- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.441
kızlar bu arada artık sizlere açıklamakta asla sakınca görmediğim bişi var. ben lisans eğitimimi insan psikolojisi üzerine yaptım 5 sene okudum bu bölümde bitirdikten sonra hep istediğim stilistlik masterı yaptım italyada. Asıl mesleğim psikolog ancak stilistlikte yapıyorum. Buraya modelist diye belirtmiştim. Psikolog olan asıl mesleğimle değiştirdim sakınca görmediğim için. Her türlü konuda dilerseniz benden yardım alabilirsiniz burdan. zaten elimdengeldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum can sıkıntısı olan arkadaşlarıma. Belki faydası olur diye belirtmek istedim. Amanda cicişleeerr iyiy akşamlar herkeseee.
En son dakikalar sayıyorduk ya seninle o sırada ben elimde diş fırçası dişlerimi fırçalıyorum gelip yazıyorum, sonra gidiyorum makyaj yapıyorum elimde maskara gelip bi daha buraya yazıyorumm=))
O sırada heyecandan maskarayı göz kapağımda bulaştırmışım. Benim yöntemim var böyle durumlarda kulak temizleme çubuğuna makyaj temizleyici sürüp öyle siliyorum. Tam silerken kapı çaldı elimde o çubuklar inanılmaz bi sakinlikle kapıya gittim, delikten baktım. Sevdiğim karşımda!
Sonra tam kapıyı açarken ellerimi farkettim .Kulak temizleme çubukları duruyorrsempatiksalakcinni
Onu da karşımda gördüm ya iyice elim ayağıma dolandı! Hemen çöpe gitmeliyim dedim. Bi baktım çöp yerine koşarak salona gelmişimm! O kadar heyecanlandım ki kapıyı daha açmayı falan bırakıp evin içinde aptal gibi gezmeye başladımm!:kedi:
Sonra sonunda çöpü buldum ve kapıyı açmayı akıl edebildimm. Açtım kapıyı hemen içeriye daldı sevgilim. Sardı beni kollarınaaboshayallersmile Dakikalarca kaldık kapının önünde. 15 ay boyunca söylenemeyen ne varsa fısıldadık birbirimizin kulağına.:asigim:
Bi baktık kahvaltıyı unutmuşuzz=)) Mutfağa geçtik hemen. Ellerimizle yedirdik kahvaltıyı birbirimizi. Ömrümde bal kaymak yemem ama onun elinden dünyanın en güzel yiyeceği gibiydi! Sonra salona geçtik, aldık laptopı kucağımıza, şarkılarımızı açtık dans etmeye başladıkk. Sonrası malum işte hasret giderdikk:kedi:
Sanki askerde daha çok aşık olmuş bana! Sürekli bana çok güzel şeyler söyledi! Dünyanın en güzeli senmişsin ama ben bunu geç farkettim dedi. Ki o hiç böyle şeyleri söylemez, söyleyemez! Birbirimizi öpmeye, koklamaya doyamadıkkboshayallersmile
Sonra sarıldık birbirimize oturduk saatlerce hiç konuşmadan. Bi baktık nerdeyse akşam oluyor. O ablasına iftara gitti, bende koltuklarda, yastıklarda onun kokusunu aramaya...
Gümaydın güzellerrr
günaydın kızlar
şafak 368
Günaydin kizlarrrr...
Nasiliniz bakimmmmmmmmmmm
:teytey: :dance: ---->>> Mehtap 13 <<<----- :dance: :teytey:
GÜNAYDIN BAYANLAAAARRRR zemuszemus
180 GELDİİİİ YAŞASIIINNN sırnaşık şey
NASILSINIZ BAKALI BUGÜN MORALLER NASIL???
Iyilik cano, senden naber.. masallah 170lere geliyorsunnn...
ayyy ben heyecandan kafayi yiyecem..
bu haftasonu kayinvalideme vs hediyeler almaya gidecem..
yoksa sonra stress yaparim.. bunu daha almam lazim sunu daha almam lazim..
delikafadulden mehtap 13 delikafadulden
gunaydın kızlar safak 410 allah yol gozleyen herkezı kavustursun opuyorumnanaktan
SÜPER CANIIM.. BENİM DE PSİKOLOJİ SEMİNERLERİNE KATILDIĞIM OLDU AMA PSİKOLOG OLAMADIM BAMBAŞKA BİR MESLEĞİM VAR BENİM DE kaydirigubbakcemile3 SADECE MERAKIM VAR, ARADA İÇİMDEN GELİR GÜZEL YAZILAR YAZARAK İÇİMİ DÖKERİM, BAŞKALARINI DİNLEME-SAKİNLEŞTİRME HUYUM DA VARDIR opuyorumnanaktan O YÜZDEN SENİNLE İYİ ANLAŞIYORUZ DEMEK Kİ olumunekankayizsmile
:asigim: :çok üzgünüm: AH CANIM YAA NASI GÜZEL ANLATMIŞSIN, GÖZÜMDE CANLADIN, BEN DE KAVUŞMUK KADAR OLDUM... ALLAH BAŞKA AYRILIK VERMESİN, BİZİ DE KAVUŞTURSUN EN YAKIN ZAMANDA :Saruboceq:
GÜNAYDIN BAYANLAAAARRRR zemuszemus
180 GELDİİİİ YAŞASIIINNN sırnaşık şey
NASILSINIZ BAKALI BUGÜN MORALLER NASIL???
gunaydın kızlar safak 410 allah yol gozleyen herkezı kavustursun opuyorumnanaktan
iyi canım hasret hariç pek bir sıkıntım yok sen nasılsın
Selaaaaaaaaammm
ben geldim, yeni dinç ve toparlanmış zemuszemus
bütün geceyi ağlaya zırlaya geçirmiş deşarj olmuş neşeli bir şekilde yine karşınızdayım ta taaaammmmmmmmmmm delikafadulden
oh be nefret ediyorum depresif ruh halimden yahu bayanssulusmile
neysem, bu hafta yı da yedik sayılır hihoyyyt
Veeeeeeeeeeeeeeeee :1rolleyes:
Şafak 271 turkbayragi
MEHTAAAAAAAAAAAAPPPPPP 7delikafadulden
Yarılamaya soooooooooonn 41
o hepimizin düşmanı şu anda ama en iyi arkadaşımız zaman opuyorumnanaktan
geçiyor istesek istemesek de...
benden de idare eder işte, işe geldik yine boğuşuyoruz
Selaaaaaaaaammm
ben geldim, yeni dinç ve toparlanmış zemuszemus
bütün geceyi ağlaya zırlaya geçirmiş deşarj olmuş neşeli bir şekilde yine karşınızdayım ta taaaammmmmmmmmmm delikafadulden
oh be nefret ediyorum depresif ruh halimden yahu bayanssulusmile
neysem, bu hafta yı da yedik sayılır hihoyyyt
Veeeeeeeeeeeeeeeee :1rolleyes:
Şafak 271 turkbayragi
MEHTAAAAAAAAAAAAPPPPPP 7delikafadulden
Yarılamaya soooooooooonn 41
sorma canım bende geçiyor bu haftada bitti sayılır darısı gelecek haftalara aylara
bedelli askrlık cıkarmı sızcee(
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?