- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #14.781
canım az önce aradı sevdiğim ohh rahatladım valla..ben arıyamıyorum çünkü tele başka asker çıkacağı için aramamı istemiyo kıskanç biraz o yuzden canımkaydirigubbakcemile3
hımm çok sewindsim senin adına biraz geç oldu yazmak ama idare et canım
kızlar askımı cok özledim 3gündür eşimin sesini duyamıyorm lanet olasıca şu denetim yüzünden ona kavuşmama daha çooook var bunalıma girdim valla yaa
CANIM YA ÇOK KÖTÜ BİR DURUM BENDE AŞKIMI ÇOK ÖZLEDİM ÖLE BÖLE GEÇİO GÜNLER CANIM ÜZÜLME BAK BİZ YA BN ONU ARIORUM YADA O BENİ ÖBÜR TÜRLÜ MESAJLAŞAMIORUZ OFF YAÇok üzgünüm çoook
yaa kızlar sımdı baktım lıstenın en basında ben varım yanı mehtaplar harıc, ılk teskere benım degıl mı..
teskereci son imparator buna mı denıyor.. :bbo: yanlıs mı yoksa :))
Charmbildigim kadarıyla siz kısa dönemsiniz kısa dönemlerde nasıl oluyor bilmiyorum ama; biz 88/4ler şu anda tezkereciyiz çunku 88/3ler tezkere alınca bizim kepin üstünde kep kalmadı tezkereci olduk biz gidince de 89/1ler tezkereci olucak .. son imparator olayı da genelde 4 devrelere deniyor son devre olduklrı için ..
YAA AŞKIMI ÖLE ÖZLEDİM ÖLE GÖRESİM GELDİKİ...GÖNLÜM İSTERDİKİ EVLİ OLSAM ŞU İZNİ DOYA DOYA HERGÜNÜ HER ANI ONLA GEÇİRSEM HASTERİMİ DİNDİRENE KADAR ONLA OLABİLSEM AMA OLMUYO BİTİYO 17 GÜNÜMÜZ KALDI...senağlamaAMA BİTMESİ İÇİNDE GİTMESİ GEREK...ZAMAN DURSUNMU YOKSA ÇABUKMU GEÇSİN ARADA SIKIŞIP KALDIM TAMAMEN BİTSİNMİ YOKSA ONA KAVUŞTUM ZAMAN BİRAZ DAHA YAVAŞ GEÇSİN HEMEN GİTMESİNMİ...HANGİSİ...HANGİSİ...HANGİSİ.... senağlama
çook özledim çoookk off uyku tutmuyo gittiğinden berii :sinifsinif:
ay be canım ben gece 4 lere kadar nöbet tutuyorum hep uyuyamuyorum onu düşünmekten üşüyomu açmı hasatmı ya o soğukta nöbetteyse falan die şimdi izindede biraz uyuyabiliyorum bu sayede...Allah kolaylık verdin canım...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?