Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN=367

ŞAFAK=64 UŞAĞA SELAMLARRRRR:lepi:alkisalkisalkis:içelim:

88/3

TUNCELİ/NAZIMIYE/BİNGÖL

:gitme:mafoldumbenalkisalkisalkis

KURBAN OLDUĞUM ÇOK ÖZLEDİM SENİ GÜLM .BUGÜN SENİ SEVDİĞİMİ VE

SEVMEKTEDE NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU BİRKEZ DAHA ANLADIM .

SEN BENİM CANIMSIN HERŞEYİMSİN BEBEĞİM

RABBİM SENİ KORUSUN BANA BAĞIŞLASIN CANIMKOCAM

ALLAHIMA EMANETİMSİN

MUHAMMEDİM

ayrıldık arkadaşlar...bitti 4gün önce herşey..
tam 1sene beklemişken yolunu,bitti herşey ama bekleyeceğim hala usanmadan...
Allahıma emanetsin herşeyim...

MUĞLA ASAYİŞ KOMANDO-88/3
ŞAFAK 87

ÜZÜLDÜM YAA NE OLUYOR BÖYLE ANLAMADIM GEÇENLERDE DE MYSTİCGİRL AYRILDIK DİE YAZDI BARIŞTILAR.. NE BU ŞİMDİYANİ YÜZDÜNÜZ KUYRUĞUNA GELDİNİZ BİTTİ SAYILIR DEDİĞİMİZ ZAMANDA OLUYOMU HİÇ YAKIŞIYOMU SİZE.İNŞALLAH SİZDE BARIŞIRSINIZ .YANLIŞ ANLAMA NOLUR KIZDIĞIMDAN DEĞİL ÜZÜNTÜMDEN BÖYLE YAZIYORUM.KÜSMEYİN YAA BARIŞIN İNŞALLAH SİZDE ONLAR GİBİ SEN SAYMAYADEVAM ET CANIM

Şafak 143 - Hakkarı Çukurcayaa Selaaaammmmm !!
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA

NE GÜZEL DEMİŞ WALLA HELE Bİ GELEYİM DİYE :jeyyar:

HELE Bİ GELSİN OZAMAN GÖR BAK BEBİŞLER GENE OLACAK .ÜZÜLME NOLURSUN ARTIK...lmaz::teselli:

Yok cnm benim küsmedim..

Farklı olaylar oldu ondan gelemedim Şeniz

Hadi Hayirlisi Az Kalmis:lepi:

SENDE KUSURA BAKMA NOLUR OZAMANLAR BENİM ŞAFAĞIM ÇOK FAZLAYDI ALINGANLIK ETTİM BEN .ÜZDÜMSE ÖZÜRDİLERİM CANIM GENE GEL UNUTMA BİZLERİopuyorumnanaktan

geldim kuzum ya adsl iptal ettik bişiler bişiler oldu işte :)

nasılsın bakemmm

bildiğin gibi işte sıkıntılı günlere devam ne olsun ....hayat hiç çekilecek gibi değil muhammedim olmadan dertliyim yani söyletme en iyisi yoksa dilim açılırsa susmayacak ..sen nasılsın özledimm senii:1hug::gitme:

Bişi kalmadı bak...hiç söylenme bence allahın izniyle bitirdin sayılır...

ben napymm bak...
iş arıyorum deli gibi çok cnm sıkkın bu kadar mı ters gider herşey ya
evlencem iş yok çeyiz yok hiç bişi yok aklıma geldkçe sinir oluom işte...

evlende gör bak bakalım noluyomuş .evlendiğinde bidaha konuşalım seninle biz.evlendiğinde başlıyo asıl hayat.ozaman görüyosun ne görüyosan. hele bi evlen konuşalım gene ...az kaldı biliyorum ama banada hak ver be zuzummm aylar oldu yüzünü göremedim bi kerecik bile.sesinide zarzor duyuyorum ....hergün yüreğim ağzımda yaşıyorum .hergün operasyonda dağlarda.şimdi bingölde gene operasyonda geçim sıkıntısı borçlar offff offff başında erkeğin olmadımı hayat çok zor inan bana .bekar olsaydım derdim olmazdı çeyiz falan düşünmezdim inan bana .ama tabi herkesin derdi de kendine büyük gelirmiş sende haklısın .rabbim işlerini rast getirsin gülüm.herşey gönlünce olsun inşallah....

Amin canım canım...
Rabbim sanada gönül ferahlığı versin...Yaşamayan bilemez neler yaşadığını...
Senin günlerin azaldıkça sanki bnmki azalırmış gibi sevniyorum inan...
rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin...

aman bende çok meraklıydım kalmaya sankimmmm hııhhhh

kız 230 lara geldiyysen senide listeye alalım canım 230 dediğin gün şafağı yarıladık çoğu gitti azı kaldı listesine alayım senide hemennnn canımın içi benimmm

ŞAFAK 453 ...........Günaydın Isparta....kaydirigubbakcemile3Günaydın çikin kralım ,canım oğlum....:çok üzgünüm:Günaydın asker yolu gözleyen ,günü güne ekleyen sevda yüklü yüreklerin sahipleriturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…