- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.141
ayy canim kiyamam sanaa..
yazdigi siiri onun gitti gideli tuttugum bir günlük var onun icine yazdim..
geldigi zaman koynunda okumak icin :kedi:
kizlarr simdiii msnde görüsdüm aSkimLaa....
bana öyle bi süpriz yapdi kii ... asLinda onu üzmemek icin hep dimdik cikardim karsisina.. ne kadar özlesemde o üzüLmesin diye hic aglamazdim .. hep gülücükler atardim.. ama bugün ilk defa gideli agladim karsisinda.. bana hakk verceniz eminim....
Bana nöbette..tezek kokularinin icinde siiR yazmis.. aynen bana yolladigi gibi buraya kopyaladim...
Gözlerine bakarken güneşli bir toprak kokusu vuruyor başıma,bir buğday tarlasında ekinlerin içinde kayboluyorum
*yeşil pırıltılara uçsuz bucaksız bir uçurum durup dinlenmeden değişen edebi madde gibi gözlerin
*sırrını her gün bir parça veren
*fakat
*hiç bir zaman
*büsbütün teslim olmayacak olan
*sana her gün yeniden, bir kez daha aşık oluyorum
*bu aşka benm bile şaşırıyorum ama şakınlığım beni mutlu ediyor
*sseni seviyorum aşkım
bana ilk defa siir yazdi.. okuyunca öyle fena oldum ki hickiriya hickiriya agladim ...
ben seni sevmeyeyimde kimi seveyim beee askimmm kimiii... ölürüm sanaaaaa ölürüüümmmm...
amin canım rabbim gönlünüze göre versin ama zaman aslında çok çabuk geçiyor bir bakmışsın askerden gelmiş evlenmişsiniz birde bebek
bende okul yolu bekledim 7.5 sene sonra evlendim evlendik 1.5 sene sonra asker yolu beklemeye başladım burda gün gün şafak saydım geçmez dedim geçmiyor dedim ağladım sızlandım ama çok şükür askerden 3 ay önce geldi canım ve canıma bir can daha geldi 3 aylık hamileyim aslında zaman öyle bir geçiyorki
cicikızda daha çok var demiş ama o zaman öyle çabuk geliyorki sadece sabır gerek inşallah herşey gönlünüzce olsun
neden göremedin canım :1shok:...............ŞAFAK=271...........
...............BİTEN=176............
BİTEN 6 AY KALAN 7 AY
AYLAR SONRA İLK DEFE SENİ GÖRME FIRSATI GEÇTİ BUGÜN ELİME AMA GÖREMEDİM AŞKIM SENİ AFFET...:a015:
neden göremedin canım :1shok:
öyleyim işte be balım
ne yapayım geçen gün çok kötü dolmuşum meğerse çok hasret kalmışız birbirimize çok ağladım birden bire ama alışamadım henüz yokluğuna sevmek bi yere yanımda olmaması beni çok üzüyor birde daha 22sinde 3 ay doluyo.daha çok geliyo bana şafak
herhalde bunun da etkisi var dur bakalım ne zaman alışıcam onu beklemeye
herkez nasıl alıştıysa sende öyle diyeksin biliyorum
ama ben çok duygusalım bu aralar ginede sağol canım sorduğun için dayanmalım alışmak değil sadece beklemeğe :Saruboceq:
Of ya bİtsİn artık bİtsİn ...yeter artık gelsİn...baŞkalarının mutluluĞuyla mutlu olmaktan yoruldum arık...bİtsİn....
ŞAFAĞI YARILADIK
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥ağrı 83 mervishh ♥ ♥
♥ ♥84 nil88ay ♥ ♥
♥ ♥89 desudem ♥ ♥
♥ ♥92 april09 ♥ ♥
♥ ♥95 didosh ♥ ♥
♥ ♥149 arora ♥ ♥
♥ ♥152 coralblue ♥ ♥
♥ ♥161 extreme ♥ ♥
♥ ♥168 Özlemofof ♥ ♥
♥ ♥169 dsh ♥ ♥
♥ ♥zonguldak 179 meltemre ♥ ♥
♥ ♥kuzeyırak 184 çitlembik ♥ ♥
♥ ♥şırnak 196 moon_ 610 ♥ ♥
♥ ♥201 candy67 ♥
♥ ♥207 umutefe ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
turkbayragi hihoyyyt :lepi: turkbayragi hihoyyyt :lepi:
YA BEN BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜÜÜÜÜMMMMMM.....:gitme:
Of ya bİtsİn artık bİtsİn ...yeter artık gelsİn...baŞkalarının mutluluĞuyla mutlu olmaktan yoruldum arık...bİtsİn....
canım benim yaa yapma böyle isyan etme onlar bizim için askerlik yapıyo bizim vatanı korumak için yapıyo sabret gülüm be bizim de kavuşaçağımız günler gelecek bizim için de güneş doğacak herşey güzel olacak sen üzülme bak ikimizin çok ortak yönü var sen üzülünce bende üzülürüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
offff ben de canım ben demafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?