- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.881
evet canım zaman cabuk gecıyoru hele yazı atlatalım inan daha cabuk gecıcek zaman kardelenim:1hug:ayy çok şükür kızlar.zaman gerçekten geçiyor,bunu anladım..daha dün gibi ilk günlerimiz..
inş. didemim herkes öyle diyor.200 ler çabuk bitiyomuş..umarım öyle olur..
aşkımla hasret giderdik bugünn:asigim:
cam acılınca yüzümüz nasıl gülüyo hemen..
benım aldıgım gömleği giymiştizemuszemus
canım sevgilimmm
hayırlısıyla enişte gelsinde kararlaştırırsınız canım haklısın çeyiz biter mi ya al al bitmez kız çeyizikaydirigubbakcemile3
aşkım şubatta allah izin verirse geliyor nisan mayıs gibi söz nişan düşünüyoruz 1 sene sonrasındada düğün düşünüyoruz ev falan aldılar aşkıma o yüzden birden olmaz diye düşündük canım:asigim:
evet canım zaman cabuk gecıyoru hele yazı atlatalım inan daha cabuk gecıcek zaman kardelenim:1hug:
ooo susum emirinin yanından mı gelmişolumunekankayizsmile
ohh ne güzel gordun aşkını aldın enerjini kim tutar seni susum benimmopuyorumnanaktan
mobilyalar en son zaten canım bizimde ev yeni yapılıyo sitede mutfağın ankastrelerini falan onlar veriyo herşey yeni olucak dolapları falanda yapılı olcak bizde bi mobilya alıcaz halılar perdeler işte aman güzel heyecanlar bunlar bi an önce yaşayalım inşallahdoğru canım birden olmaz zaten çok sıkıştırmaya da gerek yok. hayırlısı olsun inşallah.
bizimde evimiz falan hazır çok şükür, sadece mobilyaları ve bizi bekliyo.:asigim:
:lepi:kimse tutamazz didoşum..
bide yazdıgın şeyi okudum canımm benım bi arkadasımda evlendi çocugu var şimdi onlardada herşey değişmiş flort donemlerıne göre:çok üzgünüm:
mobilyalar en son zaten canım bizimde ev yeni yapılıyo sitede mutfağın ankastrelerini falan onlar veriyo herşey yeni olucak dolapları falanda yapılı olcak bizde bi mobilya lıcaz halılar perdeler işte aman güzel heyecanlar bunlar bi an önce yaşayalım inşallaholumunekankayizsmile
benımde dün aklıma takıldı işte susum inşallah bizimkiler öyle olmaz ben ilginin heyecanın eksik olmasını istemiyorum inşallah olmaz öyle birşey susumm:Saruboceq:
bi zamandan sonra herşey monotonlaşıcak tabıı canım ama :sinifsinif:
heyecanı yaşatmakda bizim eliimizde:lepi:
biz bi kavuşalımda ben ona ne heycanlar yaşatırımm sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
dün arkadaşım diyor ki ya didem tam bi odun oldu ne hediye ne bişey diyo tv'nin karşısına geçiyo ben kavga ediyorum tv'nin sesini açıyo cevap bile vermiyo diyo:roflol::roflol::roflol:
allahım bizimkiler öyle umarsız olmasın ya uyuz olurum deli olurum vallahadelikafadulden
allaahhh korusunn yaaadelikafadulden
cevap verseler ayrı bi dert vermeseler ayrı bi derttkaydirigubbakcemile3
ağustosss gelsinn alt devreler gelsinnn:lepi::teytey:
bu gece elveda 300lereee
çabuk çabuk geçsin zaman inşallah.:Saruboceq:
ağustos gelsin ebru gitsin sıra susuya gelsindelikafadulden
öle canım hayırlısı ile çabukça biter inşturkbayragiİyi akşamlar millet :lepi:
1 gün daha bitti çok şükür kaydirigubbakcemile2
öle canım hayırlısı ile çabukça biter inşturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?