• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkes için zor tabi evli olunca şartlar çok daha farklı çocuk oluyo bi kere yıllardır aynı evi aynı yatağı paylaştığın insan yanında yok tabi herkesin düşüncesi farklı.

bende kendi düşüncemi söylüyorum..
ben de evliyim..
ama diyorum ki,özlemse,özlem..
beklemekse beklemek..

evliyken beklemek ya da sevgiliyken,nişanlıyken beklemek aynı derece acıtır insanıa.s

bence herkes için aynı zorlukta..
zoorrrrr yanii:sinifsinif:

Herkes için zor kabul ediyorum hem de çok zor da...şu farklı birtek canımcım,beraber yattığın yatağa tek giriyosun,evde her yerde onun izi var,beraber oturuyosun bütün öğünlerde sofraya ya ne bilim her anın ayrı olunca daha farklı.sonra anlarsın dicem de Allah ayrılık vermesin hiç inşallah evlenince kimseye.

ben de evliyim..
beklemekse beklemek..

evliyken beklemek ya da sevgiliyken,nişanlıyken beklemek aynı derece acıtır insanıa.s
evet meg cim ben evli değilim ama cidden en az senin kadar özledim bitanem sevdiceğimiii herşeyden önemli bnm için bitanem

Herkes için zor kabul ediyorum hem de çok zor da...şu farklı birtek canımcım,beraber yattığın yatağa tek giriyosun,evde her yerde onun izi var,beraber oturuyosun bütün öğünlerde sofraya ya ne bilim her anın ayrı olunca daha farklı.sonra anlarsın dicem de Allah ayrılık vermesin hiç inşallah evlenince kimseye.

ben evliyim zaten arkadaşım..
buna rağmen,herkese eşit yada yakın derecelerde zor diyorum asker beklemek..
nişanlıyken vs,başka açıdan daha zor aslında bence..
yani henüz doyamamış,tamm olarak kavuşamamış oluyosun..

ben de evliyim..
beklemekse beklemek..

Alışkanlık biraz daha farklı yakıyo insanın canını ama doğru söylüyosun aşk olduktan sonra içinde aynı özlem,aynı bekleyiş...Kötü ya!Yani evli olmasak daha mı az özleyecektim,fark olacak mıydm yok yani:)

meg de evli cnmmmm ama bizdeee üzülüoruz bizim de içimiz en az senin kadar yanıo :sinifsinif:

Alışkanlık biraz daha farklı yakıyo insanın canını ama doğru söylüyosun aşk olduktan sonra içinde aynı özlem,aynı bekleyiş...Kötü ya!Yani evli olmasak daha mı az özleyecektim,fark olacak mıydm yok yani:)

aynı özlerdik dimi:sinifsinif:

evet henüz doyamamış.. tam olarak kavuşamamış:(((((

bu laf çok doğru dimi canım..
tam olarak kavuşamamış,doyamamış olmak,çok koyar insana yaa
gerçekten..senağlama

bu laf çok doğru dimi canım..
tam olarak kavuşamamış,doyamamış olmak,çok koyar insana yaa
gerçekten..senağlama[/QUOTE]

evet bidenem tam yerinde bi laf tam..koyuyo valla:/ dediğiniz gibi ya her türlü zor herkese aynı zor.. hasret özlem hep sonucu aynı yere varıyor:S

Back
X