- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #27.321
hadi ya tamam bakıcam canım bn buna bu arada duygucum ewe nerde gireceğine dair kağıt geldi mi aöf den?
Evet canım geçen hafta geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya tamam bakıcam canım bn buna bu arada duygucum ewe nerde gireceğine dair kağıt geldi mi aöf den?
napcağımı bilmiyorm, kaldım böyle yaa mafoldumben
çok karmakarışığım napcam ben yaa öfff boshayallersmile
napcağımı bilmiyorm, kaldım böyle yaa mafoldumben
bugün herkes karmaşık gününde sende anlat rahatla şeker
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
napcam ben yaa uff mafoldumben
ya ben beklicem mi beklemicem mi, nasıl davrancağım konusunda kafam cok karışık... severek ayrıldık biz, tek neden askerlik...
Meraklaa bekliyooo herkeezzzz hadi kıss =))) delikafadulden
Evet canım geçen hafta geldi bana[/QUOTE
hımm nerde giriosun sınava
kız ayrıldınızmı yoksaa :1shok:
canımm bu konu derinn biliyorumm ama bunu onunla konuşmadan halledemezsnkii, özlüyosunn onu bu çok belli, belki oda seni özlüyodurr.. Bence a -ra -ma -lı -sınnnnnnn boshayallersmile
Canımm bu konu derinn biliyorumm ama bunu onunla konuşmadan halledemezsnkii, özlüyosunn onu bu çok belli, belki oda seni özlüyodurr.. Bence A -ra -ma -lı -sınnnnnnn boshayallersmile
evet bende katılıorumm arasana yaaa konuşun bi herşeyi kesinleştirin ne demek ayrıldık hemen öle kolaymı ?
ya askere gitmeden ayrıldık zaten, burdaki bazı arkadaşlar da biliyor konuşmuştuk,
15 ay bekledikten sonra ayrılık olursa yazık olur o 15 ay'a falan dedi, bende eyvallah dedim ...
Kavgasız bi şekilde,sevdiğimizi söyleyerek ayrıldık, sonra da askere gittii...