Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gelir canım gelir. ne güsel bak 300ün altına düşmüşsün.
ben daha 451 deyim:1no2: çok özledim...

canım benim Allah kavuştursun
ne kadar imrenirdim ben de ilk başladığımda
200lere düşmek hayal gibi geliyodu
üzülme elimizden bişey gelmiyo ki sabırla bekleyelim olur mu:teselli:
zaman sevdiklerimizi bize geri getircek,bi gün doğan güneş dicez biz deea.s

öyle. zaman bu. önü sonu geçecek. durmak gibi bi ihtimali yok. istesekte istemesekte geçiyor. askerlikte bitecek hayırlısıyla...:teselli:

Hepinize hayırlı tezkereler turkbayragi.İnşallah hepimiz sevdiklerimize sağ sağlim tez vakitte kavuşuruz.Bu topikte şafak sayan annelere de yer varmı acaba?:1rolleyes:

selam kızlar...uzun süredir gelemedim...
nasıl herkes iyimi bir yaramazlık yoktur umarım...
bnm başım döndü artık şafak sayamıyorum ama 230 larda olduğumuzu biliyorum...

kader cim ya
sana bişey sorcam şimdi ben kuranda cüz okuyacaktımya işte evdeki kuran türkçe mealiymiş netten bakayım dedim bulamadım hepsi arapça ne yapacım ben yaa bizim dualar gibi değil yani
direk arapça okuyamıyorum:sinifsinif:

hmm canım anladım. ama bzim hatim arapa olarak okunacak neyse niyet edip okumak istediğin için tşkr ederim canım sana. ben senin cüzü de okurum bitanem sonra da dua ederim ALLAHıma senin için tmm...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 turkbayragi vereliniortak

turkbayragi SAFAK : 247 ARDAHAN turkbayragi

ßugün seninLe tam 1. yiLLik evLiyiz aSkim...
Gecen sene hayaLimiz gerceklesmisdi... peri masallarindaki gibi
dünya evine girmisdik..
Söz vermisdik birbirimize aSkimiz sonsuz olacak diye...
Sen benim ben seninim diye...

Simdi 1. Sene sonrasi ben hayatimin en kötü gününü yasiyorum...
ne sen yanimdasin ne bebeklerim mafoldumben

bu nasiL dünya bana söyleyin... rüya icinde rüya görmekse yasamak ben
cok cabuk uyanmak istiyorum mafoldumben

hoscakalin kizlar... mafoldumben

ya sağol meleğim ne iyisin ama keşke bende bişeyler yapsam yaa sana nasıl ödesem borcumu acaba
aa bende o zaman yasin okurum bütün askerlerimiz için olurmu:Saruboceq:
senin okuduğun cüz kadar değerli olurmu bilmem ama allah rızası için okuyacağım bütün askerlerimize ve bekleyenlerine inşallh kabul olur:Saruboceq: seni çok öpüyorum kadercim

canım bebeklere bişimi oldu ??

canımmm bebeklere bişey mi oldu yoksa

ya ildem ne oldu canım iyimisin bebeklerin durumune merak ediyoruz hepimiz ne olur bize söyle canım:Saruboceq:

Kizlar bebeklerim melek oldu mafoldumben
cok fenayim hepsi benim yüzümden sahip cikamadim meleklerime mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim allah onları melek yaptı yapacak bişey yok allah sabır versin gülüm başın sağolsun sakın öyle deme neden senin yüzünden olsun allah ın taktiri:çok üzgünüm:

Kizlar bebeklerim melek oldu mafoldumben
cok fenayim hepsi benim yüzümden sahip cikamadim meleklerime mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim sakın böyle düşünme kendini suçlama nolursun
rabbim bu kadar vermiş ömürlerini senin elinden ne gelirdi ki
Allah sabır,güç,kuvvet versin bitanem sana
yanındayız unutma bunu olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…