Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşgeldiniz kizlarrr hihoyyyt

Cok sıkıcı bi gün yaa boguluyorummm :umursamaz:
Allahtan izne ckiyorum bu hafta rahatlicam biraz kaydirigubbakcemile Aşkımda geliyor zateee :kedi::lepi:

bana dün çok boğuk gelmişti.sabahtan iyiyim ama öğleden sonra fena oluyorum.
4 güncük sonra aşkın kollarında delikafadulden

Hoşgeldiniz kizlarrr hihoyyyt

Cok sıkıcı bi gün yaa boguluyorummm :umursamaz:
Allahtan izne ckiyorum bu hafta rahatlicam biraz kaydirigubbakcemile Aşkımda geliyor zateee :kedi::lepi:
Hoşbulduk . Oh bütün sterisini atarsın aşkın gelince...:lepi:
Benim Aşkımda gelsin yaa :gitme:

hoşgeldin cnm, kimsecikler yok sessiz şimdilik topic.
Hoşbulduk canım. İlerleyen saatlerde canlanır korma doğrusu oruç insanı
biraz halsizleştiriyo benim konuşmaya bile halim kalmıyo şahsen sempatiksalakcinni

bana dün çok boğuk gelmişti.sabahtan iyiyim ama öğleden sonra fena oluyorum.
4 güncük sonra aşkın kollarında delikafadulden
Aynen yaaaaaa şaka gibiiii pufffff cok heyecanliyim ben yaa , ilk gördüğümde napicam havaalaninda ayyyy eyvahedigeldismile

Evet canıııımmm ,
Allahın izniyle hepsi gelecek ..

doğru söylüyorsun haklısın canım. yavaş yavaş hareketlenir.

Merhabalar bende geldimm!
Bizimde şafak 4, ondan böyle oluyoruz bence. Hiçbirşey fayda etmiyor içimdeki garip hisleree...

Son düzenleme:

inşallah canım ayrılmadım hala ama sadece gelceği zaman işte ne olucağı belli olucak ama öyle heyecanlılığım yok ayy gelsinde süpriz yapim ediyim diye gerçekten çok şey kaybetti o ne planlarım vardı halbuki

oyy canım ya ne güzel baya bir konuşmuşsunuz olsun zamanla düzelir askerin canım içini ferah tut:teselli:

işyerinde rahat bir şekilde bakabildim nasıl oldu açtı bilmiyorum balıkesirden bir kızı eklemiş kesin öle bir şey var

benim duvarıma yazdığımı seni çok seviyorum yazılarını silmiş
kendi duvarındaki askere gidiyorum yazısı yazmıştı bende altına
4 ay sonra benimsin yazmıştım onu silmiş
ewet şüpheleniyordum ama inşallah doğru değildir demiştim hep dua ettim ama sonuç ne oldu böle oldu
elim ayağım tirtiyor bayılmasam yeridiryani mide ağrısı ölüyorum sankimafoldumben

Bende öyle diyorum tatlım ama... Püfff..[/QUOTE]

Benimkini komutan zorla yolladı izine. Havaalanına gittim karşılamaya hem sarıldım sıkı sıkı hemde niye geldin ki sen yaa diyorum=)) Gerçekten izine gelmemesi gelmesinden bin kat iyidir. Eğer izin kullanmamış olsaydı biz çoktaann kavuşmuştukk!

Direk ona söyle bu görduklerini, dinle bakalım ne açıklaması olcak ... bakalım ne dicek ...

Sakin ol lütfen üzme kendini, hiç bağırmadan çağırmadan o yazıları neden sildiğini sor, eğer ık mık edip saçma sapan şeyler söylerse o zaman yap yapacağını...

tatlikisim canım benim üzme kendini ya gerçekten böyle birşey varsa zaten üzülmeye değer mi ?

Bende öyle diyorum tatlım ama... Püfff..

Benimkini komutan zorla yolladı izine. Havaalanına gittim karşılamaya hem sarıldım sıkı sıkı hemde niye geldin ki sen yaa diyorum=)) Gerçekten izine gelmemesi gelmesinden bin kat iyidir. Eğer izin kullanmamış olsaydı biz çoktaann kavuşmuştukk![/QUOTE]

Ohooo tatlım biz izin kullanma üzerine yüksek ihtisas yaptık sevgilim 27 gün kullandı zaten üstüne 10 gün sıhhi izin ve iki kere evciyat izni kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…