Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SÜPER CANIIM.. BENİM DE PSİKOLOJİ SEMİNERLERİNE KATILDIĞIM OLDU AMA PSİKOLOG OLAMADIM BAMBAŞKA BİR MESLEĞİM VAR BENİM DE kaydirigubbakcemile3 SADECE MERAKIM VAR, ARADA İÇİMDEN GELİR GÜZEL YAZILAR YAZARAK İÇİMİ DÖKERİM, BAŞKALARINI DİNLEME-SAKİNLEŞTİRME HUYUM DA VARDIR opuyorumnanaktan O YÜZDEN SENİNLE İYİ ANLAŞIYORUZ DEMEK Kİ olumunekankayizsmile

:asigim: :çok üzgünüm: AH CANIM YAA NASI GÜZEL ANLATMIŞSIN, GÖZÜMDE CANLADIN, BEN DE KAVUŞMUK KADAR OLDUM... ALLAH BAŞKA AYRILIK VERMESİN, BİZİ DE KAVUŞTURSUN EN YAKIN ZAMANDA :Saruboceq:

Gümaydın güzellerrr

günaydın kızlar

şafak 368

Günaydin kizlarrrr...
Nasiliniz bakimmmmmmmmmmm

:teytey: :dance: ---->>> Mehtap 13 <<<----- :dance: :teytey:

GÜNAYDIN BAYANLAAAARRRR zemuszemus
180 GELDİİİİ YAŞASIIINNN sırnaşık şey
NASILSINIZ BAKALI BUGÜN MORALLER NASIL???

GÜNAYDIN BAYANLAAAARRRR zemuszemus
180 GELDİİİİ YAŞASIIINNN sırnaşık şey
NASILSINIZ BAKALI BUGÜN MORALLER NASIL???

Iyilik cano, senden naber.. masallah 170lere geliyorsunnn...
ayyy ben heyecandan kafayi yiyecem..
bu haftasonu kayinvalideme vs hediyeler almaya gidecem..
yoksa sonra stress yaparim.. bunu daha almam lazim sunu daha almam lazim..
delikafadulden mehtap 13 delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 e normaldir heyecanın 13 gün ne ki hemececik gelir ben bile heyecanlanıyorum gün azaldıkça aklinialirimsmile,

gunaydın kızlar safak 410 allah yol gozleyen herkezı kavustursun opuyorumnanaktan

günaydın canıımmm.. amiiinnn:Saruboceq:
her şafak bir gün, bir gün kalacak delikafadulden

iyi canım hasret hariç pek bir sıkıntım yok sen nasılsın

gunaydın kızlar safak 410 allah yol gozleyen herkezı kavustursun opuyorumnanaktan

günaydın canım geçen gün dert ediyordun bak kendine 10 gün sonra 400lere elveda diyeceksin

geçiyor mu ne zaman kızlar hesapladım kurban bayramında 200 lere düşeceğim sonra 100ler ve plakalar herşeyim gelicek geçicek zaman :lepi::lepi:

Selaaaaaaaaammm
ben geldim, yeni dinç ve toparlanmış zemuszemus
bütün geceyi ağlaya zırlaya geçirmiş deşarj olmuş neşeli bir şekilde yine karşınızdayım ta taaaammmmmmmmmmm delikafadulden
oh be nefret ediyorum depresif ruh halimden yahu bayanssulusmile

neysem, bu hafta yı da yedik sayılır hihoyyyt
Veeeeeeeeeeeeeeeee :1rolleyes:

Şafak 271 turkbayragi
MEHTAAAAAAAAAAAAPPPPPP 7 delikafadulden
Yarılamaya soooooooooonn 41

h g canım hayırdır büyük bir sorun yoktur inşallah

günaydın canım benim, ohh be sevindim aklinialirimsmile
dün aklım kalmıştı çıkarken CADIARZU
hoşgeldiiiinnnnnnnn opuyorumnanaktan
maaşallah mehtabına azcık kalmış işte ne güzeeellll... aman diyim şimdiden ağlıyosun, haftaya gelecek iyi hoş sonrasında da sakın çöküşe geçme bak ben 2 hafatda toparlanmıştım dağıtım izni sonrası :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…