• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dideeeemmmm küçültme beni iyice ne 18ikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 19 sanki çok buyukmuş gibikaydirigubbakcemile3[/COLOR]
yerim senii bebeimm şaka yapıom kıss bende 22 ne var:sm_cool:
olmadı sende ben gibi açıktan okursun kuzumm:1hug:

hoş bulduk nasılsın nasıl gidio şafak saymak :D

iyiym canım sen nasılsın güzzel gidiyo canım şafak 359turkbayragi

evet canımm konustuk bugun yarım saatopuyorumnanaktan sen naptın konusablıonuzmu
bugün çok az konuştuk saten aramızda bozuk ne bilim yaa bazen hiç aramasın sormasın istiorum
evet paylaşımlar çok güzelyerimseniben şafak 67kaydirigubbakcemile5 senin şafak kaç askerlik neresi??

şafak 155 hatayda yapıo iii seninki gene az nerde yapıo ? Allah kavustursun safan çarçabuk eriyip biter inş :Saruboceq::nazar:

şafak 155 hatayda yapıo iii seninki gene az nerde yapıo ? Allah kavustursun safan çarçabuk eriyip biter inş :Saruboceq::nazar: [/QUOTE]

amiin inşallah yaa darısı da senin başınaa ve tüm asker bekleyenlerin başına:Saruboceq:
marmariste yapıyor bahriyeli olarak

selamm millet ben geldimm ama çok kalamıcam listeleri yapıp çıkıcam hemen kıvırcık hoşgeldin canım Allah kavuştursun azalmış baya senin şafakda had hayırlı teskereler olsun inşallah...

Back
X