Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun tatlım bende iyiyim

Süpersin canim.. onun gözünü korkut vallaha..
Sanada gecmis olsun.. banada bu aralar bisey oluyo ama benimki hyecandan kanyaklaniyor

Keske stressten uzak durabilsek.. nerdeee

aaa aşkolsun içilir mi öyle, bak midene iyi bak sonra benim gibi uğraşırsın :1ninca:

Sanada gecmis olsun.. banada bu aralar bisey oluyo ama benimki hyecandan kanyaklaniyor

annem diyor deli misin bir anda 2 ane sakinleştirici içilir mi diye cuma pazar akşam 9.30 a kadar durmaksızın ağladım kızlar hiç kendimde değildim odama kapandım ona tutuğum defteri okudum hep ağladıydım
ama şimdi çok şükür iyiyim

aman canım dikkat et ya

geçmiş olsun tatlım bende iyiyim

saol canım.. geçmişi okudum bu arada neler olmuş neler yaaa.. yprum yapamıyorum valla geçekleri bilmeden, en doğrusu geldikten sonra çekip kenrar herşeyi söyleyip konuşmak, inceldiği yerden ya kopar ya bağlanır :)

yaa.. nası olur ki.. nişanlımın nerde olduğunu biliyosunuz yani.. ki ben kendimi güçlü-sakin diye nitelendiririm, içten içe yaşıyomuşum demekki herşeyi.. midemden çıktı, psikolojik olarak verdiğim tepkilerden çıktı ortaya.. düşünün 42kg'ım.. 90kg'lık erkek dozajı verdik seni uyutabilmek için dediler.. inanamadım bu kadar bilinçaltı etkilendiğimi.. ayılırken de nişanlımı sayıklayarak uyandım, ne diyorum ben dedim gözümü açtığımda kaydirigubbakcemile3

aaa aşkolsun içilir mi öyle, bak midene iyi bak sonra benim gibi uğraşırsın :1ninca:

valla canım içiverdim bir anda
üaslında varya 5-6 tane hapı birden içicektim o kadar kötüydüm yani hep uyumak istedim o gözümün önüne gelmesin istedim geceleri hep ağladım

zaten ben sinirlendğimde mideme vuruyor midem ağrıyordu ama ilacı alınca sanki dahada arttı gibi geliyor
midem bişey almıyor yiyemiyorum

ah canım ya haklısın ne diyim..
işte mide çekiyo bütün derdimizi sıkıntımızı üzüntümüzü..
aç karnına falan içtiysen yapışmıştır mideye daha kötü ağrıtmıştır..

kesinlikle canım
aç karnına içtim cuma günden beri bir tost ile pilavlayım yani yiemedim üzüntüden,midemde ağrıdığı için yiyemedim

tatlikis, yine yapmışsın kendine bişeyler. aramadı mı kaan konuşmadınız mı?

aradı canım dün akşam:)
ama o arayana kadar yatakla bütünleşmiştim odadan çıkmıyordum zır zır ağlıyodum müzik dinleyip,ona tuttuğm defteri okuyup ama aradı konuştuk sorun yok şu anlık pek üstüne düşmüyorum askerden gelince yüzyüze konuşmak benim için daha iyi olucak
ama ona her an ayrılabilirmişim gibi gösteriyorum oda üzülsün bananekaydirigubbakcemile3

oyy edam gelmiş hoşgelmiş
nbr bebeğim nasılsın saol tatlım sanadaopuyorumnanaktan

hoşbulduk, iyiyim çok şükür günleri kovalamaya devam olumunekankayizsmile

ee neyin nesiymiş o kız ? facete ki olaylar için neler söyledi sana.
sakın yüz verme kendine çok bağlama.geldiğinde yüzyüze konuşun ondan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verin.
ben sana şaşıyorum vallahi 1 aylık tanıdığın birinin asker yolunu nasıl bekliyorsun kız boshayallersmile

şafak güzellerim günaydınlar olsun hepinize zemuszemus
çabucak güzel geçen bir hatfa olmasını diliyorum.
günaydın canım hoşgeldinnkaydirigubbakcemile5

aradı demek kaan zemuszemus sevindim sorunun olmamasına canım zemuszemus
eniyisini yapıyorsun yerimseniben
oda düşündün tabi :umursamaz:

:))) ee canım ben bile kendime şaşırıyorum valla ama bilmiyorum çok bağlanmışım ona ya cumadan beri gözümden yas eksilmedi yani düşün
şifresini benimkiyle aynı hemen verdi itiraz etmeden üniversiteden arkadaşı olduğu söyledi ne kadar doğru bilemicem ama gelince anlaşılcak herşey tatlım
sonundada seni seviyorum dedi:)
ya yarım saat çarşıda duruyorum hemen bir kız mı bulucam dedi ne diyosun sen ya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…