Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam güzellerrr...
bu şafak kartı hiç bir yerde bulamadım kısa dönem için uyuz oldum sabahtan beri aradım elimle çizeyim dedim laptopum çok kasıyor olmadı of çıldırıcam 7 saattir uğraşıyorummm...

şafak:146 (şafak sen adamı deli edersin)

hoşgeldin canım 460 olsaydı yollardım sanaopuyorumnanaktan
ama kısa dönem için ben görmedım hiçbiyerde şafak kartıı..

yok cnm ya vlaa daral geldı ya.bide a b tertıp dıye ıkıye ayırmıslar normalde 20agustosta gdıyordu 20 agustosu bekleyene kadar stresten öldum,bayram dolayısıyla 13 eylul dedılerrr az kaldı derken sımdıde a tertıp b tertıp ayırmıslar bır kısım da 15 ekımde.offf.tmm cok guzel yanımda olması ama stresten öldum artık yzuum mahvoldu stresten.bı an önce allahın ıznıyle gıdıp gelsın ıstıyorum.

♥ ♥82 SIYAH_INCI ♥ ♥

♥ ♥86 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥89 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥109 SEHT ♥ ♥

♥ ♥116 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥163 03062008 ♥ ♥

♥ ♥172 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥174 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥176 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥181 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥183 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥188 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 192 FIDES ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥ 203 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 212 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 217 HEATH19 ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

hoşbuldum canım...çook teşekkür ederim canımmm düşünmen yeter sanırım kısa dönem için yapmamışlar adamdan saymıyorlar kısa dönemlileri heheh bende çok araştırdım nette ama bulamadım elimle çizicem artık word de napalım çok mersi canım...opuyorumnanaktan

Ay canim.. bizdede oyle oldu ya.. 1 hafta gec soylediler.. insan zaten heyecanli
bisey yapamiyo heyecandan..
insallah yarin belli olur.. ve guzel rahat edecek yere duser.. bol bol dua et bu aksam:Saruboceq:

ewed cnm ama npmya calşıyolar anlamıyom.asıldı tabloya yerler dedıler ta şubeye gtdık yıne yok

ay bızımde oyle olmuştu çok sınır bı durumm ya gidicek dıye kendını hazırlıyosun olmuyoo biraz daha bekle beklee..
süreklı tarıhler degısıyor.b grubu gitmişti:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…