- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.361
napim canım burrdayım işte bide tw açık vakşt geçiriyorum sen neler yapıyosun ?
yok canım zatece turkcellılere var kont alıp mesaj gonderdım 400 dakıka geldı
ay canım herkes asker yolu gozluyoya ondan sordum kusura bakma
meral nasılsın ?askerin arıo mu?
yok tatlım ben bu topikteki eskilerdenim ondan tanımayabilirsin zaten senlede ilk defa konusuyoruz normaldir ne kusuru ya olurmu öle sey aaa senin askersin nasıl görüşüyomusunuz turkbayragi
selam kızlar boshayallersmile
arıyo canım bugun ramadı ama aramsını beklıyorum senınkı nasılmıs canım benımkını komando secmısler senkonusabılıyomusun
evet canım bugun gorusemedık ama insallah bende eskı olurum burlarda yaaaaaaa
he haklısın duygu :) iş güç ders gezmek tozmak iiştee saçma sapan geçiyor günlerrr
aa gerçekten mi?öle bişi dememiştin?benmki arıo canım her akşam 10 11 gbi arıo..yemin töreni hazırlıklarına başlamışlar:)sennki gün içinde arayabilio mu?
olursun olursun tatlım burda insan kafa dagıtıyor ben vedatı beklerken aramasını her askım burdaydım zaman gecsin diye
askerleiniz gelene idare ediceksiniz zaman öle geciyorki anlamıyorsunuz bile bakın 15 ay gecip gitti hatta geleli 1 aydan fazla oldu calısmaya bile basladı
dun soyledı canım yok canım gun ıcınde ramıyo vadıye mı ne bı yere gıdıyolarmıs oyle dedı canım msnde falan hıc denk gelmedık canım bayramdan sonra doguya gıdebılırlermıs oyle dedı dun daha kesınlesmemısss
hayırlısı olsun canım yaaa..ben msndeyim ama sen girmion fazla galiba?dün söledi benim erkek arkadaşımda komando seçimleri yapıldı die o zman seçilmiş galiba sennkide..bide şöle bişi warmış komando seçildikten sonra bidaha seçmler oluomuş onuda geçersen komando seçiliomuşun..haklarında hayılısı olsun canım yaaa...napalım doguda batıda aynı.. bi tek uzak olması kötü olur oda ziyeret gidemeyiz
meralcim bide biliomusun yemin töreninde sonra pazar 5 e kadar ewlerine gidebiliolarmış:)
benimkide hürgenerak canm ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?