• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

20 bence canim :)
Cok $ekersin masallah

Babyke sağol canım benim ...
sana da 41bin kere maşallah sende fistuk gibisin aklinialirimsmile

Tatlı fotolar 2006 senesinde eklemişsin orda 20 gibi gözüküyosun şuanda 23 olmalısın sanıırımm aklinialirimsmile

yok canım o bizim başlangıç tarihimiz bu resimler geçen ağustos ayından kaydirigubbakcemile2

şimdi bende açıklayayım gerçek yaşımı.
yaşından küçük gösterenler kervanındayım bende biraz makyajla yaşıma geliyorum bende o da yerlerse tabii kaydirigubbakcemile3

22 yaşına girdim şubatta 30a merdiven dayadım sempatiksalakcinni

Mehser ben oradaki halini soyledim haa.. :) 20 bence.. hatti catlatmaaaa soyleee

Mehsercim.. özel album yaparsam sadece arkadaslarmi goruyo ozaman...

oylese bende eklim fotolarrrr... baska kimse gormuyo demi

evet canım sadece arkadaş listesindekiler görebiliyor ama sen onu özel albüm yapacaksın profil seçeneklerinden öyle gizliyorssun

bu arada yaşımı tek bilen burcumm oldu tebrik ediyorum seni çıtı pıtım alkisalkisalkisa.s.

hiç sinir olma ya,iyi birşey ufak göstermek bir kaç yıl sonra anlarsın değerini.Missler gibi işte her daim çıtır gözüküyosun:)

aslında benimki benden 1 yaş küçük annem ilk başta çok sorun etti sonra ikimizi yanyana gördü bana diyoki bu senden büyük duruyo yok yok sen ondan küçük duruyorsun neyse yani hiç farkedilmiyo dedi uzatmadı ben sorun etmiyorum ama millet öğrenince aaa küçükmü falan yapıyo yaa sinir oluyorum ben söylemesem anlamıyorsun bile ne konuşuyorsun dimi ama yaa ben yaşa başa değil mutlu olmama bakarım bundan önceki büyüktü noldu 5 yıl hayatımı zehir etti daha ne diyimm

aslında benimki benden 1 yaş küçük annem ilk başta çok sorun etti sonra ikimizi yanyana gördü bana diyoki bu senden büyük duruyo yok yok sen ondan küçük duruyorsun neyse yani hiç farkedilmiyo dedi uzatmadı ben sorun etmiyorum ama millet öğrenince aaa küçükmü falan yapıyo yaa sinir oluyorum ben söylemesem anlamıyorsun bile ne konuşuyorsun dimi ama yaa ben yaşa başa değil mutlu olmama bakarım bundan önceki büyüktü noldu 5 yıl hayatımı zehir etti daha ne diyimm

canım benim,yaşıtız de geçiver sen dert edeceğine onlar etsin.nüfustan kontrol mü edecekler!

ayy büşüm bnimki çarşı izinine çıkamıo çocuk çarşı izininde buraya nasıl gelsin çocuk balkesirde bi köyüde dağ ve hayvanlar ufak ufak evler varmış merkezede çok uzakmış o yüzden çarşıya inemio ya:(

ya bn burda bişe duydum ama doğr mu çarşı iznini kullanmayanlar erken geliomuş doğru mu bu?

öhhö öhhöö yani sen ağlarsan ben atayım kendimi balkondan:S

tamm şaka yaptım şaka kaydirigubbakcemile3

Kıss sildim ben onu gördünn mü yaaaw =))) :roflol: Yaa ben resimler üzerinden yola çıktım
hayatımm yoksa oradaki resimlerde evett 20-22 arası gösteriyosunn..yerimseniben

aslında inanmıcaksınız ama benim 2 tane yaşım var işime geldiği gibi kullanıyorum komik oluyor özellikle ailem ve sevgilim üzerinde kullanıyorum bu durumu kaydirigubbakcemile3

Mehser..
Özel - Sadece irtibatlarınıza ve yöneticilere görünür / buna tiklamam lazim demi?

galiba canım ama bi bakayım hemen dönerim yazarım tmm
yerimseniben

ayy büşüm bnimki çarşı izinine çıkamıo çocuk çarşı izininde buraya nasıl gelsin çocuk balkesirde bi köyüde dağ ve hayvanlar ufak ufak evler varmış merkezede çok uzakmış o yüzden çarşıya inemio ya:(

ya bn burda bişe duydum ama doğr mu çarşı iznini kullanmayanlar erken geliomuş doğru mu bu?

Kıss o lafı ben sana yazmamıştıımm kii =)) karışmışş sanırıımm mirmirmirmir

Back
X