- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.421
saol cnm hoşbulduma.s.olmaz mı hiç sende hoşgeldin :teselli:
canım yaa çok sağol Allah Razı olsun desteğin için çok teşekkür ederim...
ilk buluşma geçde olsa oldu ve herşey tatlıya bağlandı tabi o arada neler oldu neler yine ama çok şükür hepsi geride kaldı ve biz hala el eleleyiz Rabbime çok şükür ki...
canım yaa izinden sonrası çok koyuyo insana ama olsun bak geriye kalmış 224 ki 200lerin bitmesine 24 gün demektir bu :sm_cool:
maşallah canım şafağına hemde kocaman
ben haftasonu nişanlımın ailesinin yanına gittim zonguldağa evlendiğimizde orda yaşıcaz işte..bunlar daha benimki askere gitmeden önce ev almışlardı nişanlımın kardeşleriyle fln ortak abisiyle fln işte..muhit olarak bizim istemediğimiz biyerdii..3 kardeşler ama 2 ev alınmıştı..ama biz orada oturmayı hiç düşünmüoduk bile..kirada otururuz yine oturmayız fln dioduk..neyse ev daha bitmedi işte hala yapılıo..annesi dediki gelmişken eve de bakalım bi neler yapılmış fln dedi..ölelikle evi gezdikk.ev dubleks deniz manzaralı fln benim çok hoşuma gitti gerçekten öle olacağını tahmin etmiodum hiç,nişanlımda görmemişti o evleri..neysee işte evin mutfak dolapları laminantları fln yapılmamış daha kabası yapılmış sadece..babası da dediki bu hafta evin içini de halledelim mutfak dolaplarına fln bakalım dedi..bende dönünce nişanlımla konuştum evi beğendimi fln söledim..yani bi karar verelim dedim ..açıkçası o ben istemediğim için orda oturmak istemiodu ama senin istediğin her yerde otururum ben fln dedi.sen beğendiysen bende beğenirim dedi..dedim ki o zaman babanlarla fln konuş sen zaten hiçöbişeyi yapılmamış daha madem biz oturcaksak içini kendi zevkimize göre yaptıralım dolapları fln dedim..oda haklısın tabi konuşurum ben dedi.neyse dün aradı işte beni önce abimle konuştum dedi..o benim büyüğüm eğer oturmak isterse öncelik onun fln dedi..bende çok saçma dedim çünkü abisinin ortada henüz bi kız arkadaşı bile yok..ee abin ne dedi dedim.sanane henüz sonuç yok dedii..haddin olmayan şelere karışıosun sen hep şölesin bölesin fln gereksiz konuşuosun seni sonuç ilgilendirir fln dedi.senle uğraşamıcam ben böle yeter artık bitti her şey dedi...
kızlarr böle bi sebepten dolayı ayrılık olur mu ne kadar saçma??bende sen planladın bunu fln dedim böle bi şeyden dolayı ayrılık olmazz dedim..hiçte planlamadım bal gibi olur fln dedi bana..ben istemiorum dediimmm o da bana ne kadar gurursuzzsuunn flnn dediiiii(((((((
pissycim biz o evde oturmayız die kendi aramızda konuştuk nişanlımla ailesine herhangi bir şey sölemedik bu konudaa..3 erkek kardeşler canım benimki en küçükleri ve ortaklar..
didemcimm dediklerine tamamen katılıyorummm...
kızzlaarr şimdi arıyooo sonuçları yazıcam sizeee
saol cnm hoşbulduma.s.
rica ederim canım sizin aşkınıza ben güveniyordum sen değilmiydin askerde hergün farklı sevgi sözcükleri kullanıyordu benim aşkım diyen bu adam sensiz yapamazdı zaten ki düzelmiş aranız maşallah rabbim bozmasın
evet canım 200ler bitiyo şükürler olsun ama bana 7 ay çok gibi geliyo nedense
didemim hala aynı şekilde hele ki son olaylardan sonra daha da bi düşkün oldu yine binbir türlü sevgi sözcüğü havada uçuşuyor :kedi: aman rnazar değmesin aşkıma kaydirigubbakcemile3
bensiz yapamaz kısmı inşallah sonsuza dek öyle olur canım Rabbin izni ile....:Saruboceq:
şimdi 7 ay sana çok geliyor ama bi bitsin hele hayırlısı ile bak o zaman aman 7 ayda neymiş diyeceksin
hayırlısı ile gelsin de canım 7 ay onun köpeee olsun kaydirigubbakcemile3
off yaaaa aradı şimdi yineee hala aynı tas aynı hamam...bıktım artık yaa rahat rahat konuşuoo sinir oldum..hiçbişeyin düzeliceği yok bittiyse bitti artık..bu kadar ufak şelerden dolayı bu kadar büyük tepki veremezz..yarın tatile çıkıorum ya olcak şey mi bu..neden huzulu olamıorum bi gündeee çıldırıcamm yaa
esincim yazdıklarını okudum sanane diye saanamı dediiibilmiyorumkismile
iyi akşamlar canımm..evet bana dedi..dediklerinin yanında sanane bişey değilki zatennmafoldumben
sırf zaten asker die her şeyi alttan alıorumm..problem çıktığında hallolmasa bile hallolmuş gibi kapatıorum..ben allttan alıorum o bana gurursuz dioo olcak şey mi şimdi bu!!zaten arayacak bi numaram yok cep telefonu kullanmıo..bu ev muhabbetini yaptığımdan beri soğuk konuşuo benimlee..valla ben kimsenin evinde arabasında değilimm hiç bişeyde gözüm yok,,çok şükürr ekonomik özgürlüğüm var..ben sadece mantıklı düşnerek öle söledimm..iki abisininde ortada kız arkadaşları bile yok..kiraya verilceğine biz oturalım dedim..bunu deme hakkımda yoksa ben 4 yılımı boşa harcamışım demektir...beklicem ve görücemmm hiiçç bişey yapmıorumm...daha dün kargo yolladımm bide keşke yollamasaydımmmbenneyaptımkiüzülme desem fayda etmez biliyorum gerçektennmafoldumben
o laflar ne demek ya nasıl kalbını kırmıştır..yok bunlar asker pskolojısı falan yaşıyo ne yapsalar allttan alalım dıye bırsey soyleyemıcemm..herşeyin bi sınırı var tamam onları cok iyi anlıyoruz ama çok ileri gitmiş gerçektenn..
arayaana kadar aramaa biliyorum için gidicek ama arama gerçektennn konustugunda soguk konuşş aklı başına gelsinn..
yaşadıklarını senden cıkarmasın..her ne olursa olsun öyle sözler kullanılmazz bilmiyorumkismile
amin canım teşekkür ederimmkızlar ben çıkıyorum maalesef...
herkese hayırlı akşamlar....
öpüyorum hepinizi ...
esincim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım...
hatasını anlayıp ta bi arasın zaten eşşekkk burnundan getiricem onun...gurursuzsun mu haddini aşmış biraz..
bırak canım o arayana kadar sakın ama sakın arama beni dinle o hatasını anlasın çok saçma bu yaptığı asker olabilir tamam ama eğer hatasını anlayıp bi süre sonra aradıysa amenna sinirle söylemiş dersin ama ne biliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?