- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #66.801
AHHH demekki uykunu alamamissininsallah cabuk gecer bugunun.
kaca kadar calisiyorsun canim?
evet yaa pes pese yasicaz bu guzel gunleri... sen benden once ama bence :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
megim canımın içi şafak doğan güneş sabrettin ve zafer senin artık tebrik ederim arkadaşım nasılda duygulandım dünkü yazıları okuyunca gerçekten bizmkininde böle biteceğini hissettim yani allahım başka ayrılık vermesin yazılanları okudum hem güldüm hem ağladım ya
evt ya çabuk bitsin bugün 2 gün uyumak istiyorum kaydirigubbakcemile3
08:00-17:00 çalışıyorum ama işyerim Gebzede, evim İstanbulda.. Yolum biraz uzun sürüyor, yolda uyuyorum ondan da kendime gelemiyorum :1no2:
hehe..kaydirigubbakcemile3 hep öyle diyosun sen ya içine mi doğuyo noluyo bana da de bakiim hazırlıksız yakalanmayayım kaydirigubbakcemile3
bakalım görücez kim daha önce gelecek, hayırılısyla gelsinler hepsi de erken geç farketmez tatlım nasolsa burdayız birbirimizi yollamadan bi yere gitmeyiz:1hug:
iyi ki bulmuşum burayı çok iyi geliyor ya, koşarak açıyorum sabahları hihoyyyt
Ohhh hadi yaaa.. baya yol cekiyosun ozaman..
gercekten diyorum bak gör seninki daha erken gelecek.. biz bide izin kullaniyoruz he..
Depuk yedigimiz gune kadar burdayizzzzz oleyyyyy :lepi:
günaydın canııımmmopuyorumnanaktan
aynen yaaa biteceğini bu hasretin, bizim de bi gün doğan güneş diyebileceğimizi gösterdi hepimize, amiinn, inşallah hepimizin bu son ayrılığı olsun, bundan sonra artık sevinç gözyaşları olsun :Saruboceq:
:asigim:
bizimkinin izin durumu bi belli olsa raatlıycam aslında bilmiyorumkismile
büşra da dün, benimki süpriz yaptı izine geldi dedi, soru işareti oldu kocaman aklımda, çünkü ilk askere gittiğinde bneimki zoraki izin kullandıırlıo ama ben istemiorum erken gelmek istiorum derdi, bu aralar illere geçişi beraber sayarız belki sen izinleri düşme böyle saymaya devam et falan dedi, bilemedim ben de kafam oldu çorba -tatlicadiarzu-
Gerçekten yani dünkü yorumları okudumda öyle hissettim birden normalde hep negatif düşünen ben bugün öyle hissettim birgün bizimde güneşimiz doğacak herşeyin başı sabır kızlar allahım hepimize böyle bir duyguyu yaşatsın
amin inşallah ya yeter artık üüzldüğümüz mutluluktan olsun gözyaşlarımız..
ahh canım ya belliki askerin sana süpriz yapıcak beraber sayarız dediğine göre eminim öylesi daha kolay olucak hiç anlamıcaksın bak mesela benimki 168 de mi geldiydi o gittiğinde ben 144 düm ve hiçbişe anlamadım seninki plakalarda gelirsekigelir büyük ihtimal konuşmasına bakılırsa öle gözüküo tam gönderirken başlıcan saymata derken kavuşucaksın aşkına canım
he bide şunu belirteyim benimkide süpriz yapmıştı:)
olucak canım benim bak bundan sonra teker teker, arka arkaya hepimiz o günü yaşıycak, benim dah açok olmasına rağmen böyle diyorum yaa ne diyosun sen, seninki yakınlarda hele kaydirigubbakcemile3
Sabretmeyi öğreniyoruz, hatta öğrendik bence artık, gün sayısı azaldıkça sıkıştırıyo sadece sana onlar kalabalık uğramıştı onları da kovalıyoruz işte elbirliğiyle kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 askerlerimizin ortak özelliği süpriz yapmak o zaman opuyorumnanaktan
bakalım görücez, hem gelsin istiyorum hem istemiyorum bi yanım çabucak bitsin gitsin diyo, bi yanım ha 14 ha 15 ay gelsin biraz hasret giderelim çok özledim diyo, öyylleee bi tuhaf ruh hali :sm_confused:
6 ay dolduktan sonra izne yollamalar başlıyo demişti, ağustostan sonra sonbaharda süpriz olasılığımız var CADIARZU
şu 200 ler bitsin emin ol şu 100 lerde hiçbirşey anlamıcaksın canım benimopuyorumnanaktanewet benimki yakın valla şu ağustosun biran önce çabucak bitmesini istiyorum ama şu temmuz hiç bitmek bilmedi gibime geldi benim
şafak sıkıştırması diyorlar belkide ben onu yaşıyordum bikaç hafta
kovalıyalım gitsinler ya aazemuszemus
bak haftasonu bi geçsin ki çabuk geçiyo haftasonları, ptesi bi gelicez ağustos olmuş hem de 2si olmuş ohaoldumsmile
kesinlikle canım ayy birden o günler aklıma geldi mutlu oldum saol canım hatırlattığın için:)
canım inanki çok iyi geliyor 14 ayını bitimişsin kalmş 1 ay yani ondada bişey olmaz anlamazsı ama zorunlu gönderiyolar izine benimkide zorunlu geldiydi ama değdi dedi canım gelsin özlem arttıkça dayanlmaz oluyor bu günler
kız haftasonları çok kötü oluyorum ben ya yataktan kalktığımda hemen günaydın diye mesaj atardım hep o günler aklıma geliyor şu 1 aydır varya evde oturmuyorum sürekli dışardayım zaman geçsin aklıma gelmesin o günler diye
ağustos su gibi akıp geçsin hiçbişey anlamıyalım
boshayallersmile ben de "saysaybitmiyor" ile yaşıyorum yeniden yaşadıklarımızı, yüzüme bi tebessüm yerleşiyo gözlerim doluyo hemen hatırlayınca, aynı yerde acemilik yapıyo askerlerimiz bakalım onun da hayırlısıyla belli olsun ustabirlği de raatlasalar :teselli:
ben karışmak istemiyorum nişanlıma kendi karar versin, sonra sen istedin de geldim de şimdi geri döndüm çok zorlanıyorum demesin bana aman ömür boyu dinlerim onu kaydirigubbakcemile3
dağıtım izni teslim günü 20 şubattı benim doğumgünüm 22 şubat diye, yaa doğumgünümde yoksun bu seneki hediyem kötü oldu dedim diye, ben olmaz sakın kalma uzar askerlik aman dememe rağmen biletini 22 şubat sabahına aldı 21i gecesi kutladık doğumgünümü, şimdi onu söylüyo ki ben bişey demedim bak 2 gün geç geldim 2 gün geç çıkıcam çok kötü oldu diye ohaoldumsmile benimki böle şekerim aman karışılmaz ona naparsa yapsın aklinialirimsmile
Aama canım benim geçici süre napalım katlanıyoruz herşeye, biz aynı işyerinde çalışıyorduk nişandan sonra ben başka yere geçtim zor olur aynı yerde çalışmak diye, ona rağmen çok zorlanıyorum işyernden günde elli kere konuşurduk şimdi telefonum hiç çalmıyo, günde 1 kere arasa die gözüm hep cebimde... o günler geliyo hep aklıma ama kendimi susturuyorum geçici süre bitecek diye, beni her sabah o uyandırırdı alarm kurmazdım şimdi her alarm çaldığında gülümseyerek uyanıyorum o gelecek yeniden beni uayndıracak diye, vah vah o yok saat çalıyo dersem geçmez zaman, sen de öyle düşüüün :1hug:
Günaydın pamuk şekerlerim zemuszemus
Günaydın pamuk şekerlerim zemuszemus
inşallah hayırlı yere çıkar canım
seninkide kötüymüş ama yinede yapmış yapacağını boşver konuşsun dursun:)
o anda böyle düşünemiyorum biraz zaman geçiyor kendimi teselli edip duruyorum aman canım şurda ne kaldı diye benimde öyle biz öğlen 12 de başlar sabah 5 e kadar mesajlaşırdık öyle koyuyorduki bana ama izinlerde geldiğinde yapamadım hiç çalıştığım için 12 de yatıyordum ama tabiki 10 da felan uykum gelirdi oda ayrı bir konu yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?