• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla sevgiliyken bilmemde evliyken değişiklik şart bence bunuda yeni yeni anlıyorum evliliğimizin 6. yılı şimdiye kadar çok değişiklik yaptığım söylenemez. ama o geldikten sonra kafamda tasarladığım çok şeyler var. askerlik bizim için dönüm noktası olacak inşallah...

oooo yok bak ben o konuda kendimi aşıom basen :) yani saçımda başımda çok bi değişiklik yapmam dediğim gibi hem saten bööle görmüş sevmiş uğrasamam ama manyak şeyler yaparım hatta birini sööleyim bi ara çok sıkıntımız vardı yani canımız sıkkındı ee fazla parada yok har vurup harman savuracak gezmek de istios napim napim dedim bizimkinin suratının asık olusuna hiç dayanamıyom yaa ben bi güzel gittim balık aldım hamsiyi çok sever bitanem kızarttım bigüzel salata falan ekmek arası yaptım tabi aşkım işte o an işten evide havalandırdım koku gitti baktım suratı hala aık bide çok yorulmuş işte gel hadi gidios dedim nereye dedi maaşa da az kalmıştı geçen ay ki maaşta suyu çekmek üzereydi aşkım dur şimdi yaa saten para kalamadı falan ddei bendensin falan dedim gidiyos sempatiksalakcinni çıkardım bunu dama bekle dedim aşkam 9 30 hava buz gibi kışın ortasındayız gittim getirdim ekmek arası balığı kapat gözlerini dedim istanbuldayız bogazdayız falan fistan ayyy o kadar daldık ki hayale bizimki uçtu sempatiksalakcinni bide işten geldi ya aç sempatiksalakcinni bide balık söölüyek aşkım ekmek arası dedi tamam aşkım dedim :sm_cool: verdim eline al bakalım dedim sempatiksalakcinni şaşırdı sempatiksalakcinni:roflol: ama güzeldi yaniboshayallersmile gitmiş kadar olduk soora gülmeye başladı şükür sempatiksalakcinni boshayallersmile

canım evlendiğimizde ben 19 eşim 21 yaşındaydı hiç karşı çıkmadılar tanıdığımız birisiydi zaten. onuda çok severlerdi yani sevdik birbirimizi evlendik çok şükür bu güne kadarda hiç pişman olmadım.yani şu ayrılık dışında problem yok.kızımla sayıyoruz işte şafakları

allah hiç pişmanlık yasatmasın bitanem bende kızımla sayyom safağı :hulya:

olsun ya mutlu ol da sen Allah mesut etsin canım,hiç bozulmaz inşallah.bebişi gördükçe içim gidiyo yaf ii etmişsin doğurmak için en güzel yaş valla,şimdiki aklım olsa 22-23 de ben de doğuruverirdim valla:Dama artık 35lerde falan anca kısmetse heralde.herşey kader kısmet ya alnına yazıldımı ne desen boş oluveriyo,yok yazılmadıysa da olmuyo ne yaparsan yap.
amin tatlım amin zemuszemus inşallah senin kısmetindede vardır ve benden daa mutlu olursun inşallah tatlım benim sempatiksalakcinni boshayallersmile

sağol canım dedim ya hiç sorun olmadı askerlik falan okuyo du zaten bitince kısa dönem yapacaktı öylede oldu çok şükür şimdide hayırlısıyla sağ salim gelmelerini bekliyoruz

öyle canım ya iyiki de evlenmişiz yani:)eşimi beklemek ayrı bir gurur veriyo.

bu arada size bişi anlatayım uyuz olduydum:D
pazar gün görmeye gittim eşimi,bir kadın var oğlunu görmeye gelmiş.beklerken sohbet eiyoruz sen kimi görmeye geldin falan.eşimi görcem dedim ben de.ayy nasıl evlendin dedi.niye dedim.e askere gitmemiş,yav olsun ben okulumu bitirdim,doktorum,mesleğim var,yaşım 27,asker beklemek benim tercihim niye evlenmeyeyim dedim.hala söyleniyo falan sinirimi bozdu.
neyse az sonra baktım askerin biriyle konuşuyo nisanda da damadı askere gitcekmiş.kızın kaç yalında dedim 17 dedi,damat kaç dedim 20 dedi.ben de sinirliyim ya iice,be kadın dedim bana laf söyleyi duruyon sen niye 20 yaşındaki askere gitmemiş çocuğa veriyon 17 yaşındaki liseyi yen,i bitirmiş kızını diye bi bağırdım:P

çok sinir olmuştum ama:D
20 yaş falan önemli değildi orda bana ne zaten de bana evlenmem için olması gerektiğini söylediği şartların hiçbiri yoktu onda o yüzden lafı yapıştırdım.

insan kendini hazır hissediyosa,reşitse bir de evlensin istediği yaşta yaf.

selam teskerecı guzeller bu aralar pek takılamıyorum sızlere
off gunlerr cokk zorr gecıyo
acık ögretım sınavları baslayacak ama ben bı turlu kafamı verıp ders calısamıyorum :((

Back
X