Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

GÖZYAŞLARIM YAĞMUR GİBİ AKIYOR

BU HASRETLİK YÜREĞİMİ YAKIYOR

KİMSE GARİP HALLARIMI BİLMİYOR

AYIRDILAR BENİ SENDEN NEDENSİZ

GÜNLER GEÇMEZ YAŞAYAMAMKİ SENSİZ

SENİ SEVMEK YASAK OLSA SÜRESİZ

SENSİZ TAŞIDIĞIM BU CAN DEĞERSİZ

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

SENSİN BENİM KADERİM

SENSİN DERDİM KEDERİM

BAŞIMI ALIR GİDERİM DİYAR DİYAR

ELLER NE DERSE DESİN

VAZGEÇEMEM BENİMSİN

İSTERSE ÖLÜM GELSİN DİYAR DİYAR

:gitme::gitme::gitme:

ARAMIZDA ENGELLER VAR SIRALI

LAF ANLAMAZ GÖNLÜM KARASEVDALI

EKSİLMEZ EZELDEN BAHTIM KARALI

AYIRDILAR BENİ SENDEN NEDENSİZ

GÜNLER GEÇMEZ YAŞAYAMAMKİ SENSİZ

SENİ SEVMEK YASAK OLSA SÜRESİZ

SENSİZ TAŞIDIĞIM BU CAN DEĞERSİZ

senağlamasenağlamasenağlama

SENSİN BENİM KADERİM

SENSİN DERDİM KEDERİM

BAŞIMI ALIR GİDERİM DİYAR DİYAR

ELLER NE DERSE DESİN

VAZGEÇEMEM BENİMSİN

İSTERSE ÖLÜM GELSİN DİYAR DİYAR..

MUHAMMEDİM
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Gamzemmm barıştık bizzzzz =))
Aşkımm 185 diyo ben 199 anlasamıyoruz bi =)) anlaşıncaa listeye benide alırsın dimii=)

NE GÜZEL OLMUŞ YAA ÇOK SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH BU SON AYRIIĞINIZ OLUR ANLAŞIN SİZ Bİ HELE ALIRIZ TABİKİ LİSTE KÖPEĞİNİZ OLSUN SİZİN YAWWW:roflol:

Şafak: 79 Kilis'e Selam Olsun..

Biriciğim bugün bensiz geçirdiğin ilk ve son doğum günün yanında olmak gözlerine bakarak kutlamak isterdim ama geldiğin gün bizim yeniden doğuşumuz olcak kocacığım seni çok seviyorum..

Safak: 249 ARDAHAN....

ilk defa icimden gelmeden safagi yaziyorum...!!!

cok kirdin beni cook... ben merakdan ölürken sen buz gibi sop soguk konus ...
bide benle uyusk uyusuk konusma de üstüne...!!!
dilim tutuldu bugün senle konusunca.. mafoldumben
resmen ölmek istedim mafoldumben
biz nasiL böyle olduk yaa ... ilk defa benimle istemeye istemeye konusdun..
her sözünde gözümden yaslar süzüLdü,,, mafoldumben

ben seni canimdan can giderek beklerken.. sen...

offffffff offfffffffffffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben

arkadaşım üzme kendini bu kadar o da biliyordur eminim bunları ama o da çok bunalmış demek ki nazı sana geçiyor. bu günlerde geçer inşallh ve kavuştuğunuzda bunları hatırlamazsınız bile tek ihtiyacınız olan şey birazcık sabır o da acı çekiyordur şuan. güzel günler bekler sizi bebişlerinizle üzme artık tatlı canını bır daha kı sefere aradığında daha güzel konusursunuz gul bakalım simdi ki her sey cok daha guzel olsunyerimseniben

göksu için hiç iyi bişi yapmıyosun ildemmm.klava::mymeka:kendine gel sen hamilesin kocan yok yanında onun üzüntüsü alınganlığı var eşin orda sıkıntı içinde onunda o hırçınlığı var . oyüzden kırıyosnuz birbirinizi. bizimde oldu çok zğır kavgalalarımız ama geçiyo gidiyo en yakın zamanda görücez canım kocam seni çok seviyorum diye yazacaksın biliyorum.çünkü gececek bunlar. gececeğini bil vede hiç olmazsa göksu için güçlü ol üzülme .göksunun sana ihtiyacı var biliyosun onu bırakma sakın.kıyamam sana hiç nolursun üzülme gececek bebeğim :teselli::1hug:

muhammedimingamzesiyim
Alıntı:göksu için hiç iyi bişi yapmıyosun ildemmm.kendine gel sen hamilesin kocan yok yanında onun üzüntüsü alınganlığı var eşin orda sıkıntı içinde onunda o hırçınlığı var . oyüzden kırıyosnuz birbirinizi. bizimde oldu çok zğır kavgalalarımız ama geçiyo gidiyo en yakın zamanda görücez canım kocam seni çok seviyorum diye yazacaksın biliyorum.çünkü gececek bunlar. gececeğini bil vede hiç olmazsa göksu için güçlü ol üzülme .göksunun sana ihtiyacı var biliyosun onu bırakma sakın.kıyamam sana hiç nolursun üzülme gececek bebeğim

KizLarr nappimm cok kiriLdim ona.. ben askmm diye teL. acdim..
hep öyle aciyorum arayinca.. onu üzmemek icin elimden geleni yapiyorum...
Göksunun durumunu bile sölemedim.. yeterki üzülmesin diye...
Herseyi icime atiyorum ... Yarin dokdorda randevum var zaten.. iyi haberlerle sizlerle paylascam ins...

sevioom siziii kizlarrr öpdüüm

iyi haberlerini bekliyoruz biliyorum göksu biizi bırakmaz.ben onu alttan al demedimki ildemcim.sakın hiç bişeyi de içine atma içine atınca noluyo görüyosun ....alttan almana gerek yok sadece onun bu yaptıklarının bi kaç gün sonra geçeceğini bil vede üzülme bunları içinden gelere isteyerek yapmadığını bil yeter. üzülmemeye çalış diyorum sadece seni suçlmadım asla ...yanlış anlama hayatım sakın.aranızda geçenleri bilemem ama üzülmemeye çalış nolursun dr git gel hemen haber ver bize bekliyrum merakla.seni çok seviyorum canım benim.üzülme nolursun :teselli:

selam kızlar az önce ankesörlüden askeriyeyi aradım
şansa benimki çıktı sesi değişik bayağı alo buyrun feLan dedi
bende ercan dedim sen nerden çıktın ya dedi çok şaşırdı tabikaydirigubbakcemile3
nöbetteymiş konuşamam dedi saat 4 ten sonra ararım dedi tamam dedim ama çok komik oldu yaa
birden tel çıkmam ben bile zor tanıdım sesinikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…