- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.381
günaydın kızlar nasılsınız ben artık yine geldim aranıza 1.5 ay oldu askerlik biteli çok şükür 1.5 aylık hamileyim ve şafağım baştan başladı ama bu sefer daha güzel bir amaç için başladı
gamzem balparem mühürlüm bekleyişler nasıl gidiyor rabbim kolay geçirsin günlerinizi gamzecim canım arkadaşım ikili rakamlara çok az kalmış geçicek bitanem öptüm kızlar görüşürüz
şafağım 33 hafta
Kızlar askerim qitti çöktüm mahvoldum resmen nefesim kesildi .....Şafak sayamıycam bu topiğe girmeye bıle gücüm yokk....Listeyi yarım bırakmak istemem ...Bi süre idare edebilirim diyen arkadas varsa nasıl yaptımı anlatırım..... Beni anlayışla karşılıycağınızdan eminimm..Bu aksam cok yenii .Belkıde yarın qelıcem kendıme ama bılemıyorumm..Şuan şafak duymak yazmak görmek istemıyorum...hepınızı sevıyorummmmm [/QU
cnm bnm yaa insan izin dönüşü ilk gittiğinden daha beter oluo...ama yapıcak bişi yok salma kendini sen yinede şanslısın dayanamazsan çok özlersen basar gidersin yanına bizim gibi uzakta olanlar napsın ne kadar özlersem özliyim ancak onun gelemsini beklicem:çok üzgünüm: kalkıp şırnağa gidemem ya o yüzden iyi yanlarını düşün boşunada üzme kendini :teselli:
hoşgeldin bacım nerde kaldın yawwwwwwwwww şafak durdu gibi sanki benim gitmiyo yaaa
ona 33 hafta denmez bikerem 231 gün denir
şafak 231
6692.ci mesaja bak bi canımmm
hoşbulduk şekercim geldim evimdeyim artık dolayısıylada kk dayım
hemende hesaplamışsın gününü ben hesaplamamıştım askerliği gün olarak saydığımız için bıktım geçmiyor öyle ben hafta olarak sayayım bu sefer zaten doktorlarda hafta olarak sayıyor olmazmı kuzum ya
birde ben şimdi 6692.msjı nasıl bulucam ben sana sayfa numarasını aklında tut demiştim öatlak arkadaşımkaydirigubbakcemile3
SagoL cnm.. bebisLerin geLmesine daha var cnm suan 12 HaftaLik hamileyim :CüvCüv:
hem dogum safagi hemde asker safagi sayiyorum kaydirigubbakcemile3
Amann yerim ben onları yer :ecrin_bebek: :icecream:
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım a.s.:nazar:
Aman aman kimleri görüyorum ayol kaydirigubbakcemile2 Nasılsın canım bak bizim şafaklar bitmedi daha kafamçokkarıştı
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımAllahım bizede o günleri göstersin inşallah:Saruboceq:
canım arkadaşım yaa duyunca bebişinin olcağını çok sevinmiştimzemuszemus hayırsızz seni neden girmiyosun bakimlmaz:
günaydın kızlar nasılsınız ben artık yine geldim aranıza 1.5 ay oldu askerlik biteli çok şükür 1.5 aylık hamileyim ve şafağım baştan başladı ama bu sefer daha güzel bir amaç için başladı
gamzem balparem mühürlüm bekleyişler nasıl gidiyor rabbim kolay geçirsin günlerinizi gamzecim canım arkadaşım ikili rakamlara çok az kalmış geçicek bitanem öptüm kızlar görüşürüz
şafağım 33 hafta
Kızlar askerim qitti çöktüm mahvoldum resmen nefesim kesildi .....Şafak sayamıycam bu topiğe girmeye bıle gücüm yokk....Listeyi yarım bırakmak istemem ...Bi süre idare edebilirim diyen arkadas varsa nasıl yaptımı anlatırım..... Beni anlayışla karşılıycağınızdan eminimm..Bu aksam cok yenii .Belkıde yarın qelıcem kendıme ama bılemıyorumm..Şuan şafak duymak yazmak görmek istemıyorum...hepınızı sevıyorummmmm
MEHTAP a 7 GÜN KALDIIIIIIIhihoyyyt
SENİ ÇOK ÖZLEDİM KUZUUUUUUM ASKERİM YİĞİDİM turkbayragisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?