Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

maşallah canım ya az kalmış plakalara zemuszemus

EVET CANIM ALLAHA ŞÜKÜR AZ KALDI BİZDEN SONRA SIRA SİZDE İNŞALLAH.CANIM OKUMUŞSUNDUR BELKİDE YAZDIM BURAYA BELİMDEN RAHATSIZLANDIM ACİLE FALAN GİTTİK SENİN ELİŞLERİ KASNAKTA OLDUĞU İÇİN EĞİLMEK LAZIM EĞİLEMEDİĞİM İÇİN SENİN ELİŞLERİNİDE YAPAMADIM CANIM.WALLAHİ BİLLAHİ ÇOK MAHCUP OLDUM YAAA. Bİ YÖNDENDE SEVİNİYORUM BİZİM BURALARDA DERLERKİ EĞER BİRİNİN ÇEYİZLİK ELİŞİ YAPILIRKEN BÖYLE AKSAKLIKLAR ÇIKARSA DÜĞÜNÜ TEZ VEDE SORUNSUZ OLUR DERLER.AKLIMA O GELİYO DİYORUM MELTEMİMİN DÜĞÜNÜDE TEZ SORUNSUZ OLACAK HERHALDE.KUSURA BAKMA NOLURSUN CANIM YA :kedi:

canım yeni gördüm çok geçmiş olsun önemli değil ya hep diyorum acelem yok diye sadece meraktan soruyorum opuyorumnanaktan

ama amdem öyle derler başka çıkabilecek çeşitli aksaklıklar bulalım da düğünde çıkmasın bişey inşallah :Saruboceq:

hem sen gelicen mi kız bakayım düğünüme şakkıdı

Muhammet gelmiş olursa sende davet edersen gelirim tabikide neden gelmeyelim meltemim yaa alla alla koşa koşa gelirim tabi belim müsade ederse hehehehehe

muhammedinin gelmemiş olma gibi bi ihtimali mi var ki şekerim anlamadım valla :kedi:

kısmetse seneye bu ay diyelim ortalama hani :kedi: gelirsiniz inş misafirliğe de beklerim biraz masraflı bi arkadaş oldum ama olur o kadar demi opuyorumnanaktan

yine seninle dalıyorum uykuya
hissediyorum nefesin işliyor ruhuma
"seninim"
sonsuza kadar..!
sen de
"benimsin"
sensin hissettiğim, sarıldığım, kokusunu içime çektiğim..
sensin sahibim
sensin sahip olduğum
ait olduğum

Şafak 73 > Şırnak

Sensiz Her Nefes Yarım Şimdi

ö z l e d i m

:asigim:

slm kızlar napıyosunuz bakim yaa çok mutluyum saat itibariyle 300 leri bitirmiş bulunmaktayım olleey bee olley olley olley...
ŞAFAK ARTIK ***299***

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YAA.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…