• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kIZLARR OTOBÜS KALKIYOOO ASKERINE GITMEKKK ıSTEYENLER HAZIR OLUNN:roflol::teytey::teytey:

setraotobusresimleri.jpg

meg hayatım hoşgeldin sana hoşgeldin demeyi nasıl unuttum bacım nasılsın:utangac:
susu koltuklar çiftli ya biz çift çift oturalım gezelim tozalım yiyelim içelim bigünlüğüne aşklarımız yanımızda olsun var mı böyle bi organızasyon yaa ahhh ahh dertlendim.

iş kadını olduk yavrum ama sevdiğim sağolsun günde 3 kez fırça atıyo sıyırabilirim yakında:roflol:teli odamda unutmuşum bugun başka bi yere geçtim 5 kez aramış dolayısıyla görmedim kıyametleri kopardı bagırdı cagırdı tabı ben alttan aldım hem iş stresi hem aşkımın stresi kafayı yicem uleynnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bitanem evet görüşemiyoruz nasılsın asker nasıl?asker kart turk telekomda abone oluyosun sanırım bı kart verıyolar 300 lük aldı benım askım baya zaman gıdıyo canım sanırım 20 yada 25lira net bi bilgim yok.
ohaa kızım motot gibi seninki:roflol: çalışmaya başladın durmadan arıyomuzemuszemus alttan almaya devam çeyiz alcanbayanssulusmile
he nerden alınıyo o kartolumunekankayizsmile

=( =( Özür dilerim :( :(

vereliniortak sorun değil -tatlicadiarzu-
banadaaa:umursamaz:

ŞenizŞeniz

meg hayatım hoşgeldin sana hoşgeldin demeyi nasıl unuttum bacım nasılsın:utangac:
susu koltuklar çiftli ya biz çift çift oturalım gezelim tozalım yiyelim içelim bigünlüğüne aşklarımız yanımızda olsun var mı böyle bi organızasyon yaa ahhh ahh dertlendim.

ahh ahh keşkee ne güzell olurdu vallaa:lepi: işemi girdin canımm

Back
X