- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.801
kızlar bn çıkıorum yarın görüşürz ii akşamlar öptm hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sevgiliyken bilmemde evliyken değişiklik şart bence bunuda yeni yeni anlıyorum evliliğimizin 6. yılı şimdiye kadar çok değişiklik yaptığım söylenemez. ama o geldikten sonra kafamda tasarladığım çok şeyler var. askerlik bizim için dönüm noktası olacak inşallah...
canım evlendiğimizde ben 19 eşim 21 yaşındaydı hiç karşı çıkmadılar tanıdığımız birisiydi zaten. onuda çok severlerdi yani sevdik birbirimizi evlendik çok şükür bu güne kadarda hiç pişman olmadım.yani şu ayrılık dışında problem yok.kızımla sayıyoruz işte şafakları
amin tatlım amin zemuszemus inşallah senin kısmetindede vardır ve benden daa mutlu olursun inşallah tatlım benim sempatiksalakcinni boshayallersmileolsun ya mutlu ol da sen Allah mesut etsin canım,hiç bozulmaz inşallah.bebişi gördükçe içim gidiyo yaf ii etmişsin doğurmak için en güzel yaş valla,şimdiki aklım olsa 22-23 de ben de doğuruverirdim vallaama artık 35lerde falan anca kısmetse heralde.herşey kader kısmet ya alnına yazıldımı ne desen boş oluveriyo,yok yazılmadıysa da olmuyo ne yaparsan yap.
sağol canım dedim ya hiç sorun olmadı askerlik falan okuyo du zaten bitince kısa dönem yapacaktı öylede oldu çok şükür şimdide hayırlısıyla sağ salim gelmelerini bekliyoruz
kızlar bn çıkıorum yarın görüşürz ii akşamlar öptm hepinizi
kıslar kaynanam yemeğe çağrı ben getiim gelince dalarım aranıza gene öptüm hepinisi opuyorumnanaktan
sağol canım dedim ya hiç sorun olmadı askerlik falan okuyo du zaten bitince kısa dönem yapacaktı öylede oldu çok şükür şimdide hayırlısıyla sağ salim gelmelerini bekliyoruz
Selam HerKeEse...