Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

göbek atıyorum didoşumm:roflol::roflol::teytey:
gece vaktı coştu bızımkıler sen napıyosun

anamm bizde demin coşmuştuk:roflol::teytey:
gece vakti iyi oluyo deliye vuruyorum bende bazen zaman geçmiyo napimkaydirigubbakcemile3
bende napıyım kuşum ya demin aşkımla konuştuk izinden sonra seninle konuşunca iyice zorlanıyorum ben kurban bayramında izine gelicem yine kafaya koydum diyo bnde çok sevindim tabi:1hug:

hoşgeldın canım 1777 günmübilmiyorumkismile

ya evet susu bu kdr güne hepiniz sasirdiniz biliyorum ama hakikaten oyle..:gitme: banada gercekteen çok uzuuun geliyo .. mafoldumben ama iste byle..Sevdigiimle ancak okulumuz bitmesi ve meslegimiz'i elimize almamiza kdr.. :'( . Rabbim kavustursun hepinizi.. ve tabikide bizide :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
biz 460 dayanamıyozz 1777 günmüüüü ölürüm resmenmafoldumben

birde Benii düsün Susu'cuummm... :1no2: Deliiirrrceeeemmmmmm..
bazen saymiyiim diyorum daha cabuk geciyo diye.. ama snra yine aklima geliyoo..Bide onu çok özlediiimmm 1-2 hafta oldu Sevdigimi gormeyelii.. çook Özluyoruum yaa.. her saniye her dkk her saat.. gun boyu.. nereye gidersem gidiyimm aklimda fikrimde birtek Sevdicegiimm varr... Ask bu olsa gerek.. :kedi: :asigim:
ins cabuk geçer su 1777 yaa sinir oluyorum su yediler bi bitseydi... =((

benımkı gelınce 22 gun burda olucakms dıdoşm sonra daha ızın yokk..bi gitcekk teskerede goruscezbilmiyorumkismile

:asigim:biter canım kavuşursun sevdıcegıne..herşey güzel olur inşş.:1hug:

bütün izinleri kullandırtıyolar o zaman susum..
bizim 10 gün izin daha var kullanıcam onuda diyo kullanırsa şubatın sonuna doğru teskeremiz allah izin verirse..

kullansın aşkım ya kendımıze geleelım bi hasret gıderelimm:asigim:
sonra bı 5 6 ay daha sabrettıkmi..nisanda teskeremızzz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…