çok sever o yüzden onun için bu seti almayı düşünüyorum
Paşabahçe el yapımı 106 TL
yolun düşerse birgün birlikte de gezeriz şekerim olumunekankayizsmilebenim yerimde gez boshayallersmile
off ne güzel gezilir çeyizlikler alınır ordan yaaa delikafadulden
bende istim banane delikafadulden
boz be anasını satiim ya, yavaş yavaş alınıyor işte melikem :1rolleyes:ya içim gitti çok güzel ben değmez demiyorum benim bütçeme göre konuştum
ama yinede aklımda kaldı bu
başka güzel resimlerde koyuyorsun niyeti bozdurucan bana heeekaydirigubbakcemile
bunu da çok beğendim ya
yolun düşerse birgün birlikte de gezeriz şekerim olumunekankayizsmile
boz be anasını satiim ya, yavaş yavaş alınıyor işte melikem :1rolleyes:
bence de :1rolleyes:güzelmiş gerçekten :lepi: :lepi: :lepi:
boshayallersmileanamm işte buna dicek laf bulamayıp hayran hayran bakıyorumboshayallersmile
getiririz tabi takıl bana hayatını yaşa :teytey:ahh yolum düşse keşkeedelikafadulden
nasıl isterim biliyormusun
paşabahçenini altını üstüne getiririz bee :lepi:
:lepi: ben bir paralanayım da gideceğim :1rolleyes:duygum çk güzel hepsi valla ya
amamn be melikem hepimiz aynıyız gün öldürüyoz napalım geçicek bişekilde
bende çeyizlere verdim kendimi yoksa gerçekten zaman geçmez kendimi avutuyorum böylelikle nappim elden bişey gelmiyor
:lepi: ben bir paralanayım da gideceğim :1rolleyes:
hımm iyi bakalım bende öle yapıcam zaten şu ocak ayı bir gelseydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?