Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım hayırlı ramazanlar.opuyorumnanaktan

keyifler nasıl bakalım?

dün 60 ları bitirdim bugün 59 ile güne başlıyorum

prensesin seni çok seviyor bitanem.:asigimpuyorumnanaktan

maşallah maşallah az kalmış az kavuşmayaŞeniz

benim komandomda mesaj atmış yüzüğümü öptüm sende öp hissediim aşkım diyee yerim balımı yaaaŞeniz

Günaydin canim.. nasilsin? isler nasil gidiyo.. Eni$te nasil?

İşler, geç cevap verdiğimden de anlaşılacağı üzre bayaa yoğun ve de karışık bu günlerde canım yaa kafam kazan gibi, zonkluyo.. gidesim var ama mecbur çalışıyoruz işte..
Enişteniz de denetimlerle kafayı yiycek yakında hiç bitmiyo gelenleri gidenleri :)
senden naber canım, nasıl gidiyo? bizim enişte nasıl :)

saol canım darısı başınıza
sen nasılsın bugün

iyiyim cnaım hatta bugün çok iyiyimm :dance::dance:

bizim şafaklar yakın canım birbirinekaydirigubbakcemile5
tekrar teşekkürler resim içinolumunekankayizsmile

rica ederim tatlım benimki çok fazla izin kullandı ama bu sayılar yine bende doğruyu yansıtmıyordur..

maşallah maşallah az kalmış az kavuşmayaŞeniz

benim komandomda mesaj atmış yüzüğümü öptüm sende öp hissediim aşkım diyee yerim balımı yaaaŞeniz

siyah inci bu neşeni ne ye borçluyuz canım:1hug:

saol canım darısı başınıza ayy allahım bunlar varya mutluluk sebebimiz kimi zaman üzselerde kıyamıyıruz ya

ayy bak aşkımı çok özledim ben şimdi arasada konuşsak ya dün aradım nöbette olduğunu söylediler

arayıpta ulaşamamak varya en kötü şey..benimkinede koğuş temizliği vermişler zavallım temizlik yapıyo:kedi:

Benimki gönlümü aldı tatlımm mutluluk rüzgarları esiyo bugün buralardaa kaydirigubbakcemile3
hiç bozulmaz inşll:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun.
ramazan ayınızı mübarek ediyorum, sağlık ve huzurla geçireceğmiz bir ay olmasını diliyorum.
Nişanlımın gitmesine 2 gün kaldı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…