- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #9.201
hayırlı geceler arkadaşlar mübarek ramazan ayında hem şehit olan askerlerimize hemde hala askerlik yapan sevdiklerimiz için hatim başlayalım mı? ben başlamayı düşünüyorum eğer kuran okumayı bilen arkadaşlardan cüz okumak isteyen varsa ve bu hatimde bende bulunayım diyorsa bu topiğe yazsın ve birkaç cüzde sizlere vereyim ve mübarek KADİR gecesine kadar okuyalım duasını o mübarek gecede yapacağım inşallah hayırlı ramazanlar
opuyorumnanaktan turkbayragi
Kızlar bişi sorucam.. Acemilikten sonra usta birliğinde cep telefonu alırlar mı acaba?
çok iyi düşünmüşsün canım bende okuyorum ama ilerlemiş olarak değil.bana ilk cüzlerden verirsen bende okurum canım
gittiği yer rahatsa alırlar canım
Teşekkür ederim canım, inşallah alırlar :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız
gamzem plakalara düşmüşsün canım çok sevindim hadi az kaldı diyelim bu günlerde bir an önce geçicek
mervishseninde plakalara az kaldı gözünüz aydın diyelim
kızlar bu arada benim kızım oluyor cinsiyetini öğrendik çok mutluyum askerlik bitti aşkıma kavuştum ama artık benim bir aşkım daha var şimdi onuda sabırsızlıkla bekliyorum kızıma kavuşmama 26 hafta kaldı
yani şafağımız 26 hafta
iyi değil kadercimklava:
gamzecim ilk 3 cüzü okuyabilir misin?
:mymeka:kızlar alın şu cüzlerden sizde bi hatim edelim ramazan bitimine kadar hiçkimse bende alayım dememiş .kaç kişiyiz birer tane alsak nolur.hadi askerlerimiz için.ilk 2 si benim hadi 3.cüyü kim istiyo söyleyin bakemm bi çabukkkklava:
tmm canım ilk 1-2 senin
3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 benim :lepi: turkbayragi
16. cüzün talibi yazsın arkadaşlar bende not alayım ki okunmadık cüz kalmasın turkbayragi
tmm canım ilk 1-2 senin
3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 benim :lepi: turkbayragi
16. cüzün talibi yazsın arkadaşlar bende not alayım ki okunmadık cüz kalmasın turkbayragi
canım ben de alabilirim 16-17-18 de benim olsunyerimseniben
ayrıca da çok güzel düşünmüşsünopuyorumnanaktan
sahura uyandım düştüm buraya kaydirigubbakcemile3
ilk orucumuza başladık kızlar,Allah kabul etsin hepimizinkileri
şafak........272
mehtap.......103
hep aklımdasın aşkımm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?