- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.801
ya kıslarr yarın silopiden 25 tane terörist teslim oluo ya serdarımda bölük komutanının postası biraz önce aradı onların bölükten çıkıp karargah destek diye başka bi yer var oraya gitmişler yarın bize teslim olcaklar filan dedi..mafoldumben çok korkuorum allahım korusuun onları inşallah arar yine arıcam dedi ama bilmiorumm nolur dua edin hayırlısıyla sonuçlansın şu işmafoldumben:Saruboceq: allahım yardımcıları olsunnnn:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar benım askım kıl dönmesı amelıyetı oldu doktor 30 gun rapor verdi bizim askerlık 34 gun kaldı bu 30 gunun 4 gunu geçtı su an raporunu göstermeye gıdıyo bugun bellı olacak hava değişimi verip vermeyeceklerı sızce verırlermı ya cok merak edıyorum cok haycan yaptım bırınız bısey soyleyın basına boyle bısey gelen oldumu ıcınızde
ya inşallah ya cok umutbağladım olacak dıye bıde olmassa buyuk hayal kırıklıgı yasayacagımCanım merhaba,
Benim eşimde izine geldiği zaman düşüp belini ve bacağını zedelemişti doktor hiç kalkmadan yatması gerek deyip 15 gün rapor vermişti ve biz onu faxla göndermiştik askeriyeye kabul edilmişti. Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum ama hayırlısı yinede :Saruboceq:
ya kıslarr yarın silopiden 25 tane terörist teslim oluo ya serdarımda bölük komutanının postası biraz önce aradı onların bölükten çıkıp karargah destek diye başka bi yer var oraya gitmişler yarın bize teslim olcaklar filan dedi..mafoldumben çok korkuorum allahım korusuun onları inşallah arar yine arıcam dedi ama bilmiorumm nolur dua edin hayırlısıyla sonuçlansın şu işmafoldumben:Saruboceq: allahım yardımcıları olsunnnn:Saruboceq:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
90larda bir şey saymıyorum artık...
ohhhh saymassın tabi bende gelsem o günlere bende saymam zaten o günleri başka türli çabuk geçiremezsin 15 ay biter 100 den aşağısı bitmez yani öle derler hep Allah nasip ederse görcez yakında inşallah...
N€RGİS;9699306 .!.:ÖZLEM ne güzel dileklerde bulunmuşsun bizler için cok tşk ederim canım yarin heppp yanında olsun bir de bebişiniz olsun
özlemcim kardeşim ben anca girdim nete gözün aydın canım allah ayırmasın darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına ..............:Saruboceq:
Özlemim ve butterfly gözleriniz aydın. Allah bir daha ayırmasın inşallah.Darısı bizim gibi bekleyenlere.
özlemcim gözün aydın. allah bizlerede göstersin ogünleri inş.
ne güsel kavuştun artık.ne mutlu sana..
günaydın kızlaarrrr
şafak 11
bitti bitiyo artık :)))
özlemim gözün aydın tatlım yüce rabbim bi daha ayrılık göstermesin
güzel geçti mi gününüz güzel heberlerini bekliyorum tatlım opuyorumnanaktan
allahıma şükürler olsunn bugünüde atlattık gerçi serdarım gitmedi ama dün gece sabaha karşı 5te gelmiş hemen aradı beni uyuyamadım valla migrenim tuttu strestennn allahım hepsini korusunnnn:Saruboceq: şükürler olsunnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?