- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #27.401
aramadı hala aramadı:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cesaret edemiyorum uuuff , dağıtım iznine geldiğinde; bir umut ........
Ozaamn canım ben senin sevgindende şüphe ederiiimm kusura bakmaa ama seven insann, özliyeen insaan hiç durmaazz bile hemen arar.. Buda çocuğun verdiği kararda
nekadr haklı olduğunu gösteriyo bi yerdee, çünküü bu işler cesaret işi değilkii, aşıksan veya seviyosaan zateen herşeyii yapardınn onun iiçiin..
kıs bak büyük sözü di,nle kalk ara emin ol oda bunu bekliodur inan bana walla .o seni denemek için yapmıştır sende atlamışın hemen sazan gibi :) tabi açmas çocuk bida aradığında bende olsam açmam hemen tamam demişiin sen en iisi mektup yaz sen sevmion mu gıs bunu nası koşcan aşkının peşinde bööle sahip çık aşkına bea :jeyyar:klava:
Ozaamn canım ben senin sevgindende şüphe ederiiimm kusura bakmaa ama seven insann, özliyeen insaan hiç durmaazz bile hemen arar.. Buda çocuğun verdiği kararda
nekadr haklı olduğunu gösteriyo bi yerdee, çünküü bu işler cesaret işi değilkii, aşıksan veya seviyosaan zateen herşeyii yapardınn onun iiçiin..
aramadı hala aramadı:sinifsinif:
evet ya ben en iyisi mektup yazıyım ...
o saman heemen başla bööle bişi beklemediğimden ööle dedim şaşaırdım falan de bari affettir bence kendini yani suç sende walla :mymeka:
iyi de, mesele aramaksa ben zaten çok aradım gitmeden, mail de attım, mesajda...
Canımm bak askerde durumlar çok farklıı, insanlarr bi mektup dağıtan kişi bile başlarına geldiklerinde, hepsi başına toplanıyo, bana bişey varmı diyee, onlarr ordaa gurbetteler hepsinin düşünüceek okadr çok vakitleri varkii, sevdiklerinii, seni nasıl düşünmesiiin.. Üstelik onu arasaan okadar çok hoşuna giderkii buna eminimm yanii, tabki seni seviyosa oda ama böle tek taraflı beklemeklee uzaktaan yürümez hiçbişeyy canımm
dağdan ne zaman iner bunlar ya arayamadı sevgilim hala mafoldumben
fırsat bulamamıştır canım arar :tesilli:
kızlar aranızda hiç kaplumbağa besleyen varmı
kızlar aranızda hiç kaplumbağa besleyen varmı