Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN=319
ŞAFAK=111mafoldumben:gitme:senağlama
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE

ŞİMDİ SENLE KONUŞUYORUM
YAPACAK BİŞE YYOK BİTANEMSİN
DİYOSUN
ÇOK DEĞERLİSİN CANIMSIN DİYOSUN KURBAN OLURUM GÜLÜM SANA
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM

Kızlar askerim qitti çöktüm mahvoldum resmen nefesim kesildi .....Şafak sayamıycam bu topiğe girmeye bıle gücüm yokk....Listeyi yarım bırakmak istemem ...Bi süre idare edebilirim diyen arkadas varsa nasıl yaptımı anlatırım..... Beni anlayışla karşılıycağınızdan eminimm..Bu aksam cok yenii .Belkıde yarın qelıcem kendıme ama bılemıyorumm..Şuan şafak duymak yazmak görmek istemıyorum...hepınızı sevıyorummmmm

Safak 296.... Cokk Özledim senii bitanem...
Haftaya ayni ülkede yildizlar altinda uyuyacagiz,,,
sen nöbetteyken seyret tamami yildizlari.. sana selam yollayacagim..
buseLerimizi yakala emi .. Rüzgarimdan Göksuyumdan ve benden babalarina özlem dolusu Buseler yollayacagiz sana...

Seni Seviyorum Kocacigim... VazgeciLmezimsin... ÖlümsüZ askImsin... Tek Gercegimsinn

günaydın kızlar nasılsınız ben artık yine geldim aranıza 1.5 ay oldu askerlik biteli çok şükür 1.5 aylık hamileyim ve şafağım baştan başladı ama bu sefer daha güzel bir amaç için başladı

gamzem balparem mühürlüm bekleyişler nasıl gidiyor rabbim kolay geçirsin günlerinizi gamzecim canım arkadaşım ikili rakamlara çok az kalmış geçicek bitanem öptüm kızlar görüşürüz

şafağım 33 hafta

hoşgeldin bacım nerde kaldın yawwwwwwwwww şafak durdu gibi sanki benim gitmiyo yaaa

ona 33 hafta denmez bikerem 231 gün denir
şafak 231
6692.ci mesaja bak bi canımmm

hoşgeldin bacım nerde kaldın yawwwwwwwwww şafak durdu gibi sanki benim gitmiyo yaaa

ona 33 hafta denmez bikerem 231 gün denir
şafak 231
6692.ci mesaja bak bi canımmm

hoşbulduk şekercim geldim evimdeyim artık dolayısıylada kk dayım

hemende hesaplamışsın gününü ben hesaplamamıştım askerliği gün olarak saydığımız için bıktım geçmiyor öyle ben hafta olarak sayayım bu sefer zaten doktorlarda hafta olarak sayıyor olmazmı kuzum ya

birde ben şimdi 6692.msjı nasıl bulucam ben sana sayfa numarasını aklında tut demiştim öatlak arkadaşımkaydirigubbakcemile3

POPOSUNA TEPÜĞÜ YİYCEK OLANLAR
KARANLIKDAN AYDINLIĞA
GEL TESKERE DİYENLER =)

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi

♥ ♥ Şırnak 16 =)Yeşil(= ♥ ♥
♥ ♥İstanbul Mrs.Sönmez 50 ♥ ♥

♥ ♥ Tunceli 111 Gamzeqazel ♥ ♥
♥ ♥ 124 mervishh ♥ ♥
♥ ♥ 209 Özlemofof ♥ ♥
♥ ♥ Şırnak 239 moon_610 ♥ ♥

♥ ♥ Tekirdağ 249 Mysticqirl ♥ ♥

♥ ♥ Ardahan 296 İLdeMm ♥ ♥

♥ ♥ Kıbrıs 312 kbr06 ♥ ♥

♥ ♥ Van 313 muhurlukaderim ♥ ♥

♥ ♥ Mardin 314 Balparem ♥ ♥

♥ ♥ Elazığ 316 nerqis ♥ ♥

♥ ♥ Giresun 318 emoş ♥ ♥

♥ ♥ april 403 ♥ ♥

♥ ♥ Bilecik 417 ebuş81 ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi

Aman aman kimleri görüyorum ayol kaydirigubbakcemile2 Nasılsın canım bak bizim şafaklar bitmedi daha kafamçokkarıştı
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım Allahım bizede o günleri göstersin inşallah:Saruboceq:
canım arkadaşım yaa duyunca bebişinin olcağını çok sevinmiştimzemuszemus hayırsızz seni neden girmiyosun bakim lmaz:

artık burdayım şekercim.sorma ilk başta evdeki nette sorun vardı sonrada yazlığa gittim ordada internet yok çok kötü bişeymiş burdan ayrı kalmak
amin canım ALLAH eşin gelir gelmez sanada nasip etsin inşallah

Pervin hoşgeldiin canım,bebek müjdeni gamze verdi.
Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah

benim şafağım 314,özlem dolu olmamın dışında herşey yolunda çok şükür:asigim:

merve nasıl anlıyorum seni canım benim
sevdiğim dağıtıma geldiğinde son gün ben de öyleydim
aralıkta izne geldiğnde yine öyle olucak biliyorum,nasıl atlatıcamı şimdiden düşünüyorum
ama zaman herşeye ilaç güzelim gitsinler ki gelsinler di mi:teselli:
üzüntünü paylaşıyorum unutma olur muyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…