• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allahallah yaaaaa nolmuş böle yaaa yazık ne düşünüyo kim bilir erkek beyni işte bize saçma gelen ona matıklı gelebiliyo bazen...üzülme bitanem yaa düzelir merak etme bunalım dönemindedir çok zor askerlik çoooookkkk...:teselli:

ne alaka canım yaaa nie bitirsinki yaa derdi neymiş...:olmaz:

ya bunun mahkemesi vardı kaza gecirmiş zamanında cocuk ölmüş 3 ay hapiste kalmıs ta şimdi hala mahkemesi devam edio 8 ay daha kalabilir hapiste kazanamassa bugün kvag ettik ben o dinirle kötü sözler söledim oda söledi bana git istemiorum seni dedi ama o kelimeler sinirle sölencek kelimeler değildi ya ayrılma debebide bu mahkeme olayı işde o hapse girerse biz ne olcakmısz bana yazık olcakmıs falan şimdimi aklına geldi bana yazık olca bende ilk başlarda gitmom falan dedim hayır ayrılmıom len dedim sonra baktım vedat gerçekten kararlı yani tmm hakkını helal et dedim bu baya bi şeyler söledi bundan sonra yüzüm gülmez falanda filanda barıstık ama bilmiorum ya ümmü içime okadar oturduki dedikleri anlatamam ya ozaman her zoru gördünde bu bana duygu sana yazık olcak hadi bi git mi dicek hep onun ben güclü durusundan bu kadar umut bağladım seninle varım dedim sonu ne olursa olsun sonucta bi namussuzluk yapmamısın dedim kaza yani kimin başına gelce belli değil dedim oda heğ halletcez dedi güclü durdu atlatırız dedi onun bana böle yapması yıktı beni resmen kaç saattir ağlıorum artık halim kalmadı ya

ya bunun mahkemesi vardı kaza gecirmiş zamanında cocuk ölmüş 3 ay hapiste kalmıs ta şimdi hala mahkemesi devam edio 8 ay daha kalabilir hapiste kazanamassa bugün kvag ettik ben o dinirle kötü sözler söledim oda söledi bana git istemiorum seni dedi ama o kelimeler sinirle sölencek kelimeler değildi ya ayrılma debebide bu mahkeme olayı işde o hapse girerse biz ne olcakmısz bana yazık olcakmıs falan şimdimi aklına geldi bana yazık olca bende ilk başlarda gitmom falan dedim hayır ayrılmıom len dedim sonra baktım vedat gerçekten kararlı yani tmm hakkını helal et dedim bu baya bi şeyler söledi bundan sonra yüzüm gülmez falanda filanda barıstık ama bilmiorum ya ümmü içime okadar oturduki dedikleri anlatamam ya ozaman her zoru gördünde bu bana duygu sana yazık olcak hadi bi git mi dicek hep onun ben güclü durusundan bu kadar umut bağladım seninle varım dedim sonu ne olursa olsun sonucta bi namussuzluk yapmamısın dedim kaza yani kimin başına gelce belli değil dedim oda heğ halletcez dedi güclü durdu atlatırız dedi onun bana böle yapması yıktı beni resmen kaç saattir ağlıorum artık halim kalmadı ya

amman beaa ben de sandımki 5-10 yıl yatacak!!! 8 ay yatsa da yatmasa da bişi değişmez ki.Zaten yatıp çıkmış.bu gidip kasten öldürmemiş ki kimseyi.Allah korusun ama herkesin başına gelebilir yani.babanı dert etme 3 ay yatana verirse 8 aya da verir.Sen de beklersin neyi beklemeyeceğini düşünüyomuş bu kozalak anlamadım bak şimdi.Kız beklemiş 1.5 yıl...töbeee

eduk napıosun cnmmm

canım napim yeni gördüm yazdığını.Allahtan kontrol ediyom eski sayfaları arada yoksa hiç görmeyecem:)

ya bilet bulamıyorum yarın geceye çıldırcam.Nasıl bi şehirmiş bu amasya otobüsler full dolu:Syarın gidecem de otogara artık yalvar yakar ordan bulmaya çalışacam.

Sen napıyosun canım?

amman beaa ben de sandımki 5-10 yıl yatacak!!! 8 ay yatsa da yatmasa da bişi değişmez ki.Zaten yatıp çıkmış.bu gidip kasten öldürmemiş ki kimseyi.Allah korusun ama herkesin başına gelebilir yani.babanı dert etme 3 ay yatana verirse 8 aya da verir.Sen de beklersin neyi beklemeyeceğini düşünüyomuş bu kozalak anlamadım bak şimdi.Kız beklemiş 1.5 yıl...töbeee

ya sorun ne biliomusun hapiste 6 aya kadar gecmicek şekilde kalırsan siciline işlemiomus onu ben beklerim ama 8 ay kalısa sicile işlicek ya babamın kulana bu konuda vedatla ilgili yanlıs bişey gelirse yandık ki ne yandık bırak babamı kimse istemez okadar şeye vedat ın bana destek olmasıyla karşı çıkarım ben ama daha bu böleyken bana git dio ozaman beni yarı yolda bırakmıca ne malum bilmiorum yaa mal gibi oldum valla alaya alaya

canım napim yeni gördüm yazdığını.Allahtan kontrol ediyom eski sayfaları arada yoksa hiç görmeyecem:)

ya bilet bulamıyorum yarın geceye çıldırcam.Nasıl bi şehirmiş bu amasya otobüsler full dolu:Syarın gidecem de otogara artık yalvar yakar ordan bulmaya çalışacam.

Sen napıyosun canım?

valla çok şanslısın ne güzel özledikçe gidiyon keşke bende görebilseydim...

ben kaçtım canlar, gelirim

duygu yıpratmamaya calış cnm kendini, her sey olcagna varır ...

canım güle güle görüşmek üzere...
ümmüm hoşgeldin cnmmm =)

mapıon bakim dünden beriiii şafak kardeşimmm =):1hug:

canımm hoşbuldum saol canım sıkkın biraz yaa benim şafak bi gün arttı ben bi gün bitirmek için neler çekiiyorum ama napalımm bunada şükür daha beteride olabilirdi Allah korusun sen nasılsın canım nası gidiyo...

Sen napıyosun canım?
napim cnm yaaa sevdiceğimi düşünüyordum
eğitimleri çok ağır oluyor yaaa yorgunluktan bitmiş aşkım yaaa eyvahedigeldismile
bende hep ona moral vermeye çalışıorummm gececek dayan diorum aşkım 12 günün kaldı bak dağıtıma gelcen ondan sonra her şey daaha güzel olacak fln diorum işte cnm yaaa benneyaptımki

Back
X