Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benım askım kıl dönmesı amelıyetı oldu doktor 30 gun rapor verdi bizim askerlık 34 gun kaldı bu 30 gunun 4 gunu geçtı su an raporunu göstermeye gıdıyo bugun bellı olacak hava değişimi verip vermeyeceklerı sızce verırlermı ya cok merak edıyorum cok haycan yaptım bırınız bısey soyleyın basına boyle bısey gelen oldumu ıcınızde

arap saçına döndü bu iş
inşallah bişey olmıcak canım ,dualarımız onlarla:Saruboceq:

Canım merhaba,
Benim eşimde izine geldiği zaman düşüp belini ve bacağını zedelemişti doktor hiç kalkmadan yatması gerek deyip 15 gün rapor vermişti ve biz onu faxla göndermiştik askeriyeye kabul edilmişti. Büyük ihtimal olur diye düşünüyorum ama hayırlısı yinede :Saruboceq:

günaydın kızlaarrr...yeni bir gün daha şafaktan düşmek için geçircek olduğumuz...:lepi:
ŞAFAK=211
BıTEN= 236
MEHTAP=60 benim mehtap arttı yine bi kaç gün arttı ama olsun napalım bi kaç gün sonra olsum amaaaa benim olsun dimi yani...:sm_cool:
ayyyy önümüzdeki cumartesi 100 lere düşücem 199 sayıcam oley yaaşu tüzlerde bi bitse kim tutaa beni ver elini plakalar sonra aşkım hep benimle ama şafak saymaya devam edicam düğünüm için şafak sayıcam inşallah ah yaa içim nedense kıpır kıpır bu sabah aslında çok bozuldum aşkıma ama olsun....

bugün büyük gün kızlar bugün dağdan inen şerefsizler teslim olucak Allah slopide askerlik yapanlara yardımcı olsun inşallah bi probnlem çıkmaz korkuyorum terör yandaşı halk ayaklanıcak bi problem çıkıcak diye MOON_610 Allaha emanet askerin canım hayırlısıyla atlatırlar bu günü inşallah...:teselli:

ya inşallah ya cok umutbağladım olacak dıye bıde olmassa buyuk hayal kırıklıgı yasayacagım

canım benim Rabim muhafaza etsin
olsa şu barış işleride artık gönül rahatlığıyla beklesek askerlerimizi özlemin yanında korkuda olmasa ne güzel olur Rabbim vatanımız için hayırlısı ne ise onu versin
Rabbim onların şerlerinden askerlerimizi ve bizleri muhafaza etsin
güzel haberlerinide almayı nasip etsin Rabbim

ohhhh saymassın tabi bende gelsem o günlere bende saymam zaten o günleri başka türli çabuk geçiremezsin 15 ay biter 100 den aşağısı bitmez yani öle derler hep Allah nasip ederse görcez yakında inşallah...

Benimki kısa dönemdi canım, 158den başladık saymaya.. İnşallah siz de düşersiniz 90lara..

allahıma şükürler olsunn bugünüde atlattık gerçi serdarım gitmedi ama dün gece sabaha karşı 5te gelmiş hemen aradı beni uyuyamadım valla migrenim tuttu strestennn allahım hepsini korusunnnn:Saruboceq: şükürler olsunnnnn:Saruboceq:

N€RGİS;9699306 .!.:
ÖZLEM ne güzel dileklerde bulunmuşsun bizler için cok tşk ederim canım yarin heppp yanında olsun bir de bebişiniz olsun

teşekkür ederim tatlım :kedi:
a.s.

özlemcim kardeşim ben anca girdim nete gözün aydın canım allah ayırmasın darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına ..............:Saruboceq:

ebuşum çok teşekür ederim gerçekten.. umarım sizinde gönlünüzce geçer.. valla benm bitti ama sizin kavuşmalarınıza ortak olmak için takipteyim artık :)
sizlerinki de hemencik bitsin inşallah..

Özlemim ve butterfly gözleriniz aydın. Allah bir daha ayırmasın inşallah. Darısı bizim gibi bekleyenlere.

canım benim darısı dediğin gbi tüüüm bekleyenlerin, hasret çekenlerin başına..
örneğin ben :) yarn sabah memleketine gidiyor sabahtan.. erken bitti sefamız :)
on günsonra gelicek ama inşallah.. başlıcak hazırlıklar kısmetse :hulya:

özlemcim gözün aydın. allah bizlerede göstersin ogünleri inş.
ne güsel kavuştun artık.ne mutlu sana..

amin canım... sizlere en güzellerini nasip etsin inşallah.. a.s. çok teşekkür ederim gülüm..

dert arkadaşım :) yoldaşım... çok teşekkür ederim.. sıra sizde artık :) heyecanını buradan paylaşıyorum canım..
bizim çok güzel geçti çok şükür günlerimiz.. bugünle beraber 3 gün beraberdik. bu hafta kalacaktı ama abisi istanbula hastaneye gelmiş. yarın dönyordu onunla beraber gidecek.. hazırlıklara başlıcak kısmetse eğer.. sonuçta kavştuk artık.. sesini istediğim zaman duyabileceğim ya; en önemlisi o.. :) stresste yok.. kaldığımız yerden devam edicez gelince artık..
halen alışamadı o .. sabah iştima yokmu diye kalkıyorum yataktan diyor:) ama alışıcaz artık..
canım mucize olan ne biliyormusun..? sanki hep yanımdaymış, bir sene hiç uzak kalmamışm gibi.. gördüğüm anda tüm stress uçtu gitti.. ilk gördüğüm anda daha dün yanımdaymış gibi , sonsuz bir huzur doğdu içime.. tabi ben fazla kaptırdım kendimi bu huzura :) yaw hiçmi özlemedin beni demeye başlayınca azcık düzelttim durumu :) kaydirigubbakcemile3

canım hadi gözünaydın sevindim gitmemesine...

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

DıYENLER
(230/81 ARASI)

♥ ♥ denizli 82 EBUŞŞŞ ♥ ♥

♥ ♥ 87 MATMAZEL87 ♥ ♥

♥ ♥ 88 BUTTERFLY ♥ ♥

♥ ♥ 89 DıRıM ♥ ♥

♥ ♥ tunceli/bayraktepe 89 KARA_SEVDAM ♥ ♥

♥ ♥ hakkari/çukurca 89 CHARM ♥ ♥

♥ ♥ ağrı/tutak/doğangün 89 EXTREME ♥ ♥

♥ ♥ 90 KK-DELıSı ♥ ♥

♥ ♥ 90 DLKLTN ♥ ♥

♥ ♥ 90 SERSA_24 ♥ ♥

♥ ♥ 90 DENıZM ♥ ♥

♥ ♥ 92 CORALBLUE ♥ ♥

♥ ♥ 92 CEMRE81 ♥ ♥

♥ ♥ 96 ARORA ♥ ♥

♥ ♥ 107 ÖZLEMOFOF ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 114 DSH ♥ ♥

♥ ♥ ŞIRNAK 115 HAANDAAN ♥ ♥

♥ ♥ zonguldak 115 MELTEMRE ♥ ♥

♥ ♥ kuzeyırak 123 ÇıTLEMBıK ♥ ♥

♥ ♥ şırnak 135 MOON_610 ♥ ♥

♥ ♥ 140 CANDY67 ♥

♥ ♥ 146 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 173 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 190 ıLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 191 NERGıS ♥ ♥

♥ ♥ 209 KBR06 ♥ ♥

♥ ♥ 208 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ 210 MÜHÜRLÜ KADERıM ♥ ♥

♥ ♥ 215 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ 223 ASEVER ♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

MESTURE=10 BALIKESıRE SELAM:hooray: :hooray:

NıSANYAĞMURU=10 BALIKESıRE SELAM

ESPERANZA=11 BıLECıĞE SELAM

MUHAMMEDıMıNGAMZESıYıM=12 BıNGÖLE SELAM

ıZMıRPERıSı=14 BOLUYA SELAM

MERVıSHH=22 EDıRNEYE SELAM

NıL88AY=23 ELAZIĞA SELAM

DESUDEM=28 GıRESUNA SELAM

_HASRETıMSıN_=28 GıRESUNA SELAM

CORPSEBRıDE=29 GÜMÜŞHANEYE SELAM

APRıL09=31 HATAYA SELAM

DıDOSH=34 ıSTANBULA SELAM

ZYNPGRKM=34 ıSTANBULA SELAM

K_C=34 ıSTANBULA SELAM

MOON_610=36 KARSA SELAM (MEHTAP)

KUBı=37 KASTAMONUYA SELAM

MATMAZEL87=39 KIRKLARELıYE SELAM(MEHTAP)

BALPAREM=54SAKARYAYA SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERıM=54 SAKARYAYA SELAM (MEHTAP)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…