- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.801
niye kafan karıştı kızz ne güzel sevdiğin iyi güzel de bi yere çıktı yarında geliyo daha ne istiyon beee şuanda ağzının kulaklarında olması lazım
ebuşşşş sil kız bu böcüğün resimlerini nazar olucak yaaa
yisin onu teyzesiiii cokacimcoook
ye onu cancu teyzesi ye bitmez o bal o bal:ecrin_bebek:
Yarın gelcek inşallh bende beklemiyordum ama bak bişekilde geçiyorbe gülüm
sabret seninde geçecek
turkbayragi
benimki acemiliği bitirdi çok şükür bakalım ustaya gidecek şimdi :saruboceq:
Ve bei istemeye geleceklermiş 6 ay sonra felan bende akşam annenme diyorumki anne ne var yani şimdi gelseler bu izinde yani tanışsalar sonrada söz kesmeye gelseler diye.yoksa 6 yada bilemedin 8 ay felan bekliyeceğiz kışa geliyorya çünki kafam çok karıştı yani anlıyacağın ne yapsam acaba sen ne diyorsun cancuuumcadıarzu
sende ben gibisin çok acelecisin ...bize göre ne var sanki oluverse ne olacakki ama büyükler öyle düşünmüyolar işte be gülüm .şunu unutma sakın acele işe şeytan karışır .acele etme canım akışına bırak kafanı boş yere yoruyosun olacağı varsa olur zaten ama ben dinlerim seni neden dinlemeyecekmişim manyakk biara anlatırsın msn de
ye onu cancu teyzesi ye bitmez o bal o bal:ecrin_bebek:
yarın gelcek inşallh bende beklemiyordum ama bak bişekilde geçiyorbe gülüm
sabret seninde geçecek
turkbayragi
benimki acemiliği bitirdi çok şükür bakalım ustaya gidecek şimdi :Saruboceq:
ve bei istemeye geleceklermiş 6 ay sonra felan bende akşam annenme diyorumki anne ne var yani şimdi gelseler bu izinde yani tanışsalar sonrada söz kesmeye gelseler diye.yoksa 6 yada bilemedin 8 ay felan bekliyeceğiz kışa geliyorya çünki kafam çok karıştı yani anlıyacağın ne yapsam acaba sen ne diyorsun cancuuumCADIARZU
günaydın kızlar....
bgn aşkımın doğum günü
ömrümmmm,güzel gözlüm,kıymetlim iyiki varsın...
eğer ailen ve sevgilinin ailesi bu geldiğinde tanışmaya ok diyolarsa gelsinler gülüm sabırsızlığını anlıyorum ama benim fikrimi sorarsan nişanlılık güsel bi devre ve onu aşkın askerdeyken değil yanındayken geçir benim aşkım nişandan 11 ay sonra gitti askere ve o 11 ay tahmin edemeyeceğiniz kadar güzeldi :asigim: şimdide gitti biran önce gelsinde evlenelim diye 4 gözle bekliyoruz mafoldumben
doğrusun canım ama işte ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum olmazsa bu sefer sadece tanıştırım .. sonraki gelişindede sözleniriz saırım bu daha makulyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?