• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SONUNDA 70'LER ŞAFAAAAAAAKK:79 KİLİSSS :sm_cool::dance:hihoyyyt PAZAR GÜNÜ SON ŞAFAK YAZIŞIM OLCAK BU SAYFAYA... GİDİORUMMMM senağlama

Son düzenleme:
napayım canlarım okul açılıo kırşehire gidiyorum ..kırşehire okuyorum ben ..bugün açılıoda okul dayanamıom gurbete hep fazla tatil yapıom 5 haftalık tatilim buraya kadarmış..aşkımda gurbette bende ...:delphin: gurbette anandan babandan ayrı bide sevdiğin askerdeyse gör zorluğu destek olucak kimsen yok kendinin destekçisisin oralarda..kaç gece ağladımı bilirim askerime olan özlemimde annemin omzuna yatıp dertleşmeyi aradığımdan..senağlama

biten=175
şafak=280:nazar:
88/3
kars/sarıkamış

bugünde bitti bebeğim
güneş bugünde bizim için battı
zorda olsa geçecek günler geçmeli
her doğan gün batmaya mahkumdur
bizim için batmalı
ve
bitmeli.....:delphin:senağlama

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.12ocak2009 arsima:nazar:
2.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
3.17ocak2009 mannak:nazar:

4.17ocak2009 smoker:nazar:
5.17ocak2009 yurdaer:nazar:
6.18ocak2009 mirumo:nazar:
7.18ocak2009 nastasia:nazar:
8.20ocak2009 dilek_36:nazar:
9.23ocak2009 smile:nazar:
10.29 ocak2009 life city:nazar:
11.07şubat2009 sensebile:nazar:
12.10şubat2009 nilosss :nazar:
13.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
14.15şubat 2009istanblue:nazar:
15.17şubat 2009 gunicen:nazar:
16.17 şubat2009 solucan:nazar:

istemedi hiç neredeyse kaçacaktık walla çok zor oldu bizim iş anlatması uzun neler eçektik ne dayaklar yedik bilemezsin ne sen sor ne ben söliim

ayy canım ya üzüldüm :çok üzgünüm: ne vardı sanki izin verseydi..bak yine siz kazanmışsınız şükürler olsunki acılar çeksenizde sonunda mutluluğa ulaşmışsınız ya ona şükürr :Saruboceq: beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :uhm: olmadı zannımca...inş bundan sonra önünüzde engeller olmadan aşkınızı doyasıya yaşarsınız ölene dek :Saruboceq:

280............... Allahım seni bana kavuşmayı nasip etsinnnnn ve tüm askerlerini bekleyenlereeeeeee.... çok özledim artık dayanamıyorum gellllllllll
ne zaman biter bu özlem..
ne zaman biter bu hasret..

biten=175
şafak=280:nazar:
88/3
kars/sarıkamış

bugünde bitti bebeğim
güneş bugünde bizim için battı
zorda olsa geçecek günler geçmeli
her doğan gün batmaya mahkumdur
bizim için batmalı
ve