• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynı özlerdik dimi:sinifsinif:

bu laf çok doğru dimi canım..
tam olarak kavuşamamış,doyamamış olmak,çok koyar insana yaa
gerçekten..senağlama

hem nasıl koyuyır var yaaaa siz en azından yanında uyudunuzzz giderkennnn daha bi sıkı sarıldınızzz biz daha farklıyız yaaaaölümden zor bu yaaa inan acının kemiklerime kadar işlediğini içimin cayır cayır yandığını en derinden hissediorumm senağlama

hem nasıl koyuyır var yaaaa siz en azından yanında uyudunuzzz giderkennnn daha bi sıkı sarıldınızzz biz daha farklıyız yaaaaölümden zor bu yaaa inan acının kemiklerime kadar işlediğini içimin cayır cayır yandığını en derinden hissediorumm senağlama

sorma yaaaaa o acıyı kemiklerimde bende hissediyorum en derininden:((((((((

:)aboovv canım ya,çok özlemişin...

ya ben fark derken şundan bahsetmek istedim,şimdi beraber oturduğunuz bir yere gitsen orda onsuz oturuyo olmak o an içini daha da bi yakmaz mı,yakar.Bu fark var sadece.yoksa aynı özlersin,haa sarılamamanın doya doya vedalaşamamanın hasreti olur daha fazla senin açından da öyle çok zor olur.

Yani aşk bu kıyas yapmaya gerek yok,herkes yüreğinin yandığını çekiyo işte.

ben evliyim zaten arkadaşım..
buna rağmen,herkese eşit yada yakın derecelerde zor diyorum asker beklemek..
nişanlıyken vs,başka açıdan daha zor aslında bence..
yani henüz doyamamış,tamm olarak kavuşamamış oluyosun..

senin ağzını yerim benn bitanecik arkadaşımmmopuyorumnanaktan
kızlar selam nasılsınız canlarımm bitanelerimm:1hug:

:)aboovv canım ya,çok özlemişin...

ya ben fark derken şundan bahsetmek istedim,şimdi beraber oturduğunuz bir yere gitsen orda onsuz oturuyo olmak o an içini daha da bi yakmaz mı,yakar.Bu fark var sadece.yoksa aynı özlersin,haa sarılamamanın doya doya vedalaşamamanın hasreti olur daha fazla senin açından da öyle çok zor olur.

Yani aşk bu kıyas yapmaya gerek yok,herkes yüreğinin yandığını çekiyo işte.

kesinlikle katılıyorum.. herkes yüreğinin yandığını çekiyor...

Back
X