• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım anneye düşkünlüğü değil önemli olan sana düşkünlüğü. seniz ezdirip laf söyletmedikten sonra varsın annesine de düşkün olsun birşey olmaz.

katılıyorum benimki anneye çok düşkündür ama beni üzecek hiç duruma getirmedi olayı hem bana düşkün olmadıktan sonra anneye düşkün değilmiş kime yarar banada düşkün olsun o bana yeter ayrıca ben anneye kıymet vermeyen insanın hiç birşeye kıymet vermeyeceğini düşünüyorum ne olursa olsun anne hakkı ödenmez

of yaaaaaaa kızlar aşkım aramış ya bnde başka yerdeydim uyuz oldum şimdi varya hiç iş yapasım gelmiooooooo :çok üzgünüm:

Arar yine canım ayırma telini yanından:teselli:

ayy canım ya normalde hep elimde taşırım nereye gidersem gidim ama bu saatlerde arıcağı hiç aklıma gelmemişti merkezden karakola bi döneydi ya neolop bitio anlamadım gitti pazartesi günden beri orda karakol dönse araması düzene girer bn aradım neseki bugün dönücekmiş dün aradım arkadaşı yarın karakolda olucağını söledi

ayy canım ya normalde hep elimde taşırım nereye gidersem gidim ama bu saatlerde arıcağı hiç aklıma gelmemişti merkezden karakola bi döneydi ya neolop bitio anlamadım gitti pazartesi günden beri orda karakol dönse araması düzene girer bn aradım neseki bugün dönücekmiş dün aradım arkadaşı yarın karakolda olucağını söledi

canım seninki nerde askerdi?

Back
X