- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #87.001
gözünaydın tuğba talıya bagladınızmı cnm nıye aramamıs?
ben geldımmmmm of yoruldum yamafoldumben
hoşgeldın caglacım
kanka kiminle özel mesajlaşıyon ne gizli saklın var benden benneyaptımki
hoşgeldın caglacım
kanka kiminle özel mesajlaşıyon ne gizli saklın var benden benneyaptımki
kankaaaaaaaaaaa kötükedihüso
yazık kız bak kıyamamış maşallah sizeopuyorumnanaktansana küsmüştüm ben diooooyy dedim kyamazmış banaaaa gülüo:)dün gece ben aramıştım ya bugün komutan mı ne gtmiş mesut kız arkadaşını arıcakmışın demiş herkes gülmüşşşkaydirigubbakcemile3 ama mutlu oldum yaa arayınca..hala dioki özle beni biraz aradıgında heralde özlemicegimden korkuoooo:)
:roflol: kankaaa gecmıse bakayım dedım pc basında deildimeyvahedigeldismile
kankitom benım bı kankam daha var ona yazdm:kedi:
senden gizlim var cok önemliguclubacismile
kızlar bu arad konutanları demişki askerlik düştü kesinleşti bu akşam die bende deim bizde burda üzülüoz olmucak diee? komutanları düştü sewinin hatta demişki yemin törennden sonra dagıtımlarınız olabilri hazırlıklı olun kaydirigubbakcemile3 anlamadım ama sewinsnler die mi yapıolar?
kızlar bu arad konutanları demişki askerlik düştü kesinleşti bu akşam die bende deim bizde burda üzülüoz olmucak diee? komutanları düştü sewinin hatta demişki yemin törennden sonra dagıtımlarınız olabilri hazırlıklı olun kaydirigubbakcemile3 anlamadım ama sewinsnler die mi yapıolar?
yazık kız bak kıyamamış maşallah sizeopuyorumnanaktan
kimmiş o :1ninca:
canım gözünaydın hadi aramış sonunda sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?