• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy benim kayganam çok anlayışlıdır biz yanına ziyarete gitmiştik hep beraber oturduk sonra kadıncağız masayı topladı oğluyla vedalaştı poşetleri götürme bahanesiyle fazlalık herkesi topladı arabaya gitti bizi yanlız bıraktı ziyaret saati bitmeden

siz nişanlısımınız canım?

ayyy benim kayganam çok anlayışlıdır biz yanına ziyarete gitmiştik hep beraber oturduk sonra kadıncağız masayı topladı oğluyla vedalaştı poşetleri götürme bahanesiyle fazlalık herkesi topladı arabaya gitti bizi yanlız bıraktı ziyaret saati bitmeden

boshayallersmile iyimişş canım valla, öle bi durum olsa bizimki napar hiç tahmin edemiyorumm

benimki anneye düşkündür ama abartmaz beni kızdıracak bi hareketini görmedim ne kendinin ne annesinin. beni hergün ararsa annesini 2-3 günde bir arar yani bence aralarındaki bağ çok iyi heptende kopuk olması iyi değil bence

aynen canım benimde kayınvalidem çok anlayışlı
havaalanına giderken bizi yalnız bıraktı hep rahat edlim diye
düşünün yani o da annesi sonuçta
onunda içi yanıyoorr

ben şanslıyım ya bin şükür benimki teslim olmadan aradı teslim oluyom diye:) ben diyom arada ara yazık merak eder diye,arıyomuş zaten.dağıtımda gideriz artık 1 gün off:S

Ben kocacigima hastayimmmmm.. ben onu deliler gibi seviyorum...
Melek gibi yaaa.. ona sen melek gibisin diyom hep.. kiziyo..
öyle denirmi hic diye :) öylesin diyom bende, yalanmi söylim alla alla sempatiksalakcinni

bi zamanlar beklemiştim bende asker yolu.. neydi o günler behh.. ben kütahyada o karsta.. 24 saat sürüyordu. bi keresinde hiç unutmam üç gün tatil vardı. bir günü yolda geçirdi bir gün benle kaldı ertesi günü dönmüştü canım kocacım :) tabi o zamanlar nişanlıydık. herkesin sevdiğine hayırlı teskereler diliyorum. bekleyenlere de sabırlar tabi..

öyle denirmi hic diye :) öylesin diyom bende, yalanmi söylim alla alla sempatiksalakcinni

bazen benimde böle içim doluyo miniğim küçücüğüm içime sokcam seni gel diyom gülüyo napim oda benim meleğim benimde içimden onu öle sevmek geliyodelikafaduldendelikafadulden

bi zamanlar beklemiştim bende asker yolu.. neydi o günler behh.. ben kütahyada o karsta.. 24 saat sürüyordu. bi keresinde hiç unutmam üç gün tatil vardı. bir günü yolda geçirdi bir gün benle kaldı ertesi günü dönmüştü canım kocacım :) tabi o zamanlar nişanlıydık. herkesin sevdiğine hayırlı teskereler diliyorum. bekleyenlere de sabırlar tabi..

saol canım

Allah razı olsun hepimizin hayırlara ve sabırlara ihtiyacı var

he ya ben de meleğim derim hep,öyle ama:)

bizim ilk senelerimiz de ben buna yaf bazen öyle seviyom ki seni içime sokasım geliyo böle dediydim.anam sonra da bir utandım laf nere çeksen gidiyo aklıma geldi şimdi:)

saol canım,biz de anlatırız böyle inşallah geldikten sonra.

he ya ben de meleğim derim hep,öyle ama:)

bizim ilk senelerimiz de ben buna yaf bazen öyle seviyom ki seni içime sokasım geliyo böle dediydim.anam sonra da bir utandım laf nere çeksen gidiyo aklıma geldi şimdi:)

anaaaaaaaaaaa kız ben hiç öle düşünmemiştim laflarıma dikkat edicem bundan sonra fazla sevgi patlamasıda iyi değilmiş ayyy acaba çocuğun aklına bumu geldide sırıttı banaaaa aaaa:kedi::kedi:

Back
X