Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:gitme: ay canım benim yaa :gitme: :gitme: :gitme:
koliyi hazırlarken tuhaf oluyor insan :çok üzgünüm:

bravo valla kaynananada yani ayy benimki öle bişey dese olur mu öle şey derim yani ne demek canım başkasınındır diye sana sormadım valla benimkinin beynini yerdim herhaldeaklinialirimsmile

7 yıldır kayınvalidesi ile oturan bir tanıdığımız var kızın çekmediği şey kalmamış. şimdi bi ev var o yapılıyor biran önce kendilerini oraya atmak istiyorlar. ev üstüne ev zorluk...

kesinlikle yani bende oturmak istemem açıkcası aynı evde
rahat edemicem işten geldiğind einsan ayağını uzatıp tv izlemek ister ne bilim eşiyle ilgilenmek ister ama onların yanında zor yani

kesinlikle yani bende oturmak istemem açıkcası aynı evde
rahat edemicem işten geldiğind einsan ayağını uzatıp tv izlemek ister ne bilim eşiyle ilgilenmek ister ama onların yanında zor yani

tabi canım kesinlikle öyle... kızın dediği bi sehbanın yerini değiştirdiğimde kavga çıkıyor diyordu.Bu durumda olan arkadaşlarımızada Allah kendi evlerine çıkmayı nasip etsin.

bende söledim hemen pis pis gülüooo:))öle bişey yapmıcağını biliorum ama yapsa demekki annesi kollucakkk hemen kendi tarafıma çekmeliyim onuu:teytey::teytey:

valla esincim kaynanan pek kurnaz gibime geldi baksana şimdiden böle soru sorması şaşırttı beni açıkcası açıkcası mide bulandırıcı bu ya tepkini ölçtü yanitilki kaynanan

tabi canım kesinlikle öyle... kızın dediği bi sehbanın yerini değiştirdiğimde kavga çıkıyor diyordu.Bu durumda olan arkadaşlarımızada Allah kendi evlerine çıkmayı nasip etsin.

abowwwwww çok kötü ya amin canım amin ayy rahatda edimiyordur o şimdi çk üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…