Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım değişik bişey yapamasanda yiyecek göndersen bile oyle mutlu olyorlar ki ev yapımı şeylere hasretler kıyamam ya:çok üzgünüm:
kurabıye tarzında bozulmayacak seyler yap mektup yaz yenı resımlerın varsa koy daha ne olsun yeterde artar değişik süpsürleri askerden gelince yaparsın canımaklinialirimsmile
anneme soyledım de valla bılıyo deekaydirigubbakcemile3

İyi gidiyo canım herşey aynı bi problem yok. Sen nasılsın

iyiyim bende çok şükür iftar bekliyoruz işte =)

canım benim nasılsın mehmet nasıl iyisiniz dimi yok bi problem:1hug:

çok şükür iyiyim canım mehmette o tartışmadan sonra topladı kendini çok şükür çok çok iyiyiz...

hadi ya benimkide bozuk noteebook alıcam eylül-ekim gibi
malesef giremiyrum canım

bende bilgisayarı yaptırmaya verdim halaaa gelmedi sinir bastı bana da neyse ki imda da teyzem yetişti =)

maviiii hoşgeldin canım

maviiiiidelikafadulden
kıss nıye gelmıon sen bakimmmnaniknanik
ben ıyıyım canım sen nasılsın nasıl gıdıyor asker nasıl?

sorma canım yaaa yaz yoğunluğundan gelemedim hiç yanınıza şimdi ramazan durgunluğu varda geldim hemen.. :S özledim anacım :hulya: iyiyim çok şükür yaaa şafağı 200lere düşürünce mutlu oluyor insan :asigim: 285 oldum.. asker yorgun,uykusuz,hasret dolu ama yinede iyi sayılır yani çok şükür en azından güzel bi yerde turkbayragi bende o iyi olduğu sürece iyiyim :asigim: sen nasılsın? yok dimi bi terslik? herşey yolunda mı? olumunekankayizsmile

hoşbuldum bidenem nasılsın ? olumunekankayizsmile

gel arada özletme kendiniolumunekankayizsmile
oo azalmış baya şafağın yarılamaya az kalmış canım:lepi:
bizimde şafağımız 183 turkbayragi
aşkım iyi izine geldi gitti gene gelicem diyoo:asigim:
Allaha şükür bi problem yok canım:1hug:

hoşbuldum bidenem nasılsın ? olumunekankayizsmile

çok şükür canım iyiym...
sen nasılsın...

oyy mehserimm allah bozmasın emi inşallah tez zamanda isteme söz nişan havadislerini duyarızopuyorumnanaktan

amin canım aminnnn cümlemizi nazardan korusun Allah'ım...
inşallah canım benim hele bi yılbaşı gelse hepsi olacak ama ondan önce bayramdan sonra anneler tanışıcak o heyecan var şimdilik =)

dimi haklısın aslında gelmesine bişe kalmadı resim çekilim onları yollim mektup yazım yicek bu sıcaklarda bozulue be canım dışardan almanın bir anlamı olmuyo0rki saydığım şafak kağıdının geriye kalan kısmmının da onun işaretlemesini isticem yazıcam mektuba:)

oo geldiğinde kendi ellerimle ajanda hazırlıcam pcde photoshop programıyla ve kapağına ikimizin güzel bir resmini koyucam ilk buluşmamıza vericem o askerdeyken yazdıkalrımı o deftere geçirip ona vericem

evet canım şafağı yarılamaya son zamanlar çok şükür 400ler ve 300lerden kurtuldum ya çok mutluyum :lepi: uuu senin şafakta baya azalmış maşallah tüküreyimde nazar değmesin sırnaşık şey olumunekankayizsmile ohhh ne güzel gördün askerini yani çok sevindim:).. ben 3 aydır görmedim o kadar özledimki burnumda tütüyo

mehserim tatlı heyecan bunlar anneler tanışsın sonra isteme olsunn ohh allah ağzınızın tadını bozmasın ınsallah.

amin didemim aminnnnnnn...
öyle canım yaa heyecanlı kıpır kıpır bi bekleyiş var...
bende çok heyecan yokta mehmette var ben annesi ile daha önce tanışmıştım o ilk defa annemi görecek bayılıp kalırım heralde diyo heyecandan =)
canım yaa çok seviyorum Allah'ım nazardan sakınsın...:asigim:
bide geçen hafta buluşucaz beni istanbulda pek bi yer bilmiyor teyzemin yol tarifi ile geldi hiç kaybolmadan halkalıdan aldı teyzemin gözüne bi puanla girdi onada sevindim =)
sonra aramızda şakalaştık demek fizana gitsem bulcan beni diye ben seni bi yere bırakmam ki fiizana gidesin dedi ayyy bi hoş oldum yarabbim yaa:kedi:

burcum daha ne olsun yeterde artar bunları yap senolumunekankayizsmile
bende defter tutuyorum gelınce verıcem o da tutuyo güzel oluyo:asigim:

tükür canımsempatiksalakcinnisırnaşık şey
200ler daha cabuk gecıyo:lepi:
izine gelmıcek mı senınkı canım?

oyy oyy allahım mutluluğunuzu daim ettsin tatlım
bence yılbaşına kalmaz gibime geliyor canım bayramdan sonra hemen yüzükler takkılır diye düşünüyorum ben aileler mesafeyi pek fazla açıcağını sanmıyorum bitanem hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…