• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bak ararmısın demios hiç birimiz ara çabuk ara :oklava: çık git ara :oklava: bak hala duruo kalk gıs içerde kısım aglıo ona bakacam geldiğimde aramış ol haaaaaaaa:oklava: :oklava: çıkmassada basla mektup yasmaya :mymeka: gözünü sefim kıs bööle ayrılık mı olur durduk yere ederim şimdi gururna yaaaaa aşkta gurur olmas bilmion mu sen :oklava:

ya biz en kötü kavgamızda bile ençok trip atıyoz birbirimize şimdiye kadar hiçbir olayda ayrılık konuşmadık basite indirgemeyin bu kadar ayrılık kararı kolay verilmemeli bence

kıs bu doğuya falan mıgetti? ölcem mölecem korkusuyla demiştir bide ağzını aramıştır bence bekler mi acep diye bence yani lan seven insan ayrılır mı saçmalamayın gözünüzü sevim aşk kolay mı bulunuyor allah aşkına başlarım açmamasına senin gururuna bilmem neye ara kıs sunu sefiomusun de sevyom ama mama derse ii bende sefiom o saman bekliom de bu kadar nolursada olsun mahfetmeyin ilişkinizi eger gerçekten seviosa zaten bunu bekler sende şimdi o ara çabuk ölmessin merak etme :oklava: :oklava: :mymeka:

olumunekankayizsmile usta birlik garanti doğuya cıkcak diyodu, ya arkasında birini bırakma istemedi, hay Allah ım yaa kaydirigubbakcemile

ya biz en kötü kavgamızda bile ençok trip atıyoz birbirimize şimdiye kadar hiçbir olayda ayrılık konuşmadık basite indirgemeyin bu kadar ayrılık kararı kolay verilmemeli bence

kesinlikle katılıorum bu sözüne waallaaa a.s bisde allahtan hiç öle bir kelimenin varlığını bilmeyis çok şükür aman :1no2:

bak ararmısın demios hiç birimiz ara çabuk ara :oklava: çık git ara :oklava: bak hala duruo kalk gıs içerde kısım aglıo ona bakacam geldiğimde aramış ol haaaaaaaa:oklava: :oklava: çıkmassada basla mektup yasmaya :mymeka: gözünü sefim kıs bööle ayrılık mı olur durduk yere ederim şimdi gururna yaaaaa aşkta gurur olmas bilmion mu sen :oklava:

cesaret edemiyorum uuuff , dağıtım iznine geldiğinde; bir umut ........

olumunekankayizsmile usta birlik garanti doğuya cıkcak diyodu, ya arkasında birini bırakma istemedi, hay Allah ım yaa kaydirigubbakcemile

canım bak bnde 1 ay çıktık ve askere gitdi bnde başında biliodum ve bekliceğini söledim hem şöle bişey var sn şu anda bekliosun burda ya geldiğinde bn seni bekledim die sölediğinde oda bn mi dedim bni bekle dediğinde ne dicen şimdi araki geldiğinde pişman olmayasın beklediğine eğer beklemeni istemezse snde hayatına yeni bir sayfa açarsın içini kemirmezsin bölece için gönlün rahat eder

canım bak bnde 1 ay çıktık ve askere gitdi bnde başında biliodum ve bekliceğini söledim hem şöle bişey var sn şu anda bekliosun burda ya geldiğinde bn seni bekledim die sölediğinde oda bn mi dedim bni bekle dediğinde ne dicen şimdi araki geldiğinde pişman olmayasın beklediğine eğer beklemeni istemezse snde hayatına yeni bir sayfa açarsın içini kemirmezsin bölece için gönlün rahat eder

haklısınız ... boshayallersmile

cesaret edemiyorum uuuff , dağıtım iznine geldiğinde; bir umut ........

Ozaamn canım ben senin sevgindende şüphe ederiiimm kusura bakmaa ama seven insann, özliyeen insaan hiç durmaazz bile hemen arar.. Buda çocuğun verdiği kararda
nekadr haklı olduğunu gösteriyo bi yerdee, çünküü bu işler cesaret işi değilkii, aşıksan veya seviyosaan zateen herşeyii yapardınn onun iiçiin..

Back
X