- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.861
gözün aydın diyen bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun.hepinizi çok seviyorumŞeniz
AŞKIM GELDİİİİ OLEYYYYYYYYYYYYYYYYŞeniz
BU SANA YEŞİLİMM
KURBAN OLDUĞUM
BETÜŞÜM BENİMMMM
ALLAHIM GELDİĞİ GÜNÜ GÖSTERSİN ÇARÇABUK
KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH GÜLÜM
NE COCACOLA NEDE FANTA
SADECE
:hooray::hooray::hooray:
:lepi:
gözün aydın diyen bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun.hepinizi çok seviyorumŞeniz
AŞKIM GELDİİİİ OLEYYYYYYYYYYYYYYYYŞeniz
kandiliniz mübarek olsun kızlar. benim bir derdim var . biz nişanlımla haftada bir gün izinde olduğunda internetten görüşüyoruz yaklaşık 10 gündür de sesini bile duyamamıştım arayamamıştı meraktaydım.dün belki izin günüdür diye bekledim belli olmuyor çünkü ama aramadı bugün arayacağını biliyordum ama annemlerde pikniğe gideceklerdi bana ısrar ettiler sende gel diye ama biliyorumki arayacak gittiğimiz yerde telefon çekmesse falan dedim bide belki internete gireriz dedim. biz tartıştık ailemle kızdılar bana. o sırada nişanlım aradı internete girelim dedi ve görüştük. annemler de gittliler tabi. eminim bana kırılmışlardır. siz olsaydınız gidermiydiniz yoksa evdemi dudurdunuz?
amin canım
:Saruboceq:
kesinlikle evde dururdum
canım ailen niye kızıyo ki nişanlınla uzun süredir görüşememişsin, fırsat çıkmış ve değerlendirmişsin.piknik her zaman olur ama nişanlın canı istediğinde izne çıkamaz di miyerimseniben
amin canım
senin adına çok seviniyorum ya şu durumda ilk tezkerecimiz sensin:hooray:
Canım yaa ne mutlu sana kimbilir nasıl mutlusundur...allah mutluluğunu daim etsin cnm...
Askerim erken gelecekmişşşşş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Şafak kaç bilmiyorummmmmm ama 6 dan daha az olduğu kesinnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?