- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.321
eneeemmmmmm aşkım berberde internet bulmuş msne geldi hihoyyythihoyyyt cam açtı yüzünü gördüm bitaneminnnnnnnnnnnnnn :asigim::asigim::asigim:
ne güselll cnm yaaaa keşke bende görebilsemmmmmafoldumben
eneeemmmmmm aşkım berberde internet bulmuş msne geldi hihoyyythihoyyyt cam açtı yüzünü gördüm bitaneminnnnnnnnnnnnnn :asigim::asigim::asigim:
30 çıkar canımm 289
canım toplam izin 30 gün 1 hafta dağıtım izninde kullandılar 23 gün izinleri kaldı 23 .çıkarınca 296 kalıyo bebişimmm
ohh be nee güzell wala ne şanslısın kıızzzz benim görebilmem için yaaa 113 gün daha beklemem gerek yada muhammedimin hasta olup tunceliye sevk edilmesi lazım ancak orda nete girebilirmiş sıradan hastalıklarada sevk vermiyorlar ciddi olması lazım allah korusun hasta olmasın iyi olsunda görmiyim napalım offf uleenn ooofff geene kederlendim
kızlar hepinizi izinle çkarıpmı sayıosunuz... azamn benimki 290:) aaa olurmu öle şe ben hepsini sayıom 320:
tertip boşver allah korun hasta olmasında girmesin daha iyi
113 gün kalmış inşallah cabucak gecicek o günler
bak daha 413 gün var dedigimiz günleri hatırlatırım sana :sinifsinif:
N€RGİS;7866937 .!.:canlarım askerim de 30 gün cıkar dedi gamze şimdi 23 mü ineyim 30 mu delikafadulden
benimki izin kullanamıyo erken gelecek ondan düştüm ben kızım
haklısın ama aylardır görmedim yaa hasret kaldım yüzüne bee hasretttdelikafaduldenmafoldumben
kuzum 1 hafta dağıtım iznine gelmedimi kullanmadımı onları kullandığı için 23 gün kalıyo geriye nerden 30 oluyomuş anlamıyorum dağıtıma gelmediyse direkt yerine gittiyse 30 ama geldi kullandı 1 hafta 23 kalıyolmaz::içelim:
N€RGİS;7868512 .!.:gamze ama dağıtım izninde asker sayılıyodu yani buradayken yine safak atıyodu o 7 gün asker sayıldı dedi askerim anlamadım yaa offf
evet 23 düşücen canım ztn o 7gün düşmüş ondan asker sayılsada izinden gidiyo
N€RGİS;7870444 .!.:anladım teşekkür ederim hepinize
o zaman safak 295 :kedi:
N€RGİS;7870444 .!.:anladım teşekkür ederim hepinize
o zaman safak 295 :kedi:
ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oZAMNNNN benim safakdaaaaaa 298 zemuszemus delikafadulden
23 gün düsüom.. dagitima geldiginde 1 hafta gelmisdi cünkü evee,... anaaaaaaaaaaaaaaa 200lereee düsdükk kizz nergisssssssssssssayyy coook mutlu oldumm simdiii yupppiiii
Neden canım sizdemi izin kullanmıcaksınızzz? ben kullanın derim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?