- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #30.621
ah canım çok güzel hem de hakikaten heyecanlanılacak bir durum..Allah daim etsin inşallah mutluluğunu...
aminnn ablacım aminnn...
Rabbim hepimizin mmutluluğunu daim etsin inşallah:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım çok güzel hem de hakikaten heyecanlanılacak bir durum..Allah daim etsin inşallah mutluluğunu...
napim cnm yaaa bendeee 7 de geldim işten ımmm bugün 2 kere de aşkımla askerimle konuştum 8 gün sonra dağıtıma gelioo cnm yaaa çok mutlu ve heyecanlıyımmm :kedi:
aslında benim heyecanım annemle annesi anlaşıcak mı??
birde sevgilimin halini çok merak ediyorum biraz fazla utangaçtır herifim kızarır bozarır bana eğlence aşkıma işkencekaydirigubbakcemile3
üzülme fıstık yaa.
bende geçen sene bu zamanlarda senin gibiydim ama bak bitti herşey geride kaldı çok şükür.
sanki bitmicek gibiydi ama bitti Rabbime milyon kere çok şükür ki...:Saruboceq:
oyy oyy az kalmış bea...darısı bize inşallah...ağlayıp durma ulen çok var diye bizimkiler en son gelcek:)
KIZZZLARRR BANA GÜZEL FİKİRLERINIZZ LAZIM ASKERIME BİŞEYLER YOLLAMAYI DUSUNUYORUM RESİMLER VE MEKTUP KESİN YANINDA NE OLABILIRR YARDIMMMkafamçokkarıştı
bitcek demi cnmm bnm de bitcek çok özlüorum ben aşkımı yaaa :1no2:
biticek tabii canım benim bitmez olur mu hiç bak bizim ki de 460 gündü ama bittii çok şükür.
sabırla dualar ile Allah'ın izni ile sizinkilerde bitecek inşallah.:Saruboceq:
bu ayrılığın tadını çıkar canım varsın özlemek böyle olsun varsın ayrılık sonunda 15 ay sonra kavuşacağını bilmek olsun gözdecim.
belki kendini avutmak oluor benim ki ama bence yaşadığımız en güzel en anlamlı ayrılıktı.
özlemenin doruklarında aşkın sevginin günbegün arttığı 15 ay oldu bizim ki çok şükür Allah'ıma kavuştuk sonunda elbette bol dua ve sabır ile...:teselli:
Ben geldimmm Safak güselleri nasılsınız_?
upssssssss senn şafak kaçkı doktorumm opuyorumnanaktan
kız benımm msjımıı gören kımseeee yokmiii bitarafımı yırttım burdaakaydirigubbakcemile3
kız benımm msjımıı gören kımseeee yokmiii bitarafımı yırttım burdaakaydirigubbakcemile3
Ben geldimmm Safak güselleri nasılsınız_?
iyilik şafak topiğinin güsel şafakçısı sen napıosun zemuszemus