Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafak 332 bu hafta bayram iznine gelmesi için dua ediyorum ancak cuma günü belli olurmuş of of yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bizimkide haber bekliyordu. ama bugün belli oldu ve izin falan yokmuş. çok moralimiz bozuldu.çok ümitliydik. %90 kesin diyolardı neredeyse. çok kötü oldu bu.:1no2:.

bizimkide haber bekliyordu. ama bugün belli oldu ve izin falan yokmuş. çok moralimiz bozuldu.çok ümitliydik. %90 kesin diyolardı neredeyse. çok kötü oldu bu.:1no2:.

Ay ağlamak istiyorum :çok üzgünüm:çok üzüldüm canım bende ümitliydim ama bekliyorum ne ümitlerle belki olur diye kesin bişey yok dedi son gününe belli olurmuş bakalım kısmet senin nerde yapıyor canım

kastamonuda canım. ordan birisi çanakkaleye giden arkadşıyla görüşmüş. onlara izin çıkmış ama bizimkilere çıkmamış. her yer bir değil işte. inş size çıkar cnm. gerçekten çok zor. çok hayal kurduk ama olmadı. şimdi inş dağıtım alır diye dua ediyorum. başka çaremiz kalmadı. oda olmadı 11 ekimde görüşücez.:çok üzgünüm:

Bulunduğu yere göre değişiyor dediğin gibi i canım,bakalım bende bekliyorum son güne kadar bekliycem o gelemezse ben bir günlüğünede olsa gidicem mutlaka.dağıtım alır mutlaka bizimkinin 15 gün dağıtım var diyor bakalım kısmet özlüyoruz işte beklemekten başka çare yok:teselli:

keşke bnmde gitme şansım olsa. siz yakınmısınz. o nerde sen nerde??

KizLarrrrrrrrrrrrrr Esim bana mektup yollamisss...
Bugün elime gecdiii icindee bunlar yaziyorduuu sook oldum napcagimi bilmiyorum...
etkilenmedim desem yalan olurr... mafoldumben
napiim bennn buuu öküzzüüü yaaa kaydirigubbakcemile3

A skim cok düsündüm
F irtina gibi esdim biliyorum
F arkindayim seni cok kirdim
E vliligimizi bitirmek istemiyorum
T ahmül edemem sensizlige

B eni ne olursun affet
E llerini ellerimden
N arin yüzünü gözlerimden
I nci bakislarini benden mahrum etme

I ldemim birtanem
L ütfen bagisla beni
D üsüncesizlik ettim
E n derinden yaraladim seni
M utluluk sözü vermisdim sana
I nan bundan sonra yerine getirecegim
M elegim seni seviyorum nolursun affet beni

cnm bnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana hadi hayırlısı bakalım bundan sonrası sana kaldıı...kıss hemen evet deme süründür biras burnu sürtsünnlmaz:
klava:

ama o kadar sevindim ki senin adına alatamam öptüm cnm gözün aydınnn...allah bi daha mutluluğunuzu bozmasın inşallahhh:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar benimde nişanlım gölcükte gemide askerlik yapıyor
bugünlerde bir konu var
yine somaliye birgemi gidicekmiş ve o gemide nişanlım var
offff canım çok sıkkın

İldemcim çok sevindim adına
yuva yıkmak eminimki çok zordur
çok yıpranmışsındır
bundan sonra herşey güzel olur inş.
=) kocanda kendini toplar bi aile olduğunu unutmazsa herşey yoluna girer

ildemmm çok sevindim canım ya inşallah bundan sonra herşey çok çok güzel olur ikiniz için de

gözünaydın canım çok sevindim e duamız kabul oldu okudunmu bilmem ama demiştim inş. herşey düzelir tekrr sayrsın şafağı tek derdin gelmesi olur oldu Allahın izniyle Rabbim muhabbetinizi arttırsın birdaha böyle şeyler yaşatmasın kabul edersen bi arkadaş tavsiyesi askerdeiken yaptıklrını hoşgör geldikten ir süre sonrada hoş gör sonra al eline sopayı klava:hepsinin hesabını tek tek sor :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…