- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #11.881
Ayrıldık işte.. Olması gereken oldu
ayy deme öle ya noldu yani bi mahsuru yoksa sölermisin
Kıskançlık, aşırı baskı, kısıtlama.. Dayanamadım artık bitirdim
canım hepmi böyle yoksa askre gdince mi böle oldu
Askere gidince böyle oldu.. Biliyorum askerlik psikolojisi ama bir 94 gün daha çekemem bben böyle psikolojiyi.. Ben 2 kat daha fazla askerlik yapıyorum burada.. Benim hayatım da güllük gülistanlık değil ki.. Neyin sinirini çıkarıyor benden.. Ses tonunu yükseltebiliyor bana.. Gellecekse bitirsin askerliği öyle gelsin artık
ayy canım benim yapma öle şeyler inan arkada kalanda çok sıkıntı çekio ben evliyim neler çekiyorum ama pek anlatmıyorum artık günlüğüme yazıyorum ben eşime nazaran daha kıskancımdır dişi sinekten bile kıskanabilirm kaydirigubbakcemile3 aşırısı zararlı elbette kardeşlerinden kıskananlarıda bilirim sevgisinden kıskanıo işte seviyo eminim güzel bi kızsın aklı sende kalıo idare et arada bi kız ama fazla üstüne gitme bak şimdi tartışmışsın bu bile ona büyük ders olur büyütme emi bitanem inan çok üzülüyorrum ararsa azcık nazlan sonra konuş
Çok denedim canım.. Naz yaptım, trip attım.. Kar etmiyor artık.. Evlenince de zorluk çekmek istemiyorum.. Sinirli bir yapıya sahip çünkü ve onun bu siniri beni korkutuyor artık.. Anlık sinirle bana bugün sesini yükseltme cesaretini gösterebiliyorsa evlenince şiddete kadar gidebilir bu.. Göze alamıyorum ben bunu
öyle deme canım sen daha ii tanırsın ama evlendikten sonra değişebilir değişenleri biliyorum
neye sinirlendiğini neden sinirlendiğini düşün senden kaynaklanan kısımları varmı yada hastalık boyutunda mı herşeye kızıyormu yargısız infaz etme kendinide onuda kavga ettiğiniz kızdığı konularıda düşün öyle hayat senin çok önemli yani evlenince bazı şeyleri fark edeceğine şimdi anlamaya çalış belkide haksızlık ediyorsundur
Neye veya kime kızdığı önemli değil ki, kızınca ne yaptığı önemli.. Hepimiz bir şeylere kızıyoruz.. Ben mesela içime kapanırım sinirlenince.. Ama o etrafa zarar veriyor.. Bana bağırıyor.. Bunlar normal şeyler değil.. Daha ötesi şiddet göstermektir.. Ve ben böyle bir durumda evliliğimi bile bitiririm.. Yol yakınken vazgeçtim ben ileride daha fazla acı çekmemek için.. Değişip de karşıma gelirse eğer o zaman yeniden düşünürüm ama böyle devam edemez, etmemeli..
peki ayrılma nedeninin bu olduğunu biliyormu sana sürekli bağırdığının farkında mı
endişe ve korkularından bahsettinmi ve bahsettiysen ne diyo
Evet canım, daha önce de çok konuştuk.. Bir anlık sinirle olduğunu ve bir daha yapmayacağını söylüyor her seferinde.. Ama yine aynı, değişen bir şey yok.. 3.5 yıldır değişmedi.. Bundan sonra da değişeceğini hiç sanmıyorum ben..
ben değişeceğine ve düzeleceğine inanıyorum ilerde kalıcı yaralar bırakmayacak şekilde konuşun yeter sabret dua et ve senin davranışlarınla değişeceğine eminim sahip(eşin)
olamamakta agresifleştirir
oooooooooo gece gece sizin konu pek derinmiş walla ben en iyisi hiç girmiyim konuya şimdi sonra girerim çünkü heryerim ağrıyor.elişinin başında otura otura boynum falan tutulmuş.duramıycam ben kızlar.arora zararın neresinden dönsen kardır şimdilik bu kadar benden meleğim.üzülme
Ben çok sabırlı bir insan değilim.. 3.5 senedir sabrediyorum benim de bir sınırım var artık.. Dediğim gibi askerden sonra gelir karşıma ben değiştim der, bir süre dener bakarız, olacaksa ondan sonra olur nişan.. Yoksa şimdiden ayrılmak daha kolay.. Aileme mahçup olmamış olurum en azından..
elbette canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun Allah yardımcın olsun senin için hayırlı değil ise bi daha karşılaşmassınız inşaallah ama hayırlı ise en kısa zamanda barışırsınız vede değişmiş olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?