• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aman allah bosmasın tatlım maşşallaahhkaydirigubbakcemile3 darısı başımıza :kedi: haklısın askerlik sonrası çok sorun buğün aşkımla konuştuumusda aşkımda söledi askerlik sorun değil alıştım askerlik sonrasını düşünüom diyor benimki çok şükür fazla zorlanmas askerde saten biliodum son çalıştığı yerde mübarek askerlikten beter çalıştı ben dayanamıyodum artık anlattıklarına çık başka iş bul diodum sanki o kadar kolaymış gibi ama askerliğe faydası oldu işte :) şimdi zorlanmıyor ben orayı çekmişim burası ne ki diyor sempatiksalakcinni ki askerlik sonrası kesin burdasın dediler yani iş sorunu yok gelince tabi orda çalışmak başlı başına bir sorun o ayrı kafamçokkarıştı bazı düşüncelerimiz var iş konusunda askerden gelince inşallah yapabiliriz işte o zaman çok rahat olurus kıslar ya inşallah olur boshayallersmile şimdi düşünme bunları dert etme kendine dedim bırak zamana gelince askerliği bitirince düşünürsün saten dedim ne deyim başka :sm_confused:

aminnn canım benim aminnn....:Saruboceq:
en kısa zamanda sağ sağlim inşallah gelir darısı başınıza:nazar:
Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısı ile sağ sağlim bitirsinde askerliği geince çok güzel olur Allah'ın izni ile herşey...
bende sevgilime sorduğum zaman burda yeterince kafam karışık gelince bulucaz bi çaresini diyordu valla orda hiç düşünmesin hiçbirşeyi gelince Rabbin izni ile yoluna girer herşey...
Allah'ım hepsini korusun inşallah...turkbayragi
her gece bol bol dua ediyorum hepiniz için:Saruboceq:

Back
X