Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım biz simdilik turkcell in 20 liraya 100 lira verdiği bi tarife var onla geciniyoruz askım işinde biraz gecsin zaten yeni hat alıcaz vodofon ondada ayda 40 civari bi para ödüyosun sınırsız konusuyosun vodofonla ama

hoşgeldin turkbayragi maşallah şafagına tatlım cok az kalmıs

Gelde bana sor canım. Askeriyeden önümüzdeki ayın 18 inde çıkıcak.Ama 3-4 gün geç gelebilir. Yani en fazla 47+3 yada 47+4..Şafağı askeriyeden cıkacağı güne hesaplıyoruz. Mardindeki askeriyede sivil dolaşıyorlar.Telefon serbest bayanssulusmile

ayyy canım arkadaşlarım ya ne güzel çok az kalmış hepinizin allah çabucak bitmesini nasip eylesin:Saruboceq:

kız duygu naber nasıl gidio hayat askerin iş başı yapmış nerde çalışıyo canım hayırlı olsun.
benimkininde ufak tefek kart sıkıntıları yüzünden aksadı ama başlıyacak en geç bu hafta sonu sanırım sıkılıyo ve para durumları kesat morelleri o oluyo doğal olarak sırnaşık şey

garsonluk yapıcakmıs tatlım bende ii tmm dedim bizimkindede para sıkıntısı var hiç değilse eline para gecer git calıs dedim calıssın ya kaası dagılır geldi hemen msn girdi garibim beni gördü yüzü baya gülüyodu calısmak ii geldi tosunuma

oh oh masallah rahat konsabiliyosanız cok cabuk gecer tatlım bizde yasadık o dönemleri merak etme öle bi geciyoki yiyo bitiyo insanı ama geciyo sag sagllim kavusta turkbayragi
İyi akşamlar kızlaaaar =)
sanada ii aksamlar hos geldinn opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı tatlım bizde az önce ayrıldık bizim parkın orda takıldık resim çekildik gezdik tozduk yemek felan yedik ama işte iş paraya dönünce kötü oluyo .
bide bu ay sonu kısmetse nişan yapmayı düşünüyoz bakalım allah yardımcımız olsun tatlım:Saruboceq:

ayhh cok sevindim kız da işi ii miki baslıca yerin sonra sorun cıkarmasın sizinkiler
selam herkeseee şafak atarsa 63!

hos geldiinn masallah safagına turkbayragi

Anowwww.. kaymis desene..

Ya kizlar askimla bodruma gidecem ya tatile..
Araba kiralayip Datca ya gitmek istiyorum. kaplicaya..
Camurlarlaa oooogggggg.. Siz hic oyle yere gittiniz?
Nasil?

Bende oyle dusundum, hic gitmedigim icin sormak istedim..
Askimla camur savasi yapariz.. ayy heyecanlandim
bodrumdan datcaya kac saat ama? biliyormusun sen?
Internette aradim bulamadim
canım çamur banyosu yaptım ben fethiyede saklıkenttee mükemmel bişeydi yavv kesinlikle tavsiye ederim böle gerilioo yüzün fln çok güzel oluoo:lepi:bu sene datçayada gitmiştim tatlım kuzenim oraları çok iyi biliooo şu görünen koylar bodrum hadi gidelimm fln demişti kaydirigubbakcemile3datça bodrum arası max birbuçuk fln sürüomuşş..biz geç oldu die geri dönmüştük gitmemiştik..

İyiyimm canımm benimkinidee komutanları 1 haftalığına Tatile yolluyolarr..
canımm hayırlısıyla geri dönsün de sağlık olsunn canım üzülme:1hug:
kızlar bayramın 2.günü izmir'de sıla+ozan doğulu konseri var.
acaba bilet alıp nişanlıma sürpriz yapsammı ki? Sıla'yı çok severek dinler kendisi opuyorumnanaktan
ahhh benim düşünceli pissyymmopuyorumnanaktan...ulenn biri bana böle sürpriz yapcakkk boynunaa atlarım vallaasempatiksalakcinnikonsere gitmeyi çok seviorumm yaaa..bizde aşkımla konuştuk 17 eylülde burda gitcem teomanın konserine izin verdiii:lepi:ama sevgilinlee gitmek daha bi başkaa yavvv ne güzel olur canım inşallah gidersinizzzemuszemus
slm kızlarrr nasılsınız bakalım askım işe basladı :)
canım hayırlı olsunnn bol paralar kazanınki engelleri bir an önce aşınnn:lepi:

oohhh canımmm inşallahhh olur nişanınızz bir an öncee,,ne güzel bir haber buuopuyorumnanaktan
ayhh cok sevindim kız da işi ii miki baslıca yerin sonra sorun cıkarmasın sizinkiler

hos geldiinn masallah safagına turkbayragi
hoşbulduk duygummmzemuszemus

iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkez komutanlık 40. piyade er eğitim alay komutanliğ
ISPARTA.. kızlar hıc bılgınız var mı?? ne oluyor tam olarak iç guvenlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…