Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olmaz mı hiç sende hoşgeldin :teselli:
saol cnm hoşbulduma.s.

rica ederim canım sizin aşkınıza ben güveniyordum sen değilmiydin askerde hergün farklı sevgi sözcükleri kullanıyordu benim aşkım diyen bu adam sensiz yapamazdı zaten ki düzelmiş aranız maşallah rabbim bozmasın
evet canım 200ler bitiyo şükürler olsun ama bana 7 ay çok gibi geliyo nedense

pissycim biz o evde oturmayız die kendi aramızda konuştuk nişanlımla ailesine herhangi bir şey sölemedik bu konudaa..3 erkek kardeşler canım benimki en küçükleri ve ortaklar..
didemcimm dediklerine tamamen katılıyorummm...
kızzlaarr şimdi arıyooo sonuçları yazıcam sizeee

canım nişanlın sanırım pissy'nin dediği gibi birine kızmış ki sana bunları demiş olmalı ki yoksa bunlar söylenecek şeyler değil hemde sonucu bilmen en doğal hakkın üstelik!!!
alala hayret bi durum yani neler olmuş ki bu kadar ters tepkiyi sana göstermiş ortada kızılacak bir durum yokken yani yazdıklarına bakılırsa hiç bişi yok kızılması gerekn???
bilmiyorumkismile

gurursuzsun mu haddini aşmış biraz..
bırak canım o arayana kadar sakın ama sakın arama beni dinle o hatasını anlasın çok saçma bu yaptığı asker olabilir tamam ama eğer hatasını anlayıp bi süre sonra aradıysa amenna sinirle söylemiş dersin ama ne biliyim..

hayırlı haberler verirsin inşallah.

didemim hala aynı şekilde hele ki son olaylardan sonra daha da bi düşkün oldu yine binbir türlü sevgi sözcüğü havada uçuşuyor :kedi: aman rnazar değmesin aşkıma kaydirigubbakcemile3
bensiz yapamaz kısmı inşallah sonsuza dek öyle olur canım Rabbin izni ile....:Saruboceq:

şimdi 7 ay sana çok geliyor ama bi bitsin hele hayırlısı ile bak o zaman aman 7 ayda neymiş diyeceksin
hayırlısı ile gelsin de canım 7 ay onun köpeee olsun kaydirigubbakcemile3

kendimden örnek veriyim..
benim aşkımada ailesi ev aldı aynı siteden hem kendilerine hemde aşkıma aldılar ev..
bana önceki gün evlerin projesini gösterdi aşkıma aldıkları plaza'da bir ev özellikleri güzel ama projesini begenmedim, annelerinin kendilerine aldıkları daha kullanışlı geldi bana..
neyse aşkıma begenmedıgımı soyledım hemen babasına dediki bu evleri değiştirin..
dün annesiyle babası gittiler görüşmeye ama değişim olmuyormuş evler yapım aşamasında daha..
aşkımda dediki gerekirse annemler orda oturur biz annemlerinkinde senin begendıgınde otururuz dedi bunu demesi çok hoşuma gitti..

maşallah canım aşkınız daim olsun inşallahhhhh
7 ayı yicez zaten sonra askerlikmi ağzıma bile almıcam adınıalsanaalsanasmile

off yaaaa aradı şimdi yineee hala aynı tas aynı hamam...bıktım artık yaa rahat rahat konuşuoo sinir oldum..hiçbişeyin düzeliceği yok bittiyse bitti artık..bu kadar ufak şelerden dolayı bu kadar büyük tepki veremezz..yarın tatile çıkıorum ya olcak şey mi bu..neden huzulu olamıorum bi gündeee çıldırıcamm yaa

esincim yazdıklarını okudum sanane diye saanamı dediiibilmiyorumkismile

iyi akşamlar canımm..evet bana dedi..dediklerinin yanında sanane bişey değilki zatennmafoldumben

üzülme desem fayda etmez biliyorum gerçektennmafoldumben
o laflar ne demek ya nasıl kalbını kırmıştır..yok bunlar asker pskolojısı falan yaşıyo ne yapsalar allttan alalım dıye bırsey soyleyemıcemm..herşeyin bi sınırı var tamam onları cok iyi anlıyoruz ama çok ileri gitmiş gerçektenn..
arayaana kadar aramaa biliyorum için gidicek ama arama gerçektennn konustugunda soguk konuşş aklı başına gelsinn..
yaşadıklarını senden cıkarmasın..her ne olursa olsun öyle sözler kullanılmazz bilmiyorumkismile

sırf zaten asker die her şeyi alttan alıorumm..problem çıktığında hallolmasa bile hallolmuş gibi kapatıorum..ben allttan alıorum o bana gurursuz dioo olcak şey mi şimdi bu!!zaten arayacak bi numaram yok cep telefonu kullanmıo..bu ev muhabbetini yaptığımdan beri soğuk konuşuo benimlee..valla ben kimsenin evinde arabasında değilimm hiç bişeyde gözüm yok,,çok şükürr ekonomik özgürlüğüm var..ben sadece mantıklı düşnerek öle söledimm..iki abisininde ortada kız arkadaşları bile yok..kiraya verilceğine biz oturalım dedim..bunu deme hakkımda yoksa ben 4 yılımı boşa harcamışım demektir...beklicem ve görücemmm hiiçç bişey yapmıorumm...daha dün kargo yolladımm bide keşke yollamasaydımmmbenneyaptımki

hatasını anlayıp ta bi arasın zaten eşşekkk burnundan getiricem onun...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…