- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.161
saol canım.. öyle olaylı oldu biraz fazla ilaç verdikleri için kendime gelemedim 3 gündür, uyukluyorum.. reflü başlamış, boğazıma aşırı asit çıkmasından boğazımda ödem oluşmuş, bi mid eilacı verdi 1 ay kullanıcam, asitin boğazıma çıkmasını engelleyip boğazımın iyileşmesini sağlayacakmış, sonra kontrole gidicem, duruma göre başka ilaç tedavisi uygulanacak tamamen geçmesi için.. stresten üzüntüden uzak durucakmışım, nasıl olucaksa kaydirigubbakcemile3
günaydın burcucum, benden haberler yukardaki gibi .. senden naber?
Süpersin canim.. onun gözünü korkut vallaha..dün aradı yarım saat konuştuk olay çözümlendi fakat ben bitirmişi,m gibi yani ayrılabilirim gibi şeyler sötylüyorum üzülsün bananekaydirigubbakcemile3
kızlar hafta sonum yastık ile yatakla bütünleşmiştim
birde 2 tane sakinleştiriciyi ağzıma attım anam mide ağrısı geberrttti beni halada geçmedi
Keske stressten uzak durabilsek.. nerdeeesaol canım.. öyle olaylı oldu biraz fazla ilaç verdikleri için kendime gelemedim 3 gündür, uyukluyorum.. reflü başlamış, boğazıma aşırı asit çıkmasından boğazımda ödem oluşmuş, bi mid eilacı verdi 1 ay kullanıcam, asitin boğazıma çıkmasını engelleyip boğazımın iyileşmesini sağlayacakmış, sonra kontrole gidicem, duruma göre başka ilaç tedavisi uygulanacak tamamen geçmesi için.. stresten üzüntüden uzak durucakmışım, nasıl olucaksa kaydirigubbakcemile3
günaydın burcucum, benden haberler yukardaki gibi .. senden naber?
dün aradı yarım saat konuştuk olay çözümlendi fakat ben bitirmişi,m gibi yani ayrılabilirim gibi şeyler sötylüyorum üzülsün bananekaydirigubbakcemile3
kızlar hafta sonum yastık ile yatakla bütünleşmiştim
birde 2 tane sakinleştiriciyi ağzıma attım anam mide ağrısı geberrttti beni halada geçmedi
Süpersin canim.. onun gözünü korkut vallaha..
Sanada gecmis olsun.. banada bu aralar bisey oluyo ama benimki hyecandan kanyaklaniyor
Keske stressten uzak durabilsek.. nerdeee
geçmiş olsun tatlım bende iyiyim
Süpersin canim.. onun gözünü korkut vallaha..
Sanada gecmis olsun.. banada bu aralar bisey oluyo ama benimki hyecandan kanyaklaniyor
Keske stressten uzak durabilsek.. nerdeee
aaa aşkolsun içilir mi öyle, bak midene iyi bak sonra benim gibi uğraşırsın :1ninca:
Mehtap arkadasim benim.. nasilsin? kac gun kaldi bakimmm :lepi:Selam hatunlar ben geldim ne var ne yok bakalım
iyiyim bitanem ya ne olsun 11 günümüz kaldı ya :sm_cool: heyecandan ölücem boshayallersmileMehtap arkadasim benim.. nasilsin? kac gun kaldi bakimmm :lepi:
nuliiiiiiiiş naber kaydirigubbakcemile2günaydııııııın kızlarrr
valla canım içiverdim bir anda
üaslında varya 5-6 tane hapı birden içicektim o kadar kötüydüm yani hep uyumak istedim o gözümün önüne gelmesin istedim geceleri hep ağladım
zaten ben sinirlendğimde mideme vuruyor midem ağrıyordu ama ilacı alınca sanki dahada arttı gibi geliyor
midem bişey almıyor yiyemiyorum
ah canım ya haklısın ne diyim..
işte mide çekiyo bütün derdimizi sıkıntımızı üzüntümüzü..
aç karnına falan içtiysen yapışmıştır mideye daha kötü ağrıtmıştır..
şafak güzellerim günaydınlar olsun hepinize zemuszemus
çabucak güzel geçen bir hatfa olmasını diliyorum.
tatlikis, yine yapmışsın kendine bişeyler. aramadı mı kaan konuşmadınız mı?
iyiyim bitanem ya ne olsun 11 günümüz kaldı ya :sm_cool: heyecandan ölücem boshayallersmile
nuliiiiiiiiş naber kaydirigubbakcemile2
oyy edam gelmiş hoşgelmiş
nbr bebeğim nasılsın saol tatlım sanadaopuyorumnanaktan
aradı canım dün akşam:)
ama o arayana kadar yatakla bütünleşmiştim odadan çıkmıyordum zır zır ağlıyodum müzik dinleyip,ona tuttuğm defteri okuyup ama aradı konuştuk sorun yok şu anlık pek üstüne düşmüyorum askerden gelince yüzyüze konuşmak benim için daha iyi olucak
ama ona her an ayrılabilirmişim gibi gösteriyorum oda üzülsün bananekaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldinnkaydirigubbakcemile5şafak güzellerim günaydınlar olsun hepinize zemuszemus
çabucak güzel geçen bir hatfa olmasını diliyorum.
aradı canım dün akşam:)
ama o arayana kadar yatakla bütünleşmiştim odadan çıkmıyordum zır zır ağlıyodum müzik dinleyip,ona tuttuğm defteri okuyup ama aradı konuştuk sorun yok şu anlık pek üstüne düşmüyorum askerden gelince yüzyüze konuşmak benim için daha iyi olucak
ama ona her an ayrılabilirmişim gibi gösteriyorum oda üzülsün bananekaydirigubbakcemile3
hoşbulduk, iyiyim çok şükür günleri kovalamaya devam olumunekankayizsmile
ee neyin nesiymiş o kız ? facete ki olaylar için neler söyledi sana.
sakın yüz verme kendine çok bağlama.geldiğinde yüzyüze konuşun ondan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verin. ben sana şaşıyorum vallahi 1 aylık tanıdığın birinin asker yolunu nasıl bekliyorsun kız boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?