- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #27.581
slm hos geldınn
hoşbulduk canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hos geldınn
bnmkinin alt devresi ağustosta gelio 90/1 bnm ki 90/2ler ağustosta gelcek ben kafayı yerim o zamana kadar yaa :) ama olsun aankesörlülerde ii şimdiii uzun uzun konuşuluoooo
hoşgeldin,bizler varız işte:) anam uyku saatim geçti yatamıyom yaf![]()
hişt kızlar 2 dk bakmadık iyi kaynatmışsınız
kıskandın mı kızzzzzzz hadi sende katıllll -tatlicadiarzu-
ihii he kıskandım vallahaa kaydirigubbakcemile3
ayy hiç eğlenceli değilim bugün odun gibiyim aynı bakıp duruyorum hiç bişiden zevk almıyorum sankii ohaoldumsmile
neden bitanem bilmiyorumkismile
ay kız bilmiyom kii :1closedeyes:
ya sanırım ben çevremdeki sevgilileri görünce kıskanıyorum :1shok:
ay kız bilmiyom kii :1closedeyes:
ya sanırım ben çevremdeki sevgilileri görünce kıskanıyorum :1shok:
ayyyyy aynen yaaa ama bizimkide gelecek yaaa hem bnm ki gelince benim düğün varr sizde düşünüormusunuzzz
ayyyyy aynen yaaa ama bizimkide gelecek yaaa hem bnm ki gelince benim düğün varr sizde düşünüormusunuzzz
sızın dugun hemen mı olacak tatlım
hem yas kac
vay angelim düğününe davetlimiyiz?az çok tarih belli mi? seninki ne zaman geliyordu:S
sızın dugun hemen mı olacak tatlım
hem yas kac
niye kız:) seninkide gelcek hoş az kaldı=)))
nisan da 22 ye gircem cnm mayısta gelcek haziran nişan aile arasında temmuz düğün die düşünüoruzzzz cnmm
e hayırlı olsun şimdiden,çekeriz valla teyteyteytey:)22 mayıs 2011 de cnmmm ee herhalde şafak kardeşlerimle halay çekcezzz kaydirigubbakcemile3
:)))duygu gelmeden açmayın şu yaş mevzularını,üzülüyor sonra![]()