- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.981
Hoşgeldiniz kizlarrr hihoyyyt
Cok sıkıcı bi gün yaa boguluyorummm :umursamaz:
Allahtan izne ckiyorum bu hafta rahatlicam biraz kaydirigubbakcemile Aşkımda geliyor zateee :kedi::lepi:
Hoşbulduk . Oh bütün sterisini atarsın aşkın gelince...:lepi:Hoşgeldiniz kizlarrr hihoyyyt
Cok sıkıcı bi gün yaa boguluyorummm :umursamaz:
Allahtan izne ckiyorum bu hafta rahatlicam biraz kaydirigubbakcemile Aşkımda geliyor zateee :kedi::lepi:
Hoşbulduk canım. İlerleyen saatlerde canlanır korma doğrusu oruç insanıhoşgeldin cnm, kimsecikler yok sessiz şimdilik topic.
Aynen yaaaaaa şaka gibiiiibana dün çok boğuk gelmişti.sabahtan iyiyim ama öğleden sonra fena oluyorum.
4 güncük sonra aşkın kollarında delikafadulden
Hoşbulduk . Oh bütün sterisini atarsın aşkın gelince...:lepi:
Benim Aşkımda gelsin yaa :gitme:
Hoşbulduk canım. İlerleyen saatlerde canlanır korma doğrusu oruç insanı
biraz halsizleştiriyo benim konuşmaya bile halim kalmıyo şahsen sempatiksalakcinni
Hoşbulduk . Oh bütün sterisini atarsın aşkın gelince...:lepi:
Benim Aşkımda gelsin yaa :gitme:
Hoşbulduk canım. İlerleyen saatlerde canlanır korma doğrusu oruç insanı
biraz halsizleştiriyo benim konuşmaya bile halim kalmıyo şahsen sempatiksalakcinni
değmez tabikide canım benim, Allah senin karşına kıymetini bilen birisini çıkarır elbette.Şuanki gibi sağlıklsız ilişki seninde sağlığnı bozuyor. Salla kaydirigubbakcemile2
çok şükür iyiyim bende, dün gece askerimle baya bi konuştuk. Askerlik pskolojisi sarıyır gibi benimkinide eyvahedigeldismile
Selam kızlarr..
Ya akşam aşkıma gelme bayramda dedim ama ondan çok ben üzüldümm :çok üzgünüm:
kzılar kaan beni aldatıyor
Neeeeeeeee o nerden çıktı tatlım yaaa eyvahedigeldismilekzılar kaan beni aldatıyor
Gelmemesi aslında çok daha iyi en azından izin kullanmamış olur. Biraz daha sabırr...
işyerinde rahat bir şekilde bakabildim nasıl oldu açtı bilmiyorum balıkesirden bir kızı eklemiş kesin öle bir şey var
benim duvarıma yazdığımı seni çok seviyorum yazılarını silmiş
kendi duvarındaki askere gidiyorum yazısı yazmıştı bende altına
4 ay sonra benimsin yazmıştım onu silmiş
ewet şüpheleniyordum ama inşallah doğru değildir demiştim hep dua ettim ama sonuç ne oldu böle oldu
elim ayağım tirtiyor bayılmasam yeridiryani mide ağrısı ölüyorum sankimafoldumben
işyerinde rahat bir şekilde bakabildim nasıl oldu açtı bilmiyorum balıkesirden bir kızı eklemiş kesin öle bir şey var
ewet şüpheleniyordum ama inşallah doğru değildir demiştim hep dua ettim ama sonuç ne oldu böle oldu
elim ayağım tirtiyor bayılmasam yeridiryani mide ağrısı ölüyorum sankimafoldumben
Bende öyle diyorum tatlım ama... Püfff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?