- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #64.941
canım 2sene önce ayrıldınız fakat yine birbirinize karşı boş değildiniz ama arkdaş boyutundamı ilerletiyodunuz muhabbetinizi ??yanlışmı anladım yanlışsam düzelt beniarkdaşım.
şimdi 2yıl önce ayrıldıysanız yani seninbeklentin ne ilk önce bunu kendine sor eğerki onu istiyorsan hayatında sana bi gelecek vvaadedebilecekse karşındaki kişi gurura gerek yok ara.bekleme zaten kafasında başkası varsa örenmiş olursunve kendin düşünüp durmassın sürekli onu.
arayıp hatrını sorarsın rahatsız olduysan aramam vs dersin zaten anlarsın onun konuşmasından.eğer oda isterse zaten seni arar.
ama sakın yanılgıya kapılıp bi askerin vakit öldürmesi için seni aramasına izin verme çünkü orda tek birine ihtiyac duyar.
ilk önce kendine sor bunları sora ara.
Iyi geceler kızlar.askerim yarın ilk defa çarşı iznine çıkıcak ve ben onu görücem.saat kaçtan kaça kadar oluyo izin
yettiiimmm
noldu fısstıkımm??bilmiyorumkismile
Saol ladycim.2 aylık askeriz canım.çarşı izninin kaçta başlayıp kaçta biteceği hakkında bilgi verebilecek kimse yok muuuuu?delikafadulden
Saol ladycim.2 aylık askeriz canım.çarşı izninin kaçta başlayıp kaçta biteceği hakkında bilgi verebilecek kimse yok muuuuu?delikafadulden
canim kusura bakma yardimci olamicam ben , ilk 2 aydan sonra mi carsi izni veriyolar ben bi ay saniyordum boshayallersmile yarin size bol sohbetler canim
ustaya gideli 23 gün oldu ilk defa çıkıcak daha.çok çok teşekkür ederim sende tez zamnda haber alırsın inş askerinden canım
ayyy megim 8de bıraksalarda 2 ayın üstüne onun 'GünaydınPrensesiiiiiiim' sözüyle uyansam.opuyorumnanaktan
sagol canim , benim elimde suan askeriyenin numarasi var da , arayip aramamakta kararsizim henüz
ya kizlar simdi ilk askere gidince , bi ay sonra yemin töreni oluyo ya , usta birligi o zaman mi basliyo , yoksa hala acemi birligi devam ediyomu , hemde kac ay acemi birligi , bide sadece usta birligindemi carsi izni oluyo , acemi de olmuyormu , biraz aydinlatirsaniz eger cok sevinirm , almanyada oldugumdan pek bilgim yok benim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?