• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım sen aramıon saten gene o aryo hani şimdi telefon kartını sokup aryo konturü gidio ya asker kartta da asker kartı sokuo istediği yeri arıyo kontur gitmio sabit telefona yani sizin eve kayıt yaptırırsın evin telefonuna gelio onun faturasıda bildiğin telefon kartı gibi ama sen ödiceksin onun parası cepte kalacak ben bu kadar biliom bende alcam bu kartı izne geldiğinde verrim artık a.s telekoma git asker kart almak istiyom de onlar daha ayrıntılı açıklar sana tatlıma.s

çok sağol canım..olumunekankayizsmileama o şekilde benim faturama yansıtmayı istemez hiç.arada birde ben arayayım diye sormuştum.:asigim:

bende sımdı 3 dk askımla konustum cok ısım var hemen kapatmalıyım bı sesını duyım dedım dıyo
yaa cok sukur yerı ıyı ama barı şu askelrık bıtene kadar aynı yerde kalabılseydı yaa
bugun tum generalmı ne oyle bırsey gelmıs. bılgısayarcıları falan sececek demısler ve nereye yollayacagı bellı deılmıs yuksek ıhtımal dogu ımıs. neyskı komutanı gelen askerlerle konusmus nısanlımı yollamamıs :))) ınsallah gene secmeye gelmezlerr off

bende sımdı 3 dk askımla konustum cok ısım var hemen kapatmalıyım bı sesını duyım dedım dıyo
yaa cok sukur yerı ıyı ama barı şu askelrık bıtene kadar aynı yerde kalabılseydı yaa
bugun tum generalmı ne oyle bırsey gelmıs. bılgısayarcıları falan sececek demısler ve nereye yollayacagı bellı deılmıs yuksek ıhtımal dogu ımıs. neyskı komutanı gelen askerlerle konusmus nısanlımı yollamamıs :))) ınsallah gene secmeye gelmezlerr off

şanslısınız yani sevndm:D

askerim.jpg

turkbayragi şafak 165 turkbayragi
:sinifsinif: çok özledim ama ben seni biriciğim :sinifsinif:
:teytey: mehtap 11 :teytey:
zemuszemus bekle sevgilimm 11 gün sonra yanındayııımmm kocaamaannn sarılıcammm sanaa zemuszemus
:asigim: senii çooookkk seviyoruumm meleğiim :asigim:
opuyorumnanaktan yakışıklıı komandom benimm opuyorumnanaktan​

anaaaaaaammm kismedikler yok yaw sesse bende buğün hatta biras önce herifimle koniştim aklinialirimsmile ay kızlar akşam olmasını iple çekiom resmen her akşam arıyo çok sükür buğünlerde her konuşmamaızda yemin törenine gelmek istediğimi söölüom strese girdirme saydırma bana günleri diyor boshayallersmile ay dua edin kıslar benim için nolarsınınz gitmeyi çok istiom inşallah sağ salim gidip gelebilirim boshayallersmile nesse kuzucuklar saten yoksunuz bende çıktım soora gene girerim saten dayanamıyom hasretinize beaaaa:kedi: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Back
X