Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ayyyy.. hangi renkler elbisen canim..
Tmm canim saclarinida yapppp.. gec kalmaaaa

mavi var sarı var koy gibi bişey var aralarından secemedim bi türlü normal zamanda olsa hop die belirlemiştim simdii içim bayıldı sonunda annem mavi bana yakısıyomus diye onu begendi ne bilim ya okadar tuhaf bişeyki anlatamam daha zamanım var zaten bi iş yapıyosam iki dolanıyorum heyecandan

maalesef bizim de başımızda var öyle bir durum, herkes mecburi izin kullacak diyormuş komutan, benim nişanlım da istemiyor erken gelmek istiyor.. bakalım kısmet..

ah canım benim ahh. ben bilirim onu işte... allah başka ayrılık yaşatmasın hiç birimize.. ilk ve son olsun.. bu da zorunlu bişeydi olması lazımdı napalım..

Gözünaydın canıııım.. geçmiş olsun.. haid koş hazırlan toparlan, azcık kaldııııı hihoyyyt

günaydııınnopuyorumnanaktan

duyguuuuuu koş kııısss aşkınaaadelikafadulden
sora bize de anlat buluşmanızıııı:sm_cool:

Senin fünün değil tabi, senin günün bebişim :)
inş bi sorun cıkmadan bulusurzda beyfendi hala aramadı ya otobüsten indim diye
günaydııınnopuyorumnanaktan

duyguuuuuu koş kııısss aşkınaaadelikafadulden
sora bize de anlat buluşmanızıııı:sm_cool:

ooooooooooo hemen hemen megim benim eve gelir gelmez hemen buraya yazcam delikafaduldenayh heyecanlıyım kız

yeaawruumm benim çıksana kızım evden artık saate bak helee
kız daha otobüsten inmedi o ne gitcem beklicem bi saate
duygumm tikırına bak kısss:lepi:

hee valla onu gördükce askerliğin bittinin kanıtıdır diyorummm ayhhhhhhhh bu saatten sonra torunlarımıza sesleniyorum askerlikte neymiş torunum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

otogara yakın mı ev fıstıkım?

sempatiksalakcinnidelüüü

herkesler çarçabuk kavuşsun aşkına inşallahhh:Saruboceq:
biz askerliği yiyip bitirenlerin yaşadığı mutluluğu sizler de yaşıcaksınız inşallahhh arkadaşlarım:lepi:

amannnnn yakın değil ama annem fazla ilgi cekmesin die erken cıkma dedi bende 10 da cıkıcam işte zaten vedat dedi ben seni beklerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…