Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kıslar.hepimizin kandili mübarek olsun...allahım hepimizin dualarını kabul etsin sevdiklerimizi bize bizide sevdiklerimize bağışlasın.allahım hepsini korusunn....:Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun kızlar. benim bir derdim var . biz nişanlımla haftada bir gün izinde olduğunda internetten görüşüyoruz yaklaşık 10 gündür de sesini bile duyamamıştım arayamamıştı meraktaydım.dün belki izin günüdür diye bekledim belli olmuyor çünkü ama aramadı bugün arayacağını biliyordum ama annemlerde pikniğe gideceklerdi bana ısrar ettiler sende gel diye ama biliyorumki arayacak gittiğimiz yerde telefon çekmesse falan dedim bide belki internete gireriz dedim. biz tartıştık ailemle kızdılar bana. o sırada nişanlım aradı internete girelim dedi ve görüştük. annemler de gittliler tabi. eminim bana kırılmışlardır. siz olsaydınız gidermiydiniz yoksa evdemi dudurdunuz?

hiç bişekilde yerimden kımıldamazdım ben ne pikniği canım alla alla sevdiğini görmek varken .ben aylardır kocamın yüzünü göremedim çarşı iznimiz falan yok hasret kaldım gülyüzlüme iyi yapmışsın canım boşver kırıldılarsada geçer gider takma sen

Ayyyy Gamzemmm bacım tecekkür ederim yaaaaa opuyorumnanaktan Aminn Mübarek kandil günü dua edicem yine tüm askerlerimiz için Allahım sevdiklerimizi bizelere sağ salim kavuştursun inşallhhh gülüm:Saruboceq:
Az kaldı plakalara az daha sabırr sende kavuşcan kocana tatlımm kaydirigubbakcemile5​

kesinlikle evde dururdum
canım ailen niye kızıyo ki nişanlınla uzun süredir görüşememişsin, fırsat çıkmış ve değerlendirmişsin.piknik her zaman olur ama nişanlın canı istediğinde izne çıkamaz di miyerimseniben

amin canım
senin adına çok seviniyorum ya şu durumda ilk tezkerecimiz sensin:hooray:

Balparemm sağol tatlımm evett kızz ilk teskerecinizimmm yaa bu günşeride gördüm yaa hayal gibiydi geçmez sandığım zamanlar geçtiii sona çok yaklaştıkkzemuszemus İnşallhh sizde tez zamanda bu günlere erişirsinizz:Saruboceq:

kandiliniz mübarek olsun kızlar...
rabbim bu güzel gecenin vesilesiyle tüm askerlerimizi kaza beladan esirgesin...
hepsini analarına sevdiklerine bağışlasın inş...

arkadaşlar bilmukabele, aynı güzel temenniler ile bende mübarek kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.. Rabbim dualarımızı kabul etsin, güzellikle, sabırla kavuşmayı nasip etsin bizlere...
sevgiler,

Askerim erken gelecekmişşşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Şafak kaç bilmiyorummmmmm ama 6 dan daha az olduğu kesinnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden
:lepi:​

Askerim erken gelecekmişşşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Şafak kaç bilmiyorummmmmm ama 6 dan daha az olduğu kesinnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden
:lepi:​

delikafaduldendelikafadulden
bundan güzel bi haber olamazdı canım sana
gözünaydınnn:sm_cool:
Allahım ben de istiyorum ben de:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…