• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Katılıyorum gerçekten saçma bi sebepmişş

ozaman vedat bana hiç bekleme deseydi 1 ay çıktık çocuk 1 ay sonra hopaaaaaaaaa askere gitti siz daha önceden de çıkımıomussunuz baya konustuna göre SYM bence ara acmazsada kendi kaybeder senin gibi bi kızı bulmus bıraktı halde hala beklemek istonn ooooooo bu devirde öle kız o zor bulur

Canımm şuandaa ama kendine yazık ediyosun farkındamısın bilmiyorum ama bi ara bi dene bakalım oda seni özlediysee, inann oda aramaya başlar seni ama ilk adımı sen atmalısın baktın ondaann bi adım yok sana zateen geldiğinde de olmaz ki bu ilişkii,
Bu sefer sen beklediğinle ve üzüldüğünle kalırsıınn, şuandada bekliosun bi yerde onuu boshayallersmile

evet haklısın, bu ayın sonunda dağıtım iznine geliyor

uyus muş o ay ben aşkıma yemin ettiriom walla şimdiden ölür mölürsen sakın bida evlenme kimseye dokunma ben seni orda beklicem die siz neleri düşünüonus ee demedin mi nie beklemeyim sefyom seni ama diye hemen tamam mı dedin sende :oklava:

ben direk tamam dedim, ayrılığı kabul ettim ya =/ gururumu yiyim ben
:kedi:

askerliğe gidene kadar devam edelim falan dedi, ben kabul etmedim :olmaz:

O heralde birazz askerlik psikolojisine girmişş, arkadşları tarfından da dolduruşa gelmişse çünkü benm sevgilimede demişler, kız bırakır senii faln vs.. Oda böle bi yara almamak için ayrılığı teercih etmiş sanırım, olaya bakabildiğim en iyi nokta bu

ARA ARA ARA ARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

beni düşündüğü için yapmışş

bu topikte 100 ü askın asker sevgilisi var kendiminkini bosver onların hepsimi düşüncesiz sevgililerini düşünmeyen insanlar mutlaka aramalısın tatlım kesinlkle ara insanı belirsizlik kemirir acmazsa sen cevabını almıs olursun acarsada adam akıllı konus içindeki her şeyi söle oda sölesin bitcekse öle bitsin başlıcaksada öle başlasın tatlım benim böle kendini kemirmek arayıp sonucuna katlanmaktan daha kötüdür emin ol ara mutlaka ara

ozaman vedat bana hiç bekleme deseydi 1 ay çıktık çocuk 1 ay sonra hopaaaaaaaaa askere gitti siz daha önceden de çıkımıomussunuz baya konustuna göre SYM bence ara acmazsada kendi kaybeder senin gibi bi kızı bulmus bıraktı halde hala beklemek istonn ooooooo bu devirde öle kız o zor bulur

aynen bizimde oyle oldu, 1 ay dan sonra gitti =/

O heralde birazz askerlik psikolojisine girmişş, arkadşları tarfından da dolduruşa gelmişse çünkü benm sevgilimede demişler, kız bırakır senii faln vs.. Oda böle bi yara almamak için ayrılığı teercih etmiş sanırım, olaya bakabildiğim en iyi nokta bu

ARA ARA ARA ARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

boshayallersmile

ben direk tamam dedim, ayrılığı kabul ettim ya =/ gururumu yiyim ben
:kedi:

askerliğe gidene kadar devam edelim falan dedi, ben kabul etmedim :olmaz:

Canım dağıtım izinine gelmesini bekleme bence, askerdeyken onu arasaan şuann daha çok hoşuna gider bu durumm, geldiğinde de konuşuurrrsunuzz tatlıya bağlarsınızz

Mutluu Soonnn :asigim:

kıs bu doğuya falan mıgetti? ölcem mölecem korkusuyla demiştir bide ağzını aramıştır bence bekler mi acep diye bence yani lan seven insan ayrılır mı saçmalamayın gözünüzü sevim aşk kolay mı bulunuyor allah aşkına başlarım açmamasına senin gururuna bilmem neye ara kıs sunu sefiomusun de sevyom ama mama derse ii bende sefiom o saman bekliom de bu kadar nolursada olsun mahfetmeyin ilişkinizi eger gerçekten seviosa zaten bunu bekler sende şimdi o ara çabuk ölmessin merak etme :oklava: :oklava: :mymeka:

ahanda bnim durumum işte bn haberi alınca msjda ne yazdığımı hatırlamıorum onun bana deyişi sana bni bekle die zorlayamam seni taşıyamıcağın yükün altına sokamam beklemek istemesende seni anlarım dedi bnde ne dion tabiki beklicem ama mesajda saçmasapan şeyler yazmış o heldeyken

canım aramalısın eğer snle konuşmak istemezse bunun altında başka bişey vardır sonuçta araştırıp bulupda konuşmaması senle bu iş başka yönlere kayar yyani hem erkekler daha beklenmeyi sevio ayrılmayı hiç düşünüolar askere gitdiklerinde çünkü onları orda en çok sevgilileri anlıor bir ara dene bakalım konuşmak istemezsede kendi bilir

Back
X