- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.681
ben de çarşamba günü kargo gönderdim nişanlıma canıımm.. nasıl duygusal anlar yaşadım istediklerini alırken, paketlerken, bunlara şimdi ben dokunuyorum sonra o dokunacak kullanacak diye diye hazırladım, sanki onu yeniden yolcu ediyo gibiydim senağlama
kızlaaarrr geçtiğimiz haftasonu sevgilimin ailesinin yanına gitttiimm aşkımın arabası evin önünde duruoduu..bende açtım arabanın gözünde benim rujlarım küpelerim fln vardıı baktım ordalarrr yine aldım onları..sonra annesi gördüü diokii onlar senin miydi bende belki başkasınındır die sormamıştım sana diokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay çok güldümm yaaa oğlunu da korurmuuşş
7 yıldır kayınvalidesi ile oturan bir tanıdığımız var kızın çekmediği şey kalmamış. şimdi bi ev var o yapılıyor biran önce kendilerini oraya atmak istiyorlar. ev üstüne ev zorluk...
kesinlikle yani bende oturmak istemem açıkcası aynı evde
rahat edemicem işten geldiğind einsan ayağını uzatıp tv izlemek ister ne bilim eşiyle ilgilenmek ister ama onların yanında zor yani
:gitme: ay canım benim yaa :gitme: :gitme: :gitme:
koliyi hazırlarken tuhaf oluyor insan :çok üzgünüm:
kavuşmanı heyecanı var tatlım ondandır.
bende söledim hemen pis pis gülüooo:))öle bişey yapmıcağını biliorum ama yapsa demekki annesi kollucakkk hemen kendi tarafıma çekmeliyim onuu:teytey::teytey:
tabi canım kesinlikle öyle... kızın dediği bi sehbanın yerini değiştirdiğimde kavga çıkıyor diyordu.Bu durumda olan arkadaşlarımızada Allah kendi evlerine çıkmayı nasip etsin.
ben kaçıyorum kızlar, bu hafta da bitti çok şüküürrr =)
herkese iyi haftasonları...
belkide öledir ondandır canım bayanssulusmile
valla esincim kaynanan pek kurnaz gibime geldi baksana şimdiden böle soru sorması şaşırttı beni açıkcası açıkcası mide bulandırıcı bu ya tepkini ölçtü yanitilki kaynanan
canım kaynanam biraz masum böle nasıl desem..aslında iyi niyetli ama bazen sölediği sözlerin nereye gideceğini bilmiooo o kadar sadece...bana öle söledi bende çok güldümmmmkaydirigubbakcemile2ama benimkini de sorguya çektim tabii yine deelülülülülülü
valla esincim kaynanan pek kurnaz gibime geldi baksana şimdiden böle soru sorması şaşırttı beni açıkcası açıkcası mide bulandırıcı bu ya tepkini ölçtü yanitilki kaynanan
canım kaynanam biraz masum böle nasıl desem..aslında iyi niyetli ama bazen sölediği sözlerin nereye gideceğini bilmiooo o kadar sadece...bana öle söledi bende çok güldümmmmkaydirigubbakcemile2ama benimkini de sorguya çektim tabii yine deelülülülülülü
hehe ne bilim bana öyle geldi canm insan içindeyken daha iyi anlar derler de ben buna pek inanmıyorum dışarıdan gözllemleyen hemencecik anlıyabiliyor
açıkcası ben pek masum görmedim kaynananı ama umarım ben yanılıyorumdur çok mutlu olursunuz inşallah caım benim seninki kısa devre yapıyor dimi askerliğini
benim şafağım 78 ebuşum:teytey:kes,nlikle canum için kıpır kıpırdır:)
düzelteyim mi listeyi tatlıkısımm?
evt canım yaa çok zormuş ciddenbitse gelseler de kurtulsak hepsinden bu üzüntülerin sıkıntıların
içimi okudun innaki canım:çok üzgünüm:
benim ki doğru dimi meg?
sülüs 6 temmuz'dan hesapladım tezkere 4 ekim oluyor dimi ?
aaa canım yapma böle
düzelt megim 78 yaşasın :dance:
yalnız ben şeyi anlamadım 81 ken 11 ekim 78 de 10 ekim çıkış tarihi bu nasıl oluyorrkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?