Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok iyi düşünmüşsün canım bende okuyorum ama ilerlemiş olarak değil.bana ilk cüzlerden verirsen bende okurum canım

Canım benimmm nerelerdesin sen yahu Şeniz evet az kaldı nasip olursa 1 gün sonra yarın 12den sonra 81 dicez :lepi: prensesimiz geliyor demek Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem benm kendine ve prensesimize çok iyi bak emi :1hug:

gamzecim ilk 3 cüzü okuyabilir misin?

tamam canım okurum kadir gecesine kadar değilmi ? ozaman kadar okurum inşallah ama ben söz vermiyim canım çünkü elişi yapıyorum ondan para kazanıyorum başından kalkamıyorum yetiştiricem diye.2 tane alayım ben .keşke durumum olsada 10 tane alabilsem ama elişi yaparken kuran okuyamam kimafoldumbenmafoldumben ben ilk 2 cüzü alayım canım:kedi:

Son düzenleme:
:mymeka:kızlar alın şu cüzlerden sizde bi hatim edelim ramazan bitimine kadar hiçkimse bende alayım dememiş .kaç kişiyiz birer tane alsak nolur.hadi askerlerimiz için.ilk 2 si benim hadi 3.cüyü kim istiyo söyleyin bakemm bi çabukkkklava:

tmm canım ilk 1-2 senin

3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 benim :lepi: turkbayragi

16. cüzün talibi yazsın arkadaşlar bende not alayım ki okunmadık cüz kalmasın turkbayragi

tmm canım ilk 1-2 senin

16. cüzün talibi yazsın arkadaşlar bende not alayım ki okunmadık cüz kalmasın turkbayragi

anamm ne kadar çok okuyosun sen maşşallah:kedi:keşke bende o kadar okuyabilseydim .sürekli yasin okuyorum zaten ama elişi yaptığım için kurandan cüz okumaya fırsatım kalmıyor.elimde birsürü siparişlerim var çünkü.hadi kızlar 1 er tanecikkkvereliniortak

tmm canım ilk 1-2 senin

canım ben de alabilirim 16-17-18 de benim olsunyerimseniben
ayrıca da çok güzel düşünmüşsünopuyorumnanaktan

sahura uyandım düştüm buraya kaydirigubbakcemile3
ilk orucumuza başladık kızlar,Allah kabul etsin hepimizinkileri

şafak........272
mehtap.......103

hep aklımdasın aşkımm:asigim:

tamam canım 16-17-18 de senin olsun ozaman yazıyorum senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…