Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eneeemmmmmm aşkım berberde internet bulmuş msne geldi hihoyyythihoyyyt cam açtı yüzünü gördüm bitaneminnnnnnnnnnnnnn :asigim::asigim::asigim:

ohh be nee güzell wala ne şanslısın kıızzzz benim görebilmem için yaaa 113 gün daha beklemem gerek yada muhammedimin hasta olup tunceliye sevk edilmesi lazım ancak orda nete girebilirmiş sıradan hastalıklarada sevk vermiyorlar ciddi olması lazım allah korusun hasta olmasın iyi olsunda görmiyim napalım offf uleenn ooofff geene kederlendim

tertip boşver allah korun hasta olmasında girmesin daha iyi

113 gün kalmış inşallah cabucak gecicek o günler

bak daha 413 gün var dedigimiz günleri hatırlatırım sana :sinifsinif:

kızlar hepinizi izinle çkarıpmı sayıosunuz... azamn benimki 290:) aaa olurmu öle şe ben hepsini sayıom 320:

benimki izin kullanamıyo erken gelecek ondan düştüm ben kızım

tertip boşver allah korun hasta olmasında girmesin daha iyi

113 gün kalmış inşallah cabucak gecicek o günler

bak daha 413 gün var dedigimiz günleri hatırlatırım sana :sinifsinif:

haklısın ama aylardır görmedim yaa hasret kaldım yüzüne bee hasretttdelikafaduldenmafoldumben

N€RGİS;7866937 .!.:
canlarım askerim de 30 gün cıkar dedi gamze şimdi 23 mü ineyim 30 mu delikafadulden

kuzum 1 hafta dağıtım iznine gelmedimi kullanmadımı onları kullandığı için 23 gün kalıyo geriye nerden 30 oluyomuş anlamıyorum dağıtıma gelmediyse direkt yerine gittiyse 30 ama geldi kullandı 1 hafta 23 kalıyo lmaz::içelim:

gamze ama dağıtım izninde asker sayılıyodu yani buradayken yine safak atıyodu o 7 gün asker sayıldı dedi askerim anlamadım yaa offf

kızlar yaaa beş gün oldu aramadı aşkım çok merak ediyorum. böyle yapmazdı mutlaka arardı çok canım sıkılıyor. izmirde askerlik yapıyor ve mutlaka 2 günde bir arardı

N€RGİS;7870444 .!.:
anladım teşekkür ederim hepinize
o zaman safak 295 :kedi:

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oZAMNNNN benim safakdaaaaaa 298 zemuszemus delikafadulden

23 gün düsüom.. dagitima geldiginde 1 hafta gelmisdi cünkü evee,... anaaaaaaaaaaaaaaa 200lereee düsdükk kizz nergisssssssssssss ayyy coook mutlu oldumm simdiii yupppiiii

Şafak: 126

88/3

Ağrı/Merkez

Hastanım senin biriciğimmm kurban olurum tırnağının ucunaa Seni çoooooook özledim canım kocacığım

Neden canım sizdemi izin kullanmıcaksınızzz? ben kullanın derim a.s.

Neden canım sizdemi izin kullanmıcaksınızzz? ben kullanın derim a.s.

yok bitanem esim iznini kullanmak istemiyor.. eger bi gelirsem bidaha gitmem diyor (essek gibi gitcekde iste )
hem gitmesi gercekden zor olacak oraya kadar dgum yapmis olacagim veya dogumda yanimda olmak istiyecek.. gitmek istememesi normalll....

ben burda 15 ay kalirim disimi SIKARIM diyor..
hem 1 ay erken gelirim yanina daha iyi degilmi dedi.. bende sen bilirsin dedim.. yaneee 23 gün düsdüm bile :lepi: AY COK MUTLUYUM YAA

POPOSUNA TEPÜĞÜ YİYCEK OLANLAR
KARANLIKDAN AYDINLIĞA
GEL TESKERE DİYENLER =)

♥ ♥ Şırnak 18 =)Yeşil(= ♥ ♥ turkbayragi

♥ ♥ Mrs.Sönmez 52 ♥ ♥ turkbayragi

♥ ♥ Adana 107 İzmirlim_93 ♥ ♥

♥ ♥ Tunceli 114Gamzeqazel ♥ ♥

♥ ♥ 125 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 209Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ Şırnak 239 moon_610 ♥ ♥

♥ ♥ Tekirdağ 254Mysticqirl ♥ ♥

♥ ♥ Elazığ 295 nerqis ♥ ♥

♥ ♥ Ardahan 298 İLdeMm ♥ ♥

♥ ♥ Van 314 muhurlukaderim ♥ ♥

♥ ♥ Mardin 315 Balparem ♥ ♥

♥ ♥ 318 delfin ♥ ♥

♥ ♥ Giresun 319 emoş ♥ ♥

♥ ♥ april 404 ♥ ♥

♥ ♥ Bilecik 418ebuş81 ♥ ♥

KIZLARRR BUGÜNNN LISTEYIII GÖREMEDIMM YADAA KÖR OLDUMMM ....

BU LISTE BANA MORAL VERIOOO O YÜZDEN DOGRU YANLIS AFFINIZA SIGINARAK
BUGÜN BEN YAPDIM BU LISTEYIII..... :teytey:

Gamzee ablaaa kizmaz inss :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…