- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #15.621
senınkı nerde canımm şafak say say bitmez artık
tamam tatlımm bu akşam düzeltirimmm...a.s.
teşekkür ettim canım kaydirigubbakcemile3
$aFak 422 turkbayragi yerimseniben
Alışabildin mi canım sen benimde şafak 422 geçer mi yamafoldumben
Bilecikte canım daha acemilik bitmedi ama ben çok bunaldım anlatamam sana bide işsizlik hepsi bir araya geldi baya morelim bozukmafoldumben..Seninki nerde cnm
en azınan şimdilik rahat öyle düşün bnmki de ustabirligine 2gün önce teslim oldu wanda yapıyo bnde çok kötüyüm kendimi toparlayamıyorum bi an oluyo dünya başıma yıkılıo sankimafoldumben alışmak dayanmak çok zor ..onun aramasını beklemek mahwediyo bnii nasıl geçeçk bilmiyorum seninki kaç gün yapıyoki acemiliği şafak o kadar azaldı
Canım güçlü olucaz başka yolu yok oyalanıcak vakıt geçiricek bişeyler bulucaz..Benim erkek arkadasım ocak sonu yada subat bası dagıtıma gelıcek ızne o da buyuk ıhtımal doguya dusucek sanırım burda bir sürü arkadaş bitirmek üzere bizde inşallah onlar gibi olıcaz sadece sabır canım:teselli:
SORUNLAR YAKAMIZI BIRAKMIYOR VE BİZ BU SORUNLAR YÜZÜNDEN YIPRANIYORUZ ŞİMDİDE KASVETE BÜRÜNDÜK YAZIK HELEKİ GELMENE 1 GÜN KALAsenağlama
3.KİŞİLERDEN NEFRET EDİYORUM BELİRSİZLİKLERDEN NEFRET EDİYORUM ASKERLİKTENDE NEFRET EDİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?